HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Opet neko pominje da je čovek nastao od majmuna. Uf. Koliko se ja sećam život se pojavio u okeanu, a majmuni nisu morska stvorenja.

I sto je najgore nije nastao vec evoluirao, al ne Bog je bio dokon, rekao je Adamu, slusaj sinak, sta ce tebi faliti ako ja uzmem jedno tvoje rebro i stvorim tebi zenu koju ces moci da kecas svako vece. Mislim, ima logike, eto stvorio je Adama al za Evu nije imao carobnog praha pa je morao da sklapa iz delova, tj iz jednog rebra je stvorio Evu sa svim rebrima, sisama, glavom, rukama..... Ima smisla...

za te lobanje o kojima pricas je utvrdjeno da su prevara... Ako mislimo na isto. takodje imas plemena koja su izduzivala glavu novorodjenoj deci, sekli delove tela... Teza i tvrdnja da su ljudi nastali od rebra nije nikad dokazana, ama bas nista od te tvrdnje nikad nije dokazano. Kakve veze ima razum? Mislis na ono sto kvazi psiholozi smatraju da je osobina coveka? tesko da je tako... Staklena lobanja, takodje nikad nije dokazana da je prava.. Imas isto tako lobanje od Onix-a, kristala....Isto tako, ogromi skeleti od coveka, utvrdjeno da je prevara... Nauka je do sada dala odgovor na 99% pitanja koje je crkva/religija postavila, crkva NI NA JEDNO PITANJE. Sve sto joj nije islo u korist su zataskavali DOGMOM.. Al neka, slobodno ti mozes da verujes da je Bog stvrio coveka a onda zenu od rebra...

Ja ne zastupam nikakvu religiju, pricao sam ti o dogadjajima koja su bila mnogo pre Hriscanstva igrom slucaja opisani u Bibliji, pre nje ti isti dogadjaji bili su prepricavani i belezeni.
Sto se tice kristalne lobanje ovo prvi put cujem od tebe, ne zna se cak ni iz kog je perioda.Za neke je dokazano da su lazne. pojavile se posle kao kopije, ali ja pricam o lobanji koju je pronasla Ana M.H.
Sto se tice velikih skeleta i lobanja to jeste potvrdjeno, imas na internetu gomilu dokaza.Moderna nauka je pokusala da objasni to time sto je nekada zemlja imala manju gravitaciju pa samim tim sve na njoj je vise raslo, otuda i dinosaurusi, medjutim sve da je to i tacno, od te teze se odustalo jer to stavlja coveka cak u vreme kad su ziveli dinosaurusi, a opet to arheologija ne priznaje.O postojanj tih skelta glupo je raspravljati jer to jeste istina, mozemo raspravljati samo odkud oni.
Sto se tice 2 egipatske piramide postoje dokazi da su obe bile donekle potpoljene, znaci ne da ih nisu napravili Egipcani nego se potop i desio.Te dve piramide su misterija, i stare su najmanje 10.000 BC.Njih tadasnji egipcani nisu mogli napraviti.Dokaza za to je mnogo, pokusaj kopiranja istih kasnije u celom svetu kroz razne civilizacije.I Egipcani su ih kopirali pa im se sve rusile, i sve su bile daleko manje i nepravilne.I zanimljiv je podatak da Egipatske vlasti ne dozvoljavaju da se one dodatno ispituju u podnozju.
Sto se tice rebra, ja nisam nikada rekao da je covek stvoren od rebra.Ma i to je cak moguce!Ali da bi mi diskutovali o tome ti moras da se izmestis iz pozocoje u koju si se ukopao, da se otvoris ka novim saznanjima a ona svakako leze i u Bibliji i u modernoj nauci.Ja ne odbacujem modernu nauku sem u slucaju Darvinove teorije.
Ja sam nov ovde na forumu i sguran sam da ima tema po forumu o ovome gde je svo ovo bolje objasnjeno.Ja nisam nikakv strucnjak vec obican posmatrac koji trazi nista drugo do istine.Pogotovo sad kada ne radim :D

Poslednja izmena:
I sto je najgore nije nastao vec evoluirao, al ne Bog je bio dokon, rekao je Adamu, slusaj sinak, sta ce tebi faliti ako ja uzmem jedno tvoje rebro i stvorim tebi zenu koju ces moci da kecas svako vece. Mislim, ima logike, eto stvorio je Adama al za Evu nije imao carobnog praha pa je morao da sklapa iz delova, tj iz jednog rebra je stvorio Evu sa svim rebrima, sisama, glavom, rukama..... Ima smisla...

Da,a kitovi su nastali od medvjeda koji su pokusali da plivaju. :hahaha:

Ja ne zastupam nikakvu religiju, pricao sam ti o dogadjajima koja su bila mnogo pre Hriscanstva igrom slucaja opisani u Bibliji, pre nje ti isti dogadjaji bili su prepricavani i belezeni.
Sto se tice staklene lobanje ovo prvi put cujem od tebe, ne zna se cak ni iz kog je perioda.Za neke je dokazano da su lazne ali j pricam
Sto se tice velikih skeleta i lobanja to jeste potvrdjeno, imas na internetu gomilu dokaza.Moderna nauka je pokusala da objasni to time sto je nekada zemlja imala manju gravitaciju pa samim tim sve na njoj je vise raslo, otuda i dinosaurusi, medjutim sve da je to i tacno, od te teze se odustalo jer to stavlja coveka cak u vreme kad su ziveli dinosaurusi, a opet to arheologija ne priznaje.O postojanj tih skelta glupo je raspravljati jer to jeste istina, mozemo raspravljati samo odkud oni.
Sto se tice 2 egipatske piramide postoje dokazi da su obe bile donekle potpoljene, znaci ne da ih nisu napravili Egipcani nego se potop i desio.Te dve piramide su misterija, i stare su najmanje 10.000 BC.Njih tadasnji egipcani nisu mogli napraviti.Dokaza za to je mnogo, pokusaj kopiranja istih kasnije u celom svetu kroz razne civilizacije.I Egipcani su ih kopirali pa im se sve rusile, i sve su bile daleko manje i nepravilne.I zanimljiv je podatak da Egipatske vlasti ne dozvoljavaju da se one dodatno ispituju u podnozju.
Sto se tice rebra, ja nisam nikada rekao da je covek stvoren od rebra.Ma i to je cak moguce!Ali da bi mi diskutovali o tome ti moras da se izmestis iz pozocoje u koju si se ukopao, da se otvoris ka novim saznanjima a ona svakako leze i u Bibliji i u modernoj nauci.Ja ne odbacujem modernu nauku sem u slucaju Darvinove teorije.
Ja sam nov ovde na forumu i sguran sam da ima tema po forumu o ovome gde je svo ovo bolje objasnjeno.Ja nisam nikakv strucnjak vec obican posmatrac koji trazi nista drugo do istine.Pogotovo sad kada ne radim :D

Ako mislis na one skelete gde imas ljude koji stoje pored lobanje velike 1m, da to je dokazano da je laz, tj falsifikat ili sta vec. Ne znam kako nisi cuo za kristalne lobanje ( identicne onim iz poslednjeg filma o neustarasivom arheologu ).... A sto se tice gravitacije, mogu ce je da je bila manja, al koliko ja znam i kolicina kiseonika isto tako utice na velicinu zivotinja :)
Pa Nil je plavio a glupo je verovati da i more nije zalazilo toliko u kopno. Ne znam sta je tu cudno... Ko je napravio piramide je pitanje koje ce se postavljati narednih ko zna koliko decenija...
Kazes da je moguce da je zena nastala od rebra al teorija evolucije ( koja je uzgred potvrdjena kod bakterija, virusa, vinskih musica ) ti zvuci nerealno. Znaci proces koji se odvija milionima godina ti je SF al stvaranje zene iz rebra ti deluje moguce?

Da,a kitovi su nastali od medvjeda koji su pokusali da plivaju. :hahaha:

Aha a zena je nastala od rebra, tu je glavnu ulogu igrala i zmija koja ih je na kraju zajeeebala i uvalila im jabuku pa su ovi proterani iz raja... Tu je bio i neki zbun koji ori, hodanje po vodi, pretvaranje vode u vinu i tako te zanimljive stvarcice. Al i dalje prvo mesto zauzima transformacija muskog rebra u zenu sa sve oblinama i neobrijanom ribicom, zenu koja je zajeebala muskarca i ovaj je milenijumima zvocala pa je na kraju muskarac ostao bez kose. Mora da je cika na oblaku bio veoma umoran ili su mu nestale pecurke pa nije mogao da kupi petama i napravi zenu a da nekoristi ostatke...

Aha a zena je nastala od rebra, tu je glavnu ulogu igrala i zmija koja ih je na kraju zajeeebala i uvalila im jabuku pa su ovi proterani iz raja... Tu je bio i neki zbun koji ori, hodanje po vodi, pretvaranje vode u vinu i tako te zanimljive stvarcice. Al i dalje prvo mesto zauzima transformacija muskog rebra u zenu sa sve oblinama i neobrijanom ribicom, zenu koja je zajeebala muskarca i ovaj je milenijumima zvocala pa je na kraju muskarac ostao bez kose. Mora da je cika na oblaku bio veoma umoran ili su mu nestale pecurke pa nije mogao da kupi petama i napravi zenu a da nekoristi ostatke...
Da,da,a sisari su nastali od riba koje su zeljele da malo prosetaju sumom i udahnu kiseonika da poprave krvnu sliku. :hahaha:

Covece pa zar ti i sam naziv ne govori Darvinova TEORIJA . Proslo je 200 godina od njegove teze i jos nije dokazana, uveren sam da ce veoma skoro to biti izbaceno i iz udzbenika.

:rotf:
Prvo su ribice odlucile da kolonizuju kopno,a onda kada su se misteriozno pretvorile u sisare,odredjeni sisari (medvjedi) odlucise da se vrate korijenima i ponovo zaplivaju.
:rotf:

Eh, znam da je tesko procitati knjigu, al mozes ti to. Ostavi Bibliju po strani par nedelje i kreni da citas naucnu literaturu. Mada, suvise je to tesko pocetnicima, kreni od slikovnica...

Eh, znam da je tesko procitati knjigu, al mozes ti to. Ostavi Bibliju po strani par nedelje i kreni da citas naucnu literaturu. Mada, suvise je to tesko pocetnicima, kreni od slikovnica...

Uglavnom ovde imas dosta toga o cemu sam ti pricao u poslednjih 10 postova pa pogledaj.

A sad mi reci u ciju cast je izduzena ova lobanja?

Back