HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Meni ovo zvuci kao ogromna kolicina idiotluka, koji je uzgred, tehnicki potpuno neizvodljiv.
Da jeste, osecam da bi Coca Cola prva ispisala svoj logo i zakupila nebo na 99 godina :lol:

Jesi li pročitao moj link u kome se navodi kako će se zmija u strašnim priviđenjima prikazivati slična Bogu.Zar nisi video u onom video klipu Gmazove koji će nas ‚‚osloboditi‚‚ to su zmije.To se pominje u proročanstvu.Sada mi je sve jasno kada sam odgledao onaj klip,sve ima smisla.Ima još mnogo sličnosti koje sigurno nisu slučajne.

Takođe se u video klipu pominje dolazak Hrista.U mom linku se isto govori o tome.Zmija će doći isto kako bi trebalo da dođe Isus,na oblacima.Ali neće doći na svetlim oblacima zato što je ona zlo.
Ima previše sličnosti da bi to bila slučajnost.

Sve dok Isa Isus ne sidje i ubije antihrista dzedala neverujem u holograme.... :P
Ali bilo bi ebeno da setas negde po planini "kopaonik" u sumraku i izleti avatar na nebu a ti zamisljen :)))"zamisli da moze jos zvuk da projektuju" XD

Svakako da mogu stvoriti hologram nekog Mesije. To bi naravno bila iluzija za nase oci kao sto je ovaj svet iluzija. Mi smo takodje hologram,vas fizicki izlged nije ono sto vi jeste. Sad bi trebalo opet na kratko da se vratimo na one koji vladaju ovom planetom. Oni su ispred vaseg shvatanja danasnje tehnologije mnooogo ispred. Cak i ova planeta na kojom zivimo nije takva kakvu mi vidimo. Ocekujte svasta na '' jelovniku.'':D

Svakako da mogu stvoriti hologram nekog Mesije. To bi naravno bila iluzija za nase oci kao sto je ovaj svet iluzija. Mi smo takodje hologram,vas fizicki izlged nije ono sto vi jeste. Sad bi trebalo opet na kratko da se vratimo na one koji vladaju ovom planetom. Oni su ispred vaseg shvatanja danasnje tehnologije mnooogo ispred. Cak i ova planeta na kojom zivimo nije takva kakvu mi vidimo. Ocekujte svasta na '' jelovniku.'':D

ok. samo kako ti to znas a ja ne

nemoj samo da kazes da je zemlja ravna ploca,
onda ode sve u kur blu

96314668.jpg

Nedavno sam gledao potpuno istu ovakvu "rupu" u oblaku. Dokaz da neko nesto vjezba.

Poslednja izmena:
Ne znam, saznacemo vrlo brzo. To je onaj HAARP sa Aljaske.

Sumnjam da je HAARP,vrlo je moguće da je nešto sa druge planete.Neki deda je još pre 120 godina izrekao neko proročanstvo.Ljudski rod će ne vrhuncu svog razvoja pasti pred Bogom jer će mu stranac pokazati stvari koje nisu takve,i čovek će poverovati...Stranac je vanzemaljac,a stvari koje nisu takve su priviđenja i iluzije.

Sumnjam da je HAARP,vrlo je moguće da je nešto sa druge planete.Neki deda je još pre 120 godina izrekao neko proročanstvo.Ljudski rod će ne vrhuncu svog razvoja pasti pred Bogom jer će mu stranac pokazati stvari koje nisu takve,i čovek će poverovati...Stranac je vanzemaljac,a stvari koje nisu takve su priviđenja i iluzije.

Fotoaparat ne moze da registruje prividjenja i iluzije. ;)

Fotoaparat ne moze da registruje prividjenja i iluzije. ;)

Pogrešno sam se izrazio,nisam mislio iluzije već stvari koje nisu zapravo takve.
Zamisli sad beo papir,ti gledaš u njega i on je beo.Onda ga neko osvetli plavim svetlom i on će postati plav.Čak i kada ga fotografišeš on je plav.Ali on je zapravo beo,plav je zato što ga je neko sa strane osvetlio.
Nadam se da si shavtio šta sam hteo reći.

Pogrešno sam se izrazio,nisam mislio iluzije već stvari koje nisu zapravo takve.
Zamisli sad beo papir,ti gledaš u njega i on je beo.Onda ga neko osvetli plavim svetlom i on će postati plav.Čak i kada ga fotografišeš on je plav.Ali on je zapravo beo,plav je zato što ga je neko sa strane osvetlio.
Nadam se da si shavtio šta sam hteo reći.

Sveto Pismo govori o Antihristu, a ne o vanzemaljcu (doduse ta prividjenja i iluzije koje ce on ciniti bice djelo vanzemaljca, djavola).

Poslednja izmena:
Takvim "prorocanstvima" ne treba pridavati bilo kakav znacaj.

Ne pridajem ja značaj tome,ali mi je čudno kako se mnoga proročanstva nekih šarlatana podudaraju sa stvarnim događajima.Ja smatram da su jedina ispravna biblijska proročanstva. Kad malo bolje protumačiš i u njima ima mnogo sličnosti sa onim video klipom(nadam se da si gledao),samo treba malo mašte.

Poslednja izmena:
Iz pouzdanih izvora :whistling: Polako .. dokazace se za par godina da ova planeta nije ono sto ti/vi vidite svojim ocima.

Nece se dokazati za par godina nego je vec dokazano pre trista godina sa filozofijom Dzordza Barklija.
Podela na pojavu i "stvar po sebi" pri cemu je stvar po sebi izvan mogucnosti saznanja a bliska DUHU, sustinski razlicita od pojave ili sveta kako ga vidis culima.

Nije ovde tema a ako te zanima pogelaj ova moj blog o Barklijevoj filozofiji:
http://forum.krstarica.com/blog.php?b=4886

A sto se tice onih belih i zutih papira koje si spomenuo radi se Lokovim primarnim i sekundarnim kvalitetima.... ne moras otkrivati toplu vodu"
http://forum.krstarica.com/blog.php?b=6319

Oni koji imaju mrvicu ovakvih znanja siguruno nece nasesti na ono sto vide oko sebe...jer sve sto opazas jeste pojava a ne stvar po sebi.
Carstvo bozije je u nama...u duhu

Nece se dokazati za par godina nego je vec dokazano pre trista godina sa filozofijom Dzordza Barklija.
Podela na pojavu i "stvar po sebi" pri cemu je stvar po sebi izvan mogucnosti saznanja a bliska DUHU, sustinski razlicita od pojave ili sveta kako ga vidis culima.

Nije ovde tema a ako te zanima pogelaj ova moj blog o Barklijevoj filozofiji:
http://forum.krstarica.com/blog.php?b=4886

A sto se tice onih belih i zutih papira koje si spomenuo radi se Lokovim primarnim i sekundarnim kvalitetima.... ne moras otkrivati toplu vodu"
http://forum.krstarica.com/blog.php?b=6319

Oni koji imaju mrvicu ovakvih znanja siguruno nece nasesti na ono sto vide oko sebe...jer sve sto opazas jeste pojava a ne stvar po sebi.
Carstvo bozije je u nama...u duhu

Hm..Nijel ako...'PLAVI ZRAK' obuhvata osim vizulnog dozivljaja i zvucne...Kad neko uz pomoc niskofreghvetnog oruzja osim vizuelnih, dozivi i zvucne halucinacije, nije naivno...

To može biti i opasno,ljudi će pomisliti da počinju da lude.

Ja necu. Ako si iole obrazovan znas da istu halucinaciju ne mogu da dozive 2 osobe istovremeno, sto je pouzdan dokaz da se nesto odigrava... :) E sad, stvarno ili ne to je druga stvar za procenu... Daklem, bez panike oko ludila. :)

P.S. @Ozi: A zasto nekad ne uputis ljude da procitaju neko delo tvojih postovanih filozofa, nego uvek besramno reklamiras sitnice izvucene u tvom blogu. Dosta reklamiranja, nije ovo facebook...

P.S. @Ozi: A zasto nekad ne uputis ljude da procitaju neko delo tvojih postovanih filozofa, nego uvek besramno reklamiras sitnice izvucene u tvom blogu. Dosta reklamiranja, nije ovo facebook...

To nisu sitnice nego srž njihove filozofije, u ovom slucaju Barklijeve.
Takvo znanje nije lako razumeti cak i kada se coveku kaze. i kada se nacrta , kao sto sam ja i uradio na mom blogu, ..zato su potrebna objasnjenja i parafraze.

A ako procitas taj blog pa te zaintereusuju sama Barklijeva dela.. tim bolje. Zapravo, ta dela ce u buducnosti, ako covencanstvo prezivi i postane pametnije, biti nesto poput bibilje.

Ja necu. Ako si iole obrazovan znas da istu halucinaciju ne mogu da dozive 2 osobe istovremeno, sto je pouzdan dokaz da se nesto odigrava... :) E sad, stvarno ili ne to je druga stvar za procenu... Daklem, bez panike oko ludila. :)

Velika zabluda! Mogu, jer to nece biti klasicna halucinacija, nego jednoj niskoj frekvenciji izlozeni mozgovi (um) ljudi!

Back