guzo-kres

Mislim da je to najodvratnija stvar u sexu. Prepustam to homosexualcima.
A i da mi decko tako nesto predlozi...vise mi ne bi bio decko.

S'oooo?:lol:
Nije mi to tako tragicno...Sto ljudi,sto cudi.Hm,trenutno smo moj boyfriend&ja u toj fazi,isprobavamo TO.:smile: Ono,polaaaako...pa cemo videti dokle cemo,dal ce mi se svideti...Do sad mi je ok.A njemu...ju ju ju...:lol:

U svetu je tolika fama za tim analnim sexom da boli glava. Iskreno nevidim razlog zasto je to bas toliko ispotencirano. Praktikujem ga i uzivam u njemu ali nije mi to za svaki put. To mi vise dodje kad se bas zadovoljim redovnog sexa pa ajde malo da izmisljamo (kao slag na torticu :))..

Ili cokolada :mrgreen:

Jesu konzervativne dok se ne pojavi baja sa parama, ma nase su kuje znas koje. Dok ne platis jedva noge rasiri, a kad osete da mogu nesto izvuci odmah su ***** glumice vrhunske, samo sto ih je 90 % frigidno.

jao aleksa jel vidis sta si sad iskopo...samo zato sto mu "dajes podrsku" jeeee :?

a ja predlazem gospodinu gustavu da ipak predje na muskarce...mislim ako su zene tako neadekvatne...

posle ispitivanja, ***** od doktora sazna kako ima sidu.
- ne očajavaj..reče doktor, evo šta ćeš da radiš. Idi u Meksiko.
- šta ču tamo doktore..
- idi u Meksiko i jedi tamo ono njihovo voće..sve što nađeš! Papaje, banane..paprike, kupus..sve. Samo ljušti. I ne samo to, nego kad se dobro najedeš voća i povrća, a ti obavezno popij jedno litar jogurta. Pa posle i pivo..
- ? Doktore...
- slobodno..kad ti kažem, samo što više kombinuj meksičko voće i povrće
- doktore..pa oće to da mi pomogne?
- neće. al će da te nauči čemu služi dupe.

(hihihi)

amin :lol::lol::lol::lol:

Ako se neka od vas u zivotu uhvatila za 20cm kite, glavu dajem...

PS: S druge strane ja vas razumem, ako riba nema obim sisa >100cm ja je ni ne gledam ;)

Ako se neka od vas u zivotu uhvatila za 20cm kite, glavu dajem...

PS: S druge strane ja vas razumem, ako riba nema obim sisa >100cm ja je ni ne gledam ;)
sa 5 kila vishka, ja uvek mogu da nabiflam 100 cm u sisama... ti mozzesh da se gojish koliko god zzelish, **** ti nece porasti, a u odnosu na tibu samo mozze da ti izgleda manje. :)

ja u zzivotu nisam uhvatila u ruku **** od 20es cm. to je istina zziva.

Back