NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
ma dobro, to je ona rekla nama, nasi smo ;-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Struja:ih, meni se povraca i od paste za zube.
i dok drndam desni, nepce i jezik, sve mi polazi bljuc.
probaj spermu, bolje je![]()
a da probas ti, pa da nam posavetujes sta da koristimo za poboljsanje ukusa?kojote:Žemske, probajte spermu sa aditivima... Ni tekila nema neki ukus bez limuna i soli.
Plus se pije na ex! 8)
NovaIsta:ti bas hoces da ja ispovracam ovu tabletu protiv alergijeStruja:ih, meni se povraca i od paste za zube.
i dok drndam desni, nepce i jezik, sve mi polazi bljuc.
probaj spermu, bolje je![]()
e baj d vej jel neko od vas alergican na spermu?
jel ti znas da ko laze taj ima kratke noge?NovaIsta:sprema ima divan ukus. ne moze se uporediti ni sa cim postojecim, sem sa samom sobom. ukus i misris sperme su nesto sto stvarnovolim, i smatram stvarno prijatnim ukusom i mirisom.
Struja:jel ti znas da ko laze taj ima kratke noge?
i da mu poraste nos i procveta na kraju sa sve pticijim gnezdom.
i da mozes da odes u zatvor zbog laganja.
a ti sada toliko lazes da nece skoro da te puste.
znas.
gossca:Hocu da kazem da svoje neslaganje i svoju odvratnost prema spermi treba saopstiti blaze i uctivije...
I ja volim vegaburgere.....šnicle od soje i ovsene pahuljice.....a moje drugarice misle da su splačine...Jbg. Stvar ukusa.....NovaIsta:sprema ima divan ukus. ne moze se uporediti ni sa cim postojecim, sem sa samom sobom. ukus i misris sperme su nesto sto stvarnovolim, i smatram stvarno prijatnim ukusom i mirisom.
gossca:@Natasa
Tako je. Sve je stvar ukusa... najgore je raditi nesto na silu i protiv svojih zelja i htenja...
ludopileglodjekosku:I ja volim vegaburgere.....šnicle od soje i ovsene pahuljice.....a moje drugarice misle da su splačine...Jbg. Stvar ukusa.....
kojote:
Pa šta bi mu falilo..... malo...Derer:I nemojte vishe ovog jadnog momka da terate da proba,mozda vas i poslusha.
Sperma nije nikakva vilinska tečnos' niti sveta vodica, to je telesna izlučevina. Mokraća je isto to, a i pljuvačka. S tim što u slučaju poljupca pljuvačka ide na pljuvačku, u slučaju seksa sekret na spermu i ako se baš nađe na "pogrešnom mestu" iz ovog ili onog razloga, svakako nije predviđena za obrok. Kanibalizam?gossca:Ok... 'ajde sad da promenimo ugao gledanja na stvari...
Decko s kojim ste vam kaze: "Volim te, ali mi se gadis, povraca mi se od tvoje p.ice i tvojih sokova..."
Heehehe... ne zvuci dobro...
Cak iako to ne zelite da uradite, treba da budete malo opreznije u pridevima i glagolima... to jest u izrazavanju svog neslaganja...