OvajOnaj
Elita
- Poruka
- 15.848
Или ниси способан да разумеш?
У чему се огледа то у шта верујеш?
Да, нисам способан да разумем како можеш да верујеш доказаним лажовима.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Или ниси способан да разумеш?
У чему се огледа то у шта верујеш?
A nisi sposoban ni da objasniš to u šta veruješ, ali znaš da je tako.Да, нисам способан да разумем како можеш да верујеш доказаним лажовима.
A nisi sposoban ni da objasniš to u šta veruješ, ali znaš da je tako.![]()

ХААРП је основан као пројекат којим би се утицало на климу што није никаква тајна као што није никаква тајна да је скинут с буџета САД.Ако си пажљиво читао, могао си да приметиш да је не тврдим да је ХААРП машина за контролу ума и времена. Већ ми чудно како људи ко овчице узимају здраво за готово наслов из новина, па онда самоуверено убеђују друге како је то сува истина.![]()
Кад поднесеш неки доказ, или пример можда ћеш неке и привући на своју страну, овако је све на нивоу козоеба који верују да ће самодетонирањем доћи до 80 девица.Ако си пажљиво читао, могао си да приметиш да је не тврдим да је ХААРП машина за контролу ума и времена. Већ ми чудно како људи ко овчице узимају здраво за готово наслов из новина, па онда самоуверено убеђују друге како је то сува истина.
- - - - - - - - - -
И по други пут: ја сам онај који не верује, а ти си онај који верује.![]()
ХААРП је основан као пројекат којим би се утицало на климу што није никаква тајна као што није никаква тајна да је скинут с буџета САД.
Јел имаш ти неки доказ за овчице да се он и даље финасира од стране САД, да војска САД брани улазак студентима(пошто је од ОС САД пренесен у надлежност универзитета Аљаска) и шта то тренутно ,,ради" тј на шта утиче ХААРП?
- - - - - - - - - -
Кад поднесеш неки доказ, или пример можда ћеш неке и привући на своју страну, овако је све на нивоу козоеба који верују да ће самодетонирањем доћи до 80 девица.

Otkud znaš da rade za američku vojsku?Али ја не верујем новинарима који раде за америчку војску. Не знам какав тип доказа те занима, јел довољно што то кажем ја?
Да, на нивоу козојеба јер и они безусловно верују у свакакве приче.
Otkud znaš da rade za američku vojsku?
To je ugašeno jer nije radilo, kao i mnogi drugi projekti sličnog tipa.... nekad su i Ameri i Rusi ulagali i u "vidovnjačke" vojne projekte, sve s ciljem da utiču na drugu stranu psihički, iz daljine, da vide ono što se videti ne može, ali kad su videli da od toga vajde nema, prestali su da se majmunišu i raspustili ekipu.
3.6 megavata, da budemo precizniji... za teravate bi im trebalo tuce nuklearnih reaktora, i to da rade samo za to. Da ne pričam o tehničkim problemima konsolidacije tolike energije....To sam i kazo. Kad je odradilo svoje i kad je prestala dalja potreba za upumpavanjem teravata u jonosferu.
Zato što Srbi imaju potrebu da mistifikuju Teslu, a time i HAARP... znaš ono, skoro svaki mali narod voli da se q .či nečim, čisto da ne zapadne u totalnu depresiju. Plus ljubav prema teorijama zavere, koje praktično služe istom cilju... i eto.
Zato što Srbi imaju potrebu da mistifikuju Teslu, a time i HAARP... znaš ono, skoro svaki mali narod voli da se q .či nečim, čisto da ne zapadne u totalnu depresiju. Plus ljubav prema teorijama zavere, koje praktično služe istom cilju... i eto.
То је све рекла казала.Понесен чињеницама од раније, да сви водећи светски медији (амерички) оправдавају сваки њихов поступак, а на нашим просторима лично се уверио да лажу у њихово име за све паре. Јел доста?
То је све рекла казала.
Иначе баш су ти амерички медији покренули аферу Вотергејт, масакр у вијетнамском селу Ми Лај, мутљавине око Ф-35, аферу Вајтвотер клинтонових, слање и мејлова Клинтонке с личног мобилног итд.
Ниједан неамерички медиј није оспорио нпр прекид финансирања ХААРП-а, е сад ако ти имаш неки доказ да финансирање није укинуто изволи...
Da li su odustali, ili su zavrsili istrazivanja, necemo skoro saznati.
Šta si gledao svojim očima?Ja sam to svojim očima gledao a za tebe je možda rekla-kazala, isto kao i ti novinski članci.
Šta si gledao svojim očima?
3.6 megavata, da budemo precizniji... za teravate bi im trebalo tuce nuklearnih reaktora, i to da rade samo za to. Da ne pričam o tehničkim problemima konsolidacije tolike energije....
A za jonosferu, tri megavata je kao da tostiraš krišku hleba jednom svećom sa 100m daljine... zato je projekat i propao.