guzo-kres

U svetu pomamaza analom?
Vidi se da poprilicno kaskamo za svetom :(
Pre 7-8 godina je to bio hit a sada je postalo nesto najnormalnije
Sa holandjankama recimo to uopste nije tema, kao sto nije ni oral...jednostavno se podrazumeva i analni..isto je i za cehinjama, poljakinjama, ruskinjama...
Samo sa srpkinjama sam imao "pricu" oko toga i samo sam od srpkinja morao da slusam tupave price "pic.ka je za yebaaaaaanje a guuuuuza za kakanjeeee" :roll:
Srpkinje su jednostavno uzasno patrijahalne a i celo srpsko drustvo kasni za evropom pa me ni ne cudi da je analni tek sada postao tako cesta tema u Srbiji.

ooo, sta je j.ebac!!!! :lol:

Kao prvo: boli. Kao drugo: osecaj je, najblaze receno, cudan. Mene anal istovremeno privlaci i odbija... privlaci me kao nesto neuobicajeno, perverzno, a odbija zato sto bre boli. Zakljucak je, da, prihvatila bih analni sex ali samo i iskljucivo sa partnerom do kojeg mi je mnooooooogo stalo.

Kao prvo: boli. Kao drugo: osecaj je, najblaze receno, cudan. Mene anal istovremeno privlaci i odbija... privlaci me kao nesto neuobicajeno, perverzno, a odbija zato sto bre boli. Zakljucak je, da, prihvatila bih analni sex ali samo i iskljucivo sa partnerom do kojeg mi je mnooooooogo stalo.

Eh pa draga moja nista na silu :shock:! To je tehnika koja se uci i postaje sve bolja i bolja vremenom. A osecaji znaju biti bas ono fantasticni i neobicni. Rekoh da to meni dodje kao slag na tortu 8-)

posle ispitivanja, ***** od doktora sazna kako ima sidu.
- ne očajavaj..reče doktor, evo šta ćeš da radiš. Idi u Meksiko.
- šta ču tamo doktore..
- idi u Meksiko i jedi tamo ono njihovo voće..sve što nađeš! Papaje, banane..paprike, kupus..sve. Samo ljušti. I ne samo to, nego kad se dobro najedeš voća i povrća, a ti obavezno popij jedno litar jogurta. Pa posle i pivo..
- ? Doktore...
- slobodno..kad ti kažem, samo što više kombinuj meksičko voće i povrće
- doktore..pa oće to da mi pomogne?
- neće. al će da te nauči čemu služi dupe.

(hihihi)

Back