gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
To je pocetak smaka sveta,bas kao na filmu!![]()
na kom filmu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je pocetak smaka sveta,bas kao na filmu!![]()
a sta ti imas protiv venecuele???![]()
Nisam na zemlju već na ljude.Nemoj da me ljutiš jer će te tresti zemljotres.
I šta ono reče koje to odgovore izbegavam?
ja nish ..obozhavam chaveza.. a to je on reqo prvi.... zna choveq bolje nego ovi vidjeni qrstini forumashi sa kim tamo ima posla...
))))) ooook!!Upoznati smo sa katasrofom na Haitiu- preko 100000 poginulih i oko 200000 povredjenih! Danas se jos jednom zemlja zatresla pod nogama Haicana, unevsi dodatni nemir! Da ne duzim, razmisljala sam o svemu tome i zapitala se- da li postoji mogucnost da se vestackim putem izazovu zemljotresi razorne jacine? Odnosno, da li je moguce da su hmmmm... pa npr.SAD na sebi poznat nacin prouzrokovale ove zemljotrese u cilju "smirivanja" nestabilne politicke situacije u toj zemlji?![]()
cek cek, sta je ko rekao prvi, ponovi.

Postoje.U tome je Tesla prvi uspeo kada je pomocu male vibracije izazvao jak potres u Njujorku.

joq iz specijalnog aviona koji nadlece tu teritoriju... sace da se smeju nauchni mozgovi qrste
pa kad mogu da se zaebavaju sa klimom na aljasci da prave oblaqe od nekoliko desetina kilometar sta mislte da je problem tektonski poremecaj?
inace moj stav je da je ovo neprirodno ali ne od amera vec usled promena na suncu koje ce to izazivati sve vise i vise kao i tajfune uragane monsune i jos milion drugih pizdarija kao aktivaciju vulkana koji su spavali hiljadama godina...

U ***...![]()
zahebali se naucnici
pre po godine preko kanade i osvetli je nocu celu ko da je dan a svi zvali 911 i pitali joooj sa je ovo?Upoznati smo sa katasrofom na Haitiu- preko 100000 poginulih i oko 200000 povredjenih! Danas se jos jednom zemlja zatresla pod nogama Haicana, unevsi dodatni nemir! Da ne duzim, razmisljala sam o svemu tome i zapitala se- da li postoji mogucnost da se vestackim putem izazovu zemljotresi razorne jacine? Odnosno, da li je moguce da su hmmmm... pa npr.SAD na sebi poznat nacin prouzrokovale ove zemljotrese u cilju "smirivanja" nestabilne politicke situacije u toj zemlji?![]()
Upoznati smo sa katasrofom na Haitiu- preko 100000 poginulih i oko 200000 povredjenih! Danas se jos jednom zemlja zatresla pod nogama Haicana, unevsi dodatni nemir! Da ne duzim, razmisljala sam o svemu tome i zapitala se- da li postoji mogucnost da se vestackim putem izazovu zemljotresi razorne jacine? Odnosno, da li je moguce da su hmmmm... pa npr.SAD na sebi poznat nacin prouzrokovale ove zemljotrese u cilju "smirivanja" nestabilne politicke situacije u toj zemlji?![]()

ajde ne lupetaj,sta god se desi amerika izazvala,pa bog te nisu oni stvorili svjet i stavili vibratore pod tektonske ploce pa kad im se cefne da ih upale.

Upoznati smo sa katasrofom na Haitiu- preko 100000 poginulih i oko 200000 povredjenih! Danas se jos jednom zemlja zatresla pod nogama Haicana, unevsi dodatni nemir! Da ne duzim, razmisljala sam o svemu tome i zapitala se- da li postoji mogucnost da se vestackim putem izazovu zemljotresi razorne jacine? Odnosno, da li je moguce da su hmmmm... pa npr.SAD na sebi poznat nacin prouzrokovale ove zemljotrese u cilju "smirivanja" nestabilne politicke situacije u toj zemlji?![]()