NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
Ne boj se
I da sam jos uvek yebac koji juri sve okolo, ti se ne bi imala potrebe plasiti
30+ me ne privlaci![]()
ovo si rekao meni ili doci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne boj se
I da sam jos uvek yebac koji juri sve okolo, ti se ne bi imala potrebe plasiti
30+ me ne privlaci![]()
Mislim da je to najodvratnija stvar u sexu. Prepustam to homosexualcima.
A i da mi decko tako nesto predlozi...vise mi ne bi bio decko.

U svetu je tolika fama za tim analnim sexom da boli glava. Iskreno nevidim razlog zasto je to bas toliko ispotencirano. Praktikujem ga i uzivam u njemu ali nije mi to za svaki put. To mi vise dodje kad se bas zadovoljim redovnog sexa pa ajde malo da izmisljamo (kao slag na torticu)..

Jesu konzervativne dok se ne pojavi baja sa parama, ma nase su kuje znas koje. Dok ne platis jedva noge rasiri, a kad osete da mogu nesto izvuci odmah su ***** glumice vrhunske, samo sto ih je 90 % frigidno.
Jesu konzervativne dok se ne pojavi baja sa parama, ma nase su kuje znas koje. Dok ne platis jedva noge rasiri, a kad osete da mogu nesto izvuci odmah su ***** glumice vrhunske, samo sto ih je 90 % frigidno.
posle ispitivanja, ***** od doktora sazna kako ima sidu.
- ne očajavaj..reče doktor, evo šta ćeš da radiš. Idi u Meksiko.
- šta ču tamo doktore..
- idi u Meksiko i jedi tamo ono njihovo voće..sve što nađeš! Papaje, banane..paprike, kupus..sve. Samo ljušti. I ne samo to, nego kad se dobro najedeš voća i povrća, a ti obavezno popij jedno litar jogurta. Pa posle i pivo..
- ? Doktore...
- slobodno..kad ti kažem, samo što više kombinuj meksičko voće i povrće
- doktore..pa oće to da mi pomogne?
- neće. al će da te nauči čemu služi dupe.
(hihihi)

e i da..verujem da svako treba da proba,kad vec voli da trpa,kako izgleda primiti...daklen sad svaki od vas po jedan vib pa u bulju![]()

sa 5 kila vishka, ja uvek mogu da nabiflam 100 cm u sisama... ti mozzesh da se gojish koliko god zzelish, **** ti nece porasti, a u odnosu na tibu samo mozze da ti izgleda manje.Ako se neka od vas u zivotu uhvatila za 20cm kite, glavu dajem...
PS: S druge strane ja vas razumem, ako riba nema obim sisa >100cm ja je ni ne gledam![]()

Da cujemo devojke po pitanju analnog sex-a
Svidja vam se, ne svidja, imali ste ga, zelele bi.....
Samo iskreno molim....

Ako se neka od vas u zivotu uhvatila za 20cm kite, glavu dajem...
PS: S druge strane ja vas razumem, ako riba nema obim sisa >100cm ja je ni ne gledam![]()
sa 5 kila vishka, ja uvek mogu da nabiflam 100 cm u sisama... ti mozzesh da se gojish koliko god zzelish, **** ti nece porasti, a u odnosu na tibu samo mozze da ti izgleda manje.
ja u zzivotu nisam uhvatila u ruku **** od 20es cm. to je istina zziva.
Daj glavu!!!!!![]()

pa chuj... nisi precizirao ostatak...Da da... Ali i tebi nese poratsi SAMO sise![]()

Ako se neka od vas u zivotu uhvatila za 20cm kite, glavu dajem...
![]()

ja u zzivotu nisam uhvatila u ruku **** od 20es cm. to je istina zziva.
Da da... Ali i tebi nese poratsi SAMO sise
Dodji po nju!![]()

Aleksej...hocu tvoju adresu na pp..sutra ranom zorom dolazim po tvoju glavu![]()
, ali za kasnije... 
Vidi, vidi...mali se ražestio... Dogovor je bio...ko ispuni uslov...dobije glavu.... Dakle "Daj tu glavu ovamo!!!"![]()

Nemoj ranom zorom, sada radim, ali za kasnije...
Opa, trojka...![]()
Kad na ovom Forumu neki tip ispriča kako je njemu bilo dok ga je neko torbao u guzu....odgovoriću i ja na ovo pitanje......![]()