Mister Sparkle
Aktivan član
- Poruka
- 1.395
Pretpostavljam da si ti neki fizicar
Ajd nam objasni onda kako je ovo moguce![]()
hahahaha 12.000,axa,sigurno....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pretpostavljam da si ti neki fizicar
Ajd nam objasni onda kako je ovo moguce![]()

I will rise.
Uskoro!
Necu vas uciti da ubijate, mrzite, strastima... Necu vas uciti ni jednom zlu. Ucicu vas cak i da postujete mrava. Naucicu vas istini, ponosu, naucicu vas da ustanete protiv vaseg tvorca. On je odgovoran za sve, za sva vasa dela, jer vas je napravio tako slabe, jadne i bedne. Naucicu vas da ustanete protiv zivota zahtevajuci da istinom nestane sve, sve sta je stvorio bilo savrseno ili nesavrseno. Cak i on. Neka bude tisina, i bice tisina u celom univerzumu i svim svetovima koji postoje.
Sin jutra
Ovo smo već utvrdili,da si pomešala događaje zbog pogrešnog tumačenja a i ta godina od 1914 je zasnivana na tvojim pogrešnim podacima što smo vrlo detaljno objasnili.

Hahaha.Ta ideja protivnika Božjeg se provukla i u neka istočnjačka učenja.
Plan je bio rastvaranje sve materijalne i duhovne forme da bi protivnik Božji pobedio Boga.
Ali je intervencija urodila plodom pre 2000 godina pa je taj plan osujećen.
datum Armagedona niko ne zna niti se moze izracunati...
znacemo kad pocne..

Armegedon traje, samo u posebnoj formi.....Zavrsava se 1012 po Majama, ISKRCAVANJEM VISE CIVILIZACIJE I PROMENE LJUDSKE SVESTI.....
Armegedon traje, samo u posebnoj formi.....Zavrsava se 1012 po Majama, ISKRCAVANJEM VISE CIVILIZACIJE I PROMENE LJUDSKE SVESTI.....
2012 kazu maje,a niko sad ne bi mislio o tome da nije onog filma
Mje i Inke su kolevke civilizacije
Mje i Inke su kolevke civilizacije
2012 mislis?
Sta tacno da ocekujemo?
Ja mislim da nece biti nista sem vracanja sveta u 18 vek na neko vreme.
Mozda i gresim ali ipak ne verujem da ce biti smak sveta...
Evo ti odgovor.....Inemoj da me prozivas na 'POLITICI'....
Na pfg politici sam vrsio prozivke jer si bio nekulturan prema Rusima i bilo ti je smesno zbog pozara.
Pogledajte Afriku ,Rusija je nista
http://rapidfire.sci.gsfc.nasa.gov/firemaps/firemap.2010191-2010200.8192x4096.jpg