gost 235367
Ističe se
- Poruka
- 2.786
"Pridjite k' meni deco"
Rece -KO?- Ramcox.......
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Pridjite k' meni deco"
Pogledajte Afriku ,Rusija je nista
http://rapidfire.sci.gsfc.nasa.gov/firemaps/firemap.2010191-2010200.8192x4096.jpg
U hebote!
Sve je to efekat staklene baste, sve ce biti toplije i toplije...
2012 mislis?
Sta tacno da ocekujemo?
Ja mislim da nece biti nista sem vracanja sveta u 18 vek na neko vreme.
Mozda i gresim ali ipak ne verujem da ce biti smak sveta...
Projekat Plavi zrak
Kontroverzni kanadski novinar Serž Monast navodno je još 1994. godine dao intervju, zabeležen na video-traci, kada on govori o tajnom planu globalne finansijske elite koji bi trebalo da realizuje NASA. Plan je nazvan Projekat Plavi zrak (Blue Beam Project). Ideja je da se projektovanjem određenih holografskih trodimenzionalnih slika visoko u atmosferi, na samom rubu sa svemirom, izazove određeni psihološki efekat koji bi delovao pre svega na stotine miliona vernika svih religija. Mnogi hrišćenski vernici čak i u formaciji oblaka ponekad opažaju lik Isusa Hrista kakav im je predočen na ikonama. Mogućnost izazivanja masovnog ushićenja ili straha (ukoliko bi se percipirali "leteci tanjiri") bila bi korisna jer bi se tada mogla doneti na brzinu drakonska zakonska rešenja, koja građanima potpuno ograničavaju slobodu kretanja i odlučivanja. Još gore, takva zakonska rešenja bila bi lako prihvaćena jer bi preplašeni građani verovali da je to za njihovo dobro.
Serž Monast je svoja saznanja o ovome snimio na video-traku 1994, a dve godine nakon toga je naprasno umro od srčanog udara u 49. godini. Kanadske vlasti su mu neposredno pre smrti oduzele ćerku, mada nije naveden razlog za to i koliko je ona imala godina, i ona nikada nije vraćena ocu. Po nekim izvorima to je učinjeno da bi on odustao od daljeg istraživanja i objavljivanja podataka o svojim saznanjima o Projektu Plavi zrak.
Ove informacije je nemoguće proveriti, pa nisu pouzdane, ali gde ima dima, može biti i vatre. U svakom slučaju kada danas pročitamo šta je sve tada govorio Monast, lako ćemo uočiti da se mnogo toga što je onda delovalo sumanuto, zapravo ostvarilo i još ostvaruje. Posebno treba imati u vidu da je u međuvremenu došlo do ogromnog napretka u razvoju tehnologije za pravljenje 3D holografskih slika koju Monast pominje.
Tako je Monast razotkrio nameru da se napravi velika globalna predstava sa trodimenzionalnim holografskim slikama koje će se istovremeno projektovati visoko u atmosferi u različitim delovima sveta.
"Projekat Plavi zrak će naizgled biti potpuno ispunjenje 2.000 godina starog proročanstva. U osnovi, koristiće se nebo kao veliko filmsko platno postavljeno na rubu svemira, i pomoću lasera sa satelita (iz Zemljine orbite) projektovaće se istovremeno slike (sa zvukom) u svakom delu planete, na svakom jeziku, na svakom dijalektu u zavisnosti od religije. Predstava će biti sačinjena od laserskih projekcija višestrukih holografskih slika u različitim delovima sveta, od kojih će svaki primati različite slike u zavisnosti od preovlađujuće religije i vere. Nijedno područje neće biti isključeno. Sa kompjuterskom animacijom i zvučnim efektima koji naizgled dolaze iz dalekog svemira, zapanjene sledbenike različitih vera to će uvesti u uverenje da su svedoci povratka njihovog Mesije koji će izgledati spektakularno i realno. Onda će se pojaviti razni 'spasitelji' koji će narodu objasniti misteriju, razotkriti proročanstvo i mnoga otkrovenja će biti obelodanjena. Ovo sve treba da se dogodi u vreme velike svetske političke i opšte uzburkanosti."
Rezultat ove namerno izazvane predstave biće prikazivanje svetu novog "Hrista", novog mesije nazvanog Maitreja.
"Holografske 3D slike će biti projektovane iz satelita na sloj sodijuma oko 60 milja iznad zemlje", naveo je Monast, a "pomoću posebne tehnike za prenos zvuka svako ponaosob u ušima može čuti glas proroka koji će se obratiti samo njemu".
Ovakva predstava bi imala hipnotički efekat na milione vernika.
Carstvo Božije neće doći da se vidi. Carstvo Božije je unutra u vama. (Luka 17: 20,21)
mozda je ovo ustvari taj "dolazak antihrista"
koji su mnogi proroci,biblija i razne religije najavili.
Takvi vernici, i atesti isto tako, nemaju gram pameti niti moci sudjenja , koji jedino sto poznaju jeste strah od autoriteta roditelja koga su projektvali u ono sto zovu "bog" i koji bi da vide .znake oko sebe u svetu koji je realan. Nije ni cudo sto ce biti nasamareni.
Prvo se informisi sta su ateisti , drugo nemoj ni da pocinjem raspravu o inteligenciji i zdravoj pameti izmedju ateista i vernika , trece ko si ti da sudis ko je pametan ko ne ?
Prvo se informisi sta su ateisti , drugo nemoj ni da pocinjem raspravu o inteligenciji i zdravoj pameti izmedju ateista i vernika , trece ko si ti da sudis ko je pametan ko ne ?
moja nastavnica veronauke kaze da ateisti ne postoje....
moja nastavnica veronauke kaze da ateisti ne postoje....
Ali od ovog projekta nije bilo nista zar ne?Koliko sam citao na wikipediji on trebao da bude sproveden sredinom osamdesetih.
Mozda su pomenutu tehnologiju mogli da koriste za prikazivanje filmova.

Jos to fali pa da se slikamo,zar mislis da ce ljudi prihvatiti tek tako da odustanu od svoje religije...
sto mi obrisase post?
http://3.***************/_lxHkFGQPc90/S60xwkt5LjI/AAAAAAAAA-M/rGxQG-mXjSo/s1600/6bcd21b27188f9ae95e1f8768bb9d033.jpg
ovako nesto?
http://www.google.com/imgres?imgurl...page=1&ndsp=17&ved=1t:429,r:7,s:0&tx=37&ty=64
Zamisli ovo se pojavi iznad Saudijske Arabije i oni svi postanu hrišćani i to pravoslavci.
To bi bilo ko kad se iznad moje glave pojavi knjiga i ja budem vukovac...gluposti XD
Samo se zezam,znam da se muslimani neće odreći svoje vere nikada.