HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ko zna kojoj ti organizaciji pripadas.

stonecutter.jpg

:)))))) ooook!!

Ovo je bilo plod moje bujne maste! Poenta je bila- da li postoji nacin da se izazovu vestacki zemljotresi...Ne znam da li je nasto tako moguce... Zasto Haiti? Zato sto je nedavno na CNN-u Kristijana Amanpur ugostila Medlin Olbrajt i sa njom razgovarala na temu rizicnih podrucja u svetu, a posebnu paznju je usmerila na Jemen i Haiti, kao najugrozenija.

Elem, nije mi jasno zasto pojedini clanovi foruma imaju tu neodoljivu potrebu za koriscenjem ironije i sarkazma. Dovoljno je reci nekom da ne razmislja na pravi nacin i da, pri tom, dokaze svoje tvrdnje! Ovako se svaka rasprava svodi na- ti si glup, ja sam pametan, tacka, do vidjenja!

Upoznati smo sa katasrofom na Haitiu- preko 100000 poginulih i oko 200000 povredjenih! Danas se jos jednom zemlja zatresla pod nogama Haicana, unevsi dodatni nemir! Da ne duzim, razmisljala sam o svemu tome i zapitala se- da li postoji mogucnost da se vestackim putem izazovu zemljotresi razorne jacine? Odnosno, da li je moguce da su hmmmm... pa npr.SAD na sebi poznat nacin prouzrokovale ove zemljotrese u cilju "smirivanja" nestabilne politicke situacije u toj zemlji? :snesko5:

Postoje.U tome je Tesla prvi uspeo kada je pomocu male vibracije izazvao jak potres u Njujorku.

Postoje.U tome je Tesla prvi uspeo kada je pomocu male vibracije izazvao jak potres u Njujorku.

joq iz specijalnog aviona koji nadlece tu teritoriju... sace da se smeju nauchni mozgovi qrste :)

pa kad mogu da se zaebavaju sa klimom na aljasci da prave oblaqe od nekoliko desetina kilometar sta mislte da je problem tektonski poremecaj?

inace moj stav je da je ovo neprirodno ali ne od amera vec usled promena na suncu koje ce to izazivati sve vise i vise kao i tajfune uragane monsune i jos milion drugih pizdarija kao aktivaciju vulkana koji su spavali hiljadama godina...

joq iz specijalnog aviona koji nadlece tu teritoriju... sace da se smeju nauchni mozgovi qrste :)

pa kad mogu da se zaebavaju sa klimom na aljasci da prave oblaqe od nekoliko desetina kilometar sta mislte da je problem tektonski poremecaj?

inace moj stav je da je ovo neprirodno ali ne od amera vec usled promena na suncu koje ce to izazivati sve vise i vise kao i tajfune uragane monsune i jos milion drugih pizdarija kao aktivaciju vulkana koji su spavali hiljadama godina...

U ***... :mrgreen:

Upoznati smo sa katasrofom na Haitiu- preko 100000 poginulih i oko 200000 povredjenih! Danas se jos jednom zemlja zatresla pod nogama Haicana, unevsi dodatni nemir! Da ne duzim, razmisljala sam o svemu tome i zapitala se- da li postoji mogucnost da se vestackim putem izazovu zemljotresi razorne jacine? Odnosno, da li je moguce da su hmmmm... pa npr.SAD na sebi poznat nacin prouzrokovale ove zemljotrese u cilju "smirivanja" nestabilne politicke situacije u toj zemlji? :snesko5:

ajde ne lupetaj,sta god se desi amerika izazvala,pa bog te nisu oni stvorili svjet i stavili vibratore pod tektonske ploce pa kad im se cefne da ih upale.

i sta ce biti.....umrecemo svi z:cry:

Sledeci veci zemljotres ima da pogodi obalu Kalifornije. To je sigurno. Cak i Amrei ocekuju neki "veci" i to vec par decenija. Nemam pojma dal se zemljina kora nakon svakog zemljotresa stabilise ili ne, al ako je onaj zemljotres u Indoneziji bio tamo negde valjda na kraju 2004 godine, ovaj na pocetku 2010, bilo bi zanimljivo da sledeci bude na kraju 2014 :)

ok onda.. jeste mozda preteruje.. nisam dublje analizirao klip.. predajem to vama ovde.. uzmite globus i crtajte pentagram.

Moje misljenje o zemljotresu je da se radi o velikoj zmiji, azdaji.. koja je spavala vekovima i rasla u utrobi zemlje, dosla prvo kao bakterija ili sitni vanzemaljski crv na meteoru koji je evoluirao vremenom u cudoviste ogromnih razmera, a sad se polako budi i dize.. i ima da iskoci i sve proguta pred sobom.

u svakom slucaju pored cepanja zemlje ovih dana se cepaju jos neke stvari :bob:

iskreno mislim da si precenio coveka ....z:mrgreen:
mislim, kakav crni izazvani zemljotres.....z:D

Back