guzo-kres

U svetu je tolika fama za tim analnim sexom da boli glava. Iskreno nevidim razlog zasto je to bas toliko ispotencirano. Praktikujem ga i uzivam u njemu ali nije mi to za svaki put. To mi vise dodje kad se bas zadovoljim redovnog sexa pa ajde malo da izmisljamo (kao slag na torticu :)). Partner mi bas uziva u njemu i lako tako svrsi pa je to i meni dodatni stimulans jer znam da cu ga tako bas zadovoljiti...

U svetu je tolika fama za tim analnim sexom da boli glava. Iskreno nevidim razlog zasto je to bas toliko ispotencirano. Praktikujem ga i uzivam u njemu ali nije mi to za svaki put. To mi vise dodje kad se bas zadovoljim redovnog sexa pa ajde malo da izmisljamo (kao slag na torticu :)). Partner mi bas uziva u njemu i lako tako svrsi pa je to i meni dodatni stimulans jer znam da cu ga tako bas zadovoljiti...

U svetu pomamaza analom?
Vidi se da poprilicno kaskamo za svetom :(
Pre 7-8 godina je to bio hit a sada je postalo nesto najnormalnije
Sa holandjankama recimo to uopste nije tema, kao sto nije ni oral...jednostavno se podrazumeva i analni..isto je i za cehinjama, poljakinjama, ruskinjama...
Samo sa srpkinjama sam imao "pricu" oko toga i samo sam od srpkinja morao da slusam tupave price "pic.ka je za yebaaaaaanje a guuuuuza za kakanjeeee" :roll:
Srpkinje su jednostavno uzasno patrijahalne a i celo srpsko drustvo kasni za evropom pa me ni ne cudi da je analni tek sada postao tako cesta tema u Srbiji.

Ma nisi u pravu, nikako. Ako i malo gledas eksplorer imas gomile dokumentaraca oko sexa. I stalno se vrte oko analnog. Istina, oralni nije neka tema ali analni jeste. Nemislim da smo mi zaostale i istina je da to bas i nije higijeski tako da mi nije za osuditi kad neka zena to nece da radi. Uostalom zna i da boli. Ipak je to nesto sto je stvarno stvar izbora, a ne nesto sto treba da se podrazumeva u sexu.

Dobro, ti pricas iz iskustva sa neta ja iz licnog iskustva istog tog amsterdama.
Sta li je verodostojnije?
Ne kazem da su srpskinje zaostale vec konzervativne..posebno akda se porede sa skandinavkama, zenama iz beneluxa ali isto tako i za Poljakinjama, Cehinjama i Ruskinjama.
To je cinjenica i svako ko je ziveo preko ili malo vise putovao ce potvrditi tu pricu
Sam analni sex definitivno nije vise tema razgovora u Amsterdamu vec nesto sto se podrazumeva
nehigijenski?
Imas posebne kondome za analni sex(masniji i deblji) a za gadljivije postoji i specijalno cvevce kojim se ispira pred analni...

Dobro, ti pricas iz iskustva sa neta ja iz licnog iskustva istog tog amsterdama.
Ne kazem da su srpskinje zaostale vec konzervativne..posebno akda se porede sa skandinavkama, zenama iz beneluxa ali isto tako i za Poljakinjama, Cehinjama i Ruskinjama.
To je cinjenica i svako ko je ziveo preko ili malo vise putovao ce potvrditi tu pricu
Sam analni sex definitivno nije vise tema razgovora u Amsterdamu vec nesto sto se podrazumeva
nehigijenski?
Imas posebne kondome za analni sex(masniji i deblji) a za gadljivije postoji i specijalno cvevce kojim se ispira pred analni...
Odosmo mi od sustine. Sad ispadne bitnije jel si obrijana, sposobna za analni sve te neke spravice i cistilice... smor bozji. Nema nista lepse od strastvenog sexa punog raznih poza sa parnerom do koga ti je stalo i obrnuto i kad se dobro telesno poznajete 8-).

Oljamol,
Ne idi odmah u extrem ;)
Naravno da mora biti obrijana, yebes "strastveni" sex ako partner smrdi ;)
Isto tako, ako neko hoce analni a malo je gadljiv, ima spravica sa kojom se ispere..i nikakvih problema sigurno nece biti ;)

Oljamol,
Ne idi odmah u extrem ;)
Naravno da mora biti obrijana, yebes "strastveni" sex ako partner smrdi ;)
Isto tako, ako neko hoce analni a malo je gadljiv, ima spravica sa kojom se ispere..i nikakvih problema sigurno nece biti ;)

Pa neznaci da smrdi ako nije obrijan :shock:! A i ako je neko po prirodi uredan nece sebi dozvoliti da zapocne sex ako nije cist. Istina, volim da safatam sa vrata i onda me boli uvo dali je on sveze okupan ili nije. Tada mi je bitno samo da ga privolim na sex :razz:

Ti moras da privolis muskarca na sex?
Evo, javno kazem da bih odsekao svog lepotana cim bi zena morala da me privoljeva na sex!
U zivotu nisam odbio sex niti cekao da mroa inicijativa sa druge strane da dodje.
ode muski svet u qratz...

nehigijenski?

Jesu konzervativne dok se ne pojavi baja sa parama, ma nase su kuje znas koje. Dok ne platis jedva noge rasiri, a kad osete da mogu nesto izvuci odmah su ***** glumice vrhunske, samo sto ih je 90 % frigidno.

Verujem gustav da si iskusniji...
Ja ne penetriram nase od kako sam se ozenio a svojevremeno nisam dao ni jednoj ni jedan dinar, nikakav poklon..eventualno jedno pice i vozi kuci
Ne znam kakva je sada situacija ali verujem da ima dosta istine u tvojoj prici

Verujem gustav da si iskusniji...
Ja ne penetriram nase od kako sam se ozenio a svojevremeno nisam dao ni jednoj ni jedan dinar, nikakav poklon..eventualno jedno pice i vozi kuci
Ne znam kakva je sada situacija ali verujem da ima dosta istine u tvojoj prici

Ma ja sam im uvek placao i dajem im pare stalno, ali zato i ***** kad pozelim i neke daju da pisham po njima... ma ja kao musko nikad to sebi ne bi dozvolio od neke ribe taman i da mi s klasu mercedes pokloni.

Klasika
Poznato je da su muskarci ponosniji...
Ja, ponavljam, nikada nisam placao...da sam hteo kresnuo bih 3 puta vise riba ali jednostavno nisam hteo da im dam ni dinara...u nadi da ce shvatiti da same moraju da zarade

Klasika
Poznato je da su muskarci ponosniji...
Ja, ponavljam, nikada nisam placao...da sam hteo kresnuo bih 3 puta vise riba ali jednostavno nisam hteo da im dam ni dinara...u nadi da ce shvatiti da same moraju da zarade

E ovo to je vrlo pametno, ali to nikad u nasoj zemlji nece da profunkcionise, zato sto su vaspitane da se udaju iz koristi u da gule muzeve/tipove i da one ne moraju da zarade, e zato je nasim muskarcima tesko sa njima.

Pa kako i nece, zaradi za sebe zaradi za dete pa i jos za nju....

E ovo to je vrlo pametno, ali to nikad u nasoj zemlji nece da profunkcionise, zato sto su vaspitane da se udaju iz koristi u da gule muzeve/tipove i da one ne moraju da zarade, e zato je nasim muskarcima tesko sa njima.

Pa kako i nece, zaradi za sebe zaradi za dete pa i jos za nju....

To se mora iz korena menjati! Zato ih ima toliko samih, niko nije lud da ih izdrzava
Ja se uzdam u mladje generacije!

Back