HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
To je zato sto tada biblija jos nije bila napisana...
Ali u svakom slucaju oni su znali za ''Izrailjskog'' Boga pa su ipak okrenuli svoje lice od Njega i okrenuli se drugim bogovima (demonima-djavolu)
Demoni su uticali na ljude i objavljivali i m se kao bogovi prirode, zivotinja, vode... bla bla bla, a svi su imali kult sunca i zrtvovanje njemu...
Stone Hang.... pa kako je to kamenje dospelo tu gde je sad? demonskim silama---

Ma i oni sto su ziveli u pecinama, jeli zivo meso i lupali zene toljagama su isto znali za Israiljskog Boga....

hriscanin ti je vec odgovorio.
Nego,kakve veze ima iskopavanje dinosaurusa sa majmunolikim precima? Zar je moguce da su ljudi tako lako i brzo zaboravili svoje pretke pa nisu znali kako su izgledali?

A leba ti ti imas sliku sukurdjela, znas kako je on izgledao? nemas pojma, kako je to moguce, pa nije proslo verovatno ni 100godina kako je mrtav...

To je zato sto tada biblija jos nije bila napisana...
Ali u svakom slucaju oni su znali za ''Izrailjskog'' Boga pa su ipak okrenuli svoje lice od Njega i okrenuli se drugim bogovima (demonima-djavolu)
Demoni su uticali na ljude i objavljivali i m se kao bogovi prirode, zivotinja, vode... bla bla bla, a svi su imali kult sunca i zrtvovanje njemu...
Stone Hang.... pa kako je to kamenje dospelo tu gde je sad? demonskim silama---

Maje su znale za izrailjskog boga???
Okretale glavu demonima??? Šta su oni bili? Svi đavolje sluge?
Pa ajd sad da za 1000 godina iznikne nova religija i da nas nazovu đavolje sluge.
Znači naš bog Vid je bio demon, i Vidovdan je dan demona???
Stonehenge je sagrađen i zna se i kako. Neću o tome sad, pa da širim temu.

A zar nije logičan kult sunca? To je jedina stvar u vasioni koja je odgovorna za naš život sada na zemlji.

hriscanin ti je vec odgovorio.
Nego,kakve veze ima iskopavanje dinosaurusa sa majmunolikim precima? Zar je moguce da su ljudi tako lako i brzo zaboravili svoje pretke pa nisu znali kako su izgledali?

Lako i brzo??? 60.000 godina! Da se nisi ti malo zabrojao? A i naše majmunolike pretke smo iskopali, ako nisi bio tu zadnjih godina, da znaš. I mogao bi malo da prelistaš neka zadnja arheološka ispitivanja, kao i ispitivanja istorije tla na celoj planeti. Mnooogo toga je dokazano. Pa se onda vrati. Da ja nisam proučavao i nauku i religiju, ne biste me videli ovde.

E sad...tema je Sunce će spaliti Zemlju. Što se ne vratimo na nju?

Vise ne znam gde da se obratim, sve teme se preplicu, al posto su u pitanju 2 Sunca onda evo ovde :D
Evo jedan snimak Sunca pre par dana, ne znam lokaciju odakle je ovo snimano, ali po komentarima neki zakljucak da je neki sever Amerike.

Da tema je SUNCE a ja sam vam ovde dao 2 SUNCA, a niko da prokomentarise... koliko je ovo realno.... dajte da se nenadmudrujemo nego da sirimo vidike

Kako su se odvojili od jednog naroda, i presli da zive na druga podrucija, a predhodno su culi naravno...
A da li su onda oni svojoj deci pricali ne znam jer su verovatno - ne nego sigurno bili pod uticajem sotone. :sad2:

Ko se odvojio? Ziveli su u grupama, kao copor a ne kao nacija i narod... Kako zivotinje sada zive? Pogledaj gorile? Zive u zajednicama, svaka ima svog vodju, ima one koji rade, skupljaju hranu, zenke koje cuvaju decu... I sta su svojoj deci pricali? Imas slike na zidovima pecina stare 50.000godina koje prikazuju zivotnje koje su tada zivele a nemas zapis da je Bog postojao, pogotovo ne Hriscanski....

... Kako zivotinje sada zive? Pogledaj gorile? Zive u zajednicama, svaka ima svog vodju, ima one koji rade, skupljaju hranu, zenke koje cuvaju decu... I sta su svojoj deci pricali? Imas slike na zidovima pecina stare 50.000godina koje prikazuju zivotnje koje su tada zivele a nemas zapis da je Bog postojao, pogotovo ne Hriscanski....

Ne mogu da zamurim pa da ga je...s

Osim majmuna: Hijene, mugosi merkati, lavovi, pacovi i ko zna sta sve zivi u zajednici kao i majmuni. !Neki se ceskaju neki se grickaju, neki se samo razmnozavaju u orgijama... Papagaji cak umeju da imitiraju covekov govor za razliku od majmuna, mozda bi trebalo istraziti to?Mozda su ruke zapravo nekada bile krila!
Ukoliko te zadesi neka kataklizma i ti ces da saras po pecinama....i odakle ti da neko negira pecinske crteze? I kakve to veze ima sa evolucijom od majmuna?
Jesu li oni crtali mozda majmuna kako postaje covek?

A ovo za Hriscanskog boga ..... da skratim ti muke BOG JE JEDAN i prestani da se blamiras

DODATAK

Na temi Annunaki samo je jedna osoba tvrdi da je nastala od majmuna, verujem da si to ti :rotf:

Poslednja izmena:
Ne mogu da zamurim pa da ga je...s

Osim majmuna: Hijene, mugosi merkati, lavovi, pacovi i ko zna sta sve zivi u zajednici kao i majmuni. !Neki se ceskaju neki se grickaju, neki se samo razmnozavaju u orgijama... Papagaji cak umeju da imitiraju covekov govor za razliku od majmuna, mozda bi trebalo istraziti to?Mozda su ruke zapravo nekada bile krila!
Ukoliko te zadesi neka kataklizma i ti ces da saras po pecinama....i odakle ti da neko negira pecinske crteze? I kakve to veze ima sa evolucijom od majmuna?
Jesu li oni crtali mozda majmuna kako postaje covek?

A ovo za Hriscanskog boga ..... da skratim ti muke BOG JE JEDAN i prestani da se blamiras :)

A mozda si ti nastao ne kao posledica sex-a izmedju tvojih roditelja vec si nastao tako sto je Bogu bilo dosadno pa je od Adamove zankotice odlucio da napravi tebe, ima smisla, ako je drugi pol napravio od rebra onda je sve ostale mogao od ostataka...Crtali su sebe, tj ostavljali su svoj trag u istoriji, koja zivotnja je to uradila?

Da mi skratis muke, sada postajes vec smesan... NEMA BOGA!!!!

A mozda si ti nastao ne kao posledica sex-a izmedju tvojih roditelja vec si nastao tako sto je Bogu bilo dosadno pa je od Adamove zankotice odlucio da napravi tebe, ima smisla, ako je drugi pol napravio od rebra onda je sve ostale mogao od ostataka...Crtali su sebe, tj ostavljali su svoj trag u istoriji, koja zivotnja je to uradila?

Nema boljeg vernika od bivseg nevernik, bice od tebe nesto
drama-1.gif

A leba ti ti imas sliku sukurdjela, znas kako je on izgledao? nemas pojma, kako je to moguce, pa nije proslo verovatno ni 100godina kako je mrtav...

Ne znam kako mi je izgledao sukurdjel,ali znam kako mi izgledaju otac,djed i pradjed.
Nego,ja nisam pitao kako je izgledao neki konkretni majmunoliki predak,nego preci uopste. Zar je moguce da ni slike u pecinama nije ostalo od njih?

Ne znam kako mi je izgledao sukurdjel,ali znam kako mi izgledaju otac,djed i pradjed.
Nego,ja nisam pitao kako je izgledao neki konkretni majmunoliki predak,nego preci uopste. Zar je moguce da ni slike u pecinama nije ostalo od njih?

Kada je moderna fotografija izmisljena? Inace, cak ni najkvalitetnije fotografije u idealnim uslovima nece izdrzaviti citave duze od nekoliko milenijuma. Dokaze imas, crtali su sebe, najstariji zapis je lov na Mamute ( mislim da bese Spanija ), slika na zidu pecine je stara 50.000godina. Verno preslikavanje lica je pojava novijeg doba, od pojave poznatih slikara, cak su i veliki vladari i imperatori pre 2000god bili ulepsavani. Pecina imas na milione i jako malo broj ih je ispitan a druga veoma bitna stvar je ta sto ce te pecine nakon dugog vremena promeniti svoj oblik, tacnije mozda ce biti poplavljene, zatrpane, izbrisane sa lica zemlje erupcijama vulkana, lednickom erozijom...

A posto si zakljucio da nemas pojma kako je izgledao onda to znaci da nije ni postojao. Kako nema neki zapis, neka fotografija, porodicni portret iz tog vremena?

O da. Ima Boga. Ali to nije ni približno onome što opisuje toba011. On je verski fanatik. Ja sam pre 10-ak godina bio i jedno i drugo. Onda sve batalio i počeo ispočetka. Onda mi je sve postalo jasno. Zato vas sad gledam i pokušavam da vam nešto kažem...mada, imam osećaj da ćete me zamrzeti...pre nego što shvatite o čemu vam pričam.

Kada je moderna fotografija izmisljena? Inace, cak ni najkvalitetnije fotografije u idealnim uslovima nece izdrzaviti citave duze od nekoliko milenijuma. Dokaze imas, crtali su sebe, najstariji zapis je lov na Mamute ( mislim da bese Spanija ), slika na zidu pecine je stara 50.000godina. Verno preslikavanje lica je pojava novijeg doba, od pojave poznatih slikara, cak su i veliki vladari i imperatori pre 2000god bili ulepsavani. Pecina imas na milione i jako malo broj ih je ispitan a druga veoma bitna stvar je ta sto ce te pecine nakon dugog vremena promeniti svoj oblik, tacnije mozda ce biti poplavljene, zatrpane, izbrisane sa lica zemlje erupcijama vulkana, lednickom erozijom...
Pa nema veze sto nisu lica preslikavali,nego kako nisu tijelo prikazivali kao majmunsko? :think:
E,da,mozda znas neki prastari mit o postanku svijeta i covjeka u kojem pise da smo imali majmunolike pretke?

O da. Ima Boga. Ali to nije ni približno onome što opisuje toba011. On je verski fanatik. Ja sam pre 10-ak godina bio i jedno i drugo. Onda sve batalio i počeo ispočetka. Onda mi je sve postalo jasno. Zato vas sad gledam i pokušavam da vam nešto kažem...mada, imam osećaj da ćete me zamrzeti...pre nego što shvatite o čemu vam pričam.

dokazi mi postojanje Boga al ne preko metafora, onog standradnog pitanja kako je sve nastalo i recenice jer ja tako osecam...

Pa nema veze sto nisu lica preslikavali,nego kako nisu tijelo prikazivali kao majmunsko? :think:
E,da,mozda znas neki prastari mit o postanku svijeta i covjeka u kojem pise da smo imali majmunolike pretke?

Pa zato sto jos nisu pronadjene slike stare 2miliona godina, jer se predpostavlja da je u tom periodu nastao daleki predak modernog coveka...
Znam mit da je Bogu jednog dana bilo jako dosadno, tacnije imao je godisnji odmor i onda je u nekoliko dana odlucio da napravi coveka ( Adama ), Zemlju, Sunce i sve ostalo. Samo sto je bio zaboravan pa nije napravio Adamu zanimaciju ( jeebes drvo ) i onda, naknadno, posto je istrosio magicni prah nije mogao nikako drugacije pa je pod lokanom anestezijom odstranio Adamu rebro i napravio mu zenu. Takodje znam i onaj mit da je zemlja ravna ploca, centar univerzum....

dokazi mi postojanje Boga al ne preko metafora, onog standradnog pitanja kako je sve nastalo i recenice jer ja tako osecam...

Vrlo lako bih ti to pokazao (ne dokazao), ali pisanjem nikako. Potrošio bih više tastatura. Ali moj predlog je da pričaš sa monasima. Ne o veri, nego o svakodnevnom životu i problemima. Sam ćeš shvatiti šta je Bog (ne ko je Bog).

Odmah zaboravi na drvo, Adama, Evu.... to su samo poučne priče kada jednom razumeš njihovo značenje.

Pa zato sto jos nisu pronadjene slike stare 2miliona godina, jer se predpostavlja da je u tom periodu nastao daleki predak modernog coveka...
Znam mit da je Bogu jednog dana bilo jako dosadno, tacnije imao je godisnji odmor i onda je u nekoliko dana odlucio da napravi coveka ( Adama ), Zemlju, Sunce i sve ostalo. Samo sto je bio zaboravan pa nije napravio Adamu zanimaciju ( jeebes drvo ) i onda, naknadno, posto je istrosio magicni prah nije mogao nikako drugacije pa je pod lokanom anestezijom odstranio Adamu rebro i napravio mu zenu. Takodje znam i onaj mit da je zemlja ravna ploca, centar univerzum....

Ne moraju biti stare 2 miliona godina,moze i nesto mladje. :)

Ja još nisam od nekoga tražio da mi da dokaz o postojanju Boga. A znamo da čvrstih dokaza nema, a sa druge strane ima mnogo hiljada dokaza.
I ne želim da to pitanje postavim. Zato bih savetovao i drugu stranu da se malo uozbilji.

....Znam mit da je Bogu jednog dana bilo jako dosadno, tacnije imao je godisnji odmor i onda je u nekoliko dana odlucio da napravi coveka ( Adama ), Zemlju, Sunce i sve ostalo. Samo sto je bio zaboravan pa nije napravio Adamu zanimaciju ( jeebes drvo ) i onda, naknadno, posto je istrosio magicni prah nije mogao nikako drugacije pa je pod lokanom anestezijom odstranio Adamu rebro i napravio mu zenu.....

Od kad sam se ja aktivno ukljucio na ovaj forum pre desetak dana ti ovo ponavljas u skoro svakom postu kao argumente da je biblija bajka.Ajde promeni malo tu plocu, zaista si dosadan...

Back