Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Kao što rekoh, spontanost je jedno..... postavljanje ovakve teme drugo.Gazdarica:@Lexa, ipak postoje zene kojima pada na pamet da to spontano urade... Progutaju neciji ejakulat...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao što rekoh, spontanost je jedno..... postavljanje ovakve teme drugo.Gazdarica:@Lexa, ipak postoje zene kojima pada na pamet da to spontano urade... Progutaju neciji ejakulat...![]()
KAKO KOMELexa:Sperma nije nikakva vilinska tečnos' niti sveta vodica, to je telesna izlučevina. Mokraća je isto to, a i pljuvačka. S tim što u slučaju poljupca pljuvačka ide na pljuvačku, u slučaju seksa sekret na spermu i ako se baš nađe na "pogrešnom mestu" iz ovog ili onog razloga, svakako nije predviđena za obrok. Kanibalizam?
Ustari jeste, kad je već abortus ubistvo.....
Struja:mislim, nije da sam ja sad prepodobna isterivacica pravde
samo pitam.
ja sam vrlo zabrinuta kao i leksa.
ovoj deci je stvarno svasta postalo normalno.
Samo lagano.gossca:Uh... ja bih ga nekad progutala celog... hehehhe... a kamoli njegovu spermu...
Zašto bi morala da budeš osudjena ili shvaćena zbog nečega što nećeš .... :shock:gossca:Ukusi su razliciti i svako ima izbora i prava da nesto odbije ili prihvati, a da li ce za to biti osudjen ili shvacen od strane osobe s kojom je... to je neizvesno...
bojim se da ne dobiju penicilinski shock.®:a pritom si i penicilin za pacijente. Povećaj malo tu dozu, a be... 8-)
Onda imas dublji problem od toga sto ces ispasti konzerva... Imas problem pogresnog izbora partnera... Odgovarajuci partner imace razumijevanja za tvoje potrebe i zelje, bas kao i ti za njegove... U krevetu i van njega...Lexa:Stvar i jeste u tome da više nije na dobrovoljnoj osnovi. Tj. jeste, al' si onda konzerva?
ja se bunim, ne znam ja... nešto ne paše.Struja:bojim se da ne dobiju penicilinski shock.
ISKUSTVO CINI SVOJEgossca:Gossca je ona mala od 29 godina... dvoje dece i devet godina braka... hehehehe
Hoces da kazes da sam nemoralna ako ga gutam celog, ako progutam spermu?
Mozda... u krevetu...
Ja stvarno ne vidim nista lose u gutanju i ne kapiram celu ovu debatu.
Neko zeli,neko ne zeli i ok.
Jes... to je ta recenica...Gazdarica:Odgovarajuci partner imace razumijevanja za tvoje potrebe i zelje, bas kao i ti za njegove... U krevetu i van njega...
sta tebi nije jasno?®:ja se bunim, ne znam ja... nešto ne paše.
100 kila sperme bi im malo bilo a kamoli da se udave.kojote:Guta spermu, pa se zadavilo govedo 8-)
Prvo ja nisam teta... hehehe... daleko od toga... teta nije neko sa 29 godina... teta sam za malisane od pet godina...Lexa:Gossca niko tebe ne osuđuje, gutaj do mile volje.....
Samo razmisli šta se dešava kada vas 30 "teta u braq" dođe i kaže kako to radi, al' jeste stvar izbora, ali vi ste to sve uradile..... I onda ovaj mali montenigers to pročita
Njegov nastup pred devojčicom sutra?!
A kakvi su klinci kao klinci, ne ovi danas nego uopšte..... prvom prilikom, već tokom prvog odnosa sa nekom sutra pitaće čuveno "a što ti nećeš, što si konzerva?!"