Daniel Bor
Poznat
- Poruka
- 9.675
A sta treba da vidimo na slikama? Ok na poslednjoj je Svemirski brod 10.1x veci od zemlje, a na druge dve?
Na druge dve izgleda da Nasa nesto zatamnila, pa ne mozemo da vidimo sta je.
To su slike od Nase.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta treba da vidimo na slikama? Ok na poslednjoj je Svemirski brod 10.1x veci od zemlje, a na druge dve?
Na druge dve izgleda da Nasa nesto zatamnila, pa ne mozemo da vidimo sta je.
To su slike od Nase.

A Space Ship joj je elegantno promakao na trecoj slici... Kako da ne
p.s. Toliko genijalaca radi za NASA-u a nismo mogli da nadju nekog klinca iz osnovne skole ( npr sina/cerkicu diektora tog "projekta" ) da se malo poigra sa slikom u PS-u
Pa moze da bude bilo sta, ne mora da znaci da je stvarno, ali je zanimljiva slika...
Čitajte Bibliju, mada počnite sa Otkrivenjem! s obzirom na to da vas to vise zanima, mozda ce vas i ostatak zaintrigirati!![]()
Trece oko ima vise logike od biblije...
Zasto stalno pljujes po Bibliji? Da li znas da je cak i satanisti priznaju i proucavaju (na svoj nacin),posebno njena prorocanstva?
Ovo je tema o Suncu koje će spaliti Zemlju.
O Bibliji, satanizaciji i ostalome možete ovde nastaviti:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/482376-Satanisti-i-natprirodno
Ili na pdf Religija.
Nema potrebe da se o jednom te istom piše na SVIM temama, dovoljna je jedna.
Dakle, pređite na adekvatnu temu, jer će se ovde ubuduće takvi postovi brisati kao spam.
A zasto tebi smeta istina? Koliko je samo stvari zapisano u Bibliji, stvari koje su vekovima diktirali
samo jedan uzan pogled na svet i stvari koje su takodje vekovina usporavali tehnicki napredak covecanstva? Zasto mislis da na ovom podforumu mora da se propagira religija? Zasto neko mora da namece svoj stav, vredjajuci ateiste i osobe koje veruju u postojanje zivota van Zamlje?

Biblija izmedju ostalog i govori o zivotu van Zemlje, bog koji te je stvorio nije na zemlji, to je fakat! U koliko ne verujes da si zaista nastao od majmuna, tako sto mu je dosadilo da visi na grani i resio da ispruzi kicmu, i postao covek.To je najveca prevara covecanstva ikada.Ali i to je druga, duga tema.
Bibliju na zalost i hriscani i ateisti posmatraju na jedan pogresan nacin, dogadjaji opisani u Bibliji su nastali pre religije koju ona predstavlja.Dogadjaji opisani u njoj nisu izmisljeni, vec preuzeto nasledje staro hiljadama godina pre Hrista.Ali i to je jedna duga, i jako duga prica.
Naime hteo sam da bacim malu opasku sto se tice kako ti kazes tenickog napretka zemlje.Ova nasa civilizacija named Potrosacko drustvo, nece ni izdaleka ostaviti sledeceoj civilizaciji ono sto su nama ostavile prethodne.Era komunikacije na koju smo mi ponosni internet, telefonija, televizija itd.mogu da nestanu u sekundi kao da nikada nisu ni postojali.Cak sta vise u vecini prirodnih nauka covek je nazadovao.Nije za to kriva Biblija vec zabluda stara 2 milenijuma.
Biblija izmedju ostalog i govori o zivotu van Zemlje, bog koji te je stvorio nije na zemlji, to je fakat! U koliko ne verujes da si zaista nastao od majmuna, tako sto mu je dosadilo da visi na grani i resio da ispruzi kicmu, i postao covek.To je najveca prevara covecanstva ikada.Ali i to je druga, duga tema.
Bibliju na zalost i hriscani i ateisti posmatraju na jedan pogresan nacin, dogadjaji opisani u Bibliji su nastali pre religije koju ona predstavlja.Dogadjaji opisani u njoj nisu izmisljeni, vec preuzeto nasledje staro hiljadama godina pre Hrista.Ali i to je jedna duga, i jako duga prica.
Naime hteo sam da bacim malu opasku sto se tice kako ti kazes tenickog napretka zemlje.Ova nasa civilizacija named Potrosacko drustvo, nece ni izdaleka ostaviti sledeceoj civilizaciji ono sto su nama ostavile prethodne.Era komunikacije na koju smo mi ponosni internet, telefonija, televizija itd.mogu da nestanu u sekundi kao da nikada nisu ni postojali.Cak sta vise u vecini prirodnih nauka covek je nazadovao.Nije za to kriva Biblija vec zabluda stara 2 milenijuma.
Ako ti hoces da poverujes u pricu da je Bogu bilo dosadno i jedan dan je odlucio da napravi sve sto mozemo da vidmo, osetimo, opipamo, i tako nekoliko milijardi sv. godina u precniku, i da je prvo napravio muskarca i onda zenu od rebra onda je to zaista super....
U Bibliji je mnogo toga opisano, samo mi objasni kako je Noje uspeo da uglavi sve zivotinje u brodic dug 100-nak metara, mislim price ipak nisu izmisljene...
Nece ostaviti jer je upravo religija krva sto smo fascinirni zivotom od pre nekoliko vekova. Upravo je religija krva za nastanak najvecih dostignuca u srednjem veku i zahvaljujuci ljudima koji su razmisljali svojom glavom a ne onako kako im diktira knjiga....
postoji i ona teorija da su umesto životinjskih uzorak uzeti njihovi DNA, a da je brod kojim je noja otplovio ustvari svemirski brod.U Bibliji je mnogo toga opisano, samo mi objasni kako je Noje uspeo da uglavi sve zivotinje u brodic dug 100-nak metara, mislim price ipak nisu izmisljene...

postoji i ona teorija da su umesto životinjskih uzorak uzeti njihovi DNA, a da je brod kojim je noja otplovio ustvari svemirski brod.
kada se frka sa poplavom završila, kada se sve smirilo, on se fino vratio i pomoću DNA obnovio život na zemlji.
ne zvuči loše, zar ne?![]()
ja ništa ne tvrdim ni da je moguće ni da nije, jer mi nije dostupan način da to utvrdim.A ja ne znam da li je to istina, niti tvrdim tako nesto, a da li ti tvrdis da je to 100% nemoguce?
Pre 10000 godina ljudima je bio poznat suncev sistem, a Galileu G. se smejali kad je pre 1500 g tvrdio da je zemlja okrugla.Tesla je bio cudak i ludak u svom vremenu, tako je i umro, a danas ga slavimo i otimamo se za njega.Hocu da kazem toliko puta u novijoj istoriji covek je sam sebe demantovao da mi nismo ni blizu istine.Iz nekog razoga odredjene interesne grupe imaju za cilj da se ljudi orijentisu ka stvarima koje nemaju nikakve veze sa sustinom, odgovorom ko smo mi.
ovo mi zvuči logično jer zabluda se stvara u umu, a istina potiče iz srce.Jedan srpski naucnik je rekao "U zabludi se radja mrznja a samo u istini ljubav" to je potpuno tako! Zivimo u svetu zablude.
Gledaj to ovako, neku pricu koji si cuo juce svakako neces moci preneti nekome drugom na isti nacin kao sto si je cuo, nesto ces dodati nesto oduzeti, a ja ti pricam o hiljadama godina usmenog prenosenja.
Teza da smo mi nastali od mamuna nikada nije dokazana.I dalje nedistaje jedna karika, odake coveku razum.Postoje i druge teze koje se uopste ne istrazuju.Biblija upravo govori o tome.O tome da je nekada ljudski vek zivota bio 9000 godina, o ljudima daleko krupnijim od sadanjeg coveka...itd itd...inace za ovo postoje materijalni dokazi koji se vesto uklanjaju.Lobanje vece i do 3 puta od ove koju ti imas.Postoje stvari na planeti koje jednostavno ne bi trebale da postoje jer za njih ne vaze pravila koja smo mi ucili u skoli.To su staklena lobanja, Velike piramide u Egiptu, ogromni skeleti coveka, Rejsova mapa antartika..itd odakle to i ko je to nacinio nikada nije objasnjeno.Nama je nepojmljiva istina drugacija od one koju slusamo 2 milenijuma.
A ja ne znam da li je to istina, niti tvrdim tako nesto, a da li ti tvrdis da je to 100% nemoguce?
Pre 10000 godina ljudima je bio poznat suncev sistem, a Galileu G. se smejali kad je pre 1500 g tvrdio da je zemlja okrugla.Tesla je bio cudak i ludak u svom vremenu, tako je i umro, a danas ga slavimo i otimamo se za njega.Hocu da kazem toliko puta u novijoj istoriji covek je sam sebe demantovao da mi nismo ni blizu istine.Iz nekog razoga odredjene interesne grupe imaju za cilj da se ljudi orijentisu ka stvarima koje nemaju nikakve veze sa sustinom, odgovorom ko smo mi.
Jedan srpski naucnik je rekao "U zabludi se radja mrznja a samo u istini ljubav" to je potpuno tako! Zivimo u svetu zablude.
Naravno da cemo da vjerujemo u to.Al neka, slobodno ti mozes da verujes da je Bog stvrio coveka a onda zenu od rebra...
Naravno da cemo da vjerujemo u to.
A ti slobodno mozes da vjerujes da je zivot nastao slucajno,a da je covjek nastao od majmuna kojem je bilo dosadno da se njise na grani od drveta.