Ja ne zastupam nikakvu religiju, pricao sam ti o dogadjajima koja su bila mnogo pre Hriscanstva igrom slucaja opisani u Bibliji, pre nje ti isti dogadjaji bili su prepricavani i belezeni.
Sto se tice staklene lobanje ovo prvi put cujem od tebe, ne zna se cak ni iz kog je perioda.Za neke je dokazano da su lazne ali j pricam
Sto se tice velikih skeleta i lobanja to jeste potvrdjeno, imas na internetu gomilu dokaza.Moderna nauka je pokusala da objasni to time sto je nekada zemlja imala manju gravitaciju pa samim tim sve na njoj je vise raslo, otuda i dinosaurusi, medjutim sve da je to i tacno, od te teze se odustalo jer to stavlja coveka cak u vreme kad su ziveli dinosaurusi, a opet to arheologija ne priznaje.O postojanj tih skelta glupo je raspravljati jer to jeste istina, mozemo raspravljati samo odkud oni.
Sto se tice 2 egipatske piramide postoje dokazi da su obe bile donekle potpoljene, znaci ne da ih nisu napravili Egipcani nego se potop i desio.Te dve piramide su misterija, i stare su najmanje 10.000 BC.Njih tadasnji egipcani nisu mogli napraviti.Dokaza za to je mnogo, pokusaj kopiranja istih kasnije u celom svetu kroz razne civilizacije.I Egipcani su ih kopirali pa im se sve rusile, i sve su bile daleko manje i nepravilne.I zanimljiv je podatak da Egipatske vlasti ne dozvoljavaju da se one dodatno ispituju u podnozju.
Sto se tice rebra, ja nisam nikada rekao da je covek stvoren od rebra.Ma i to je cak moguce!Ali da bi mi diskutovali o tome ti moras da se izmestis iz pozocoje u koju si se ukopao, da se otvoris ka novim saznanjima a ona svakako leze i u Bibliji i u modernoj nauci.Ja ne odbacujem modernu nauku sem u slucaju Darvinove teorije.
Ja sam nov ovde na forumu i sguran sam da ima tema po forumu o ovome gde je svo ovo bolje objasnjeno.Ja nisam nikakv strucnjak vec obican posmatrac koji trazi nista drugo do istine.Pogotovo sad kada ne radim