Gutanje sperme?

• Začetnik teme Začetnik teme NoNameGirl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ni tu ne vidim nikakav problem... Razliciti smo, imamo razlicite interese, volimo razlicite stvari... Ili, ne volimo... Trebalo bi da je sve ok, dok god je na dobrovoljnoj osnovi i dok god nikoga ne ugrozava...

Lexa:
Sperma nije nikakva vilinska tečnos' niti sveta vodica, to je telesna izlučevina. Mokraća je isto to, a i pljuvačka. S tim što u slučaju poljupca pljuvačka ide na pljuvačku, u slučaju seksa sekret na spermu i ako se baš nađe na "pogrešnom mestu" iz ovog ili onog razloga, svakako nije predviđena za obrok. Kanibalizam? :confused:
Ustari jeste, kad je već abortus ubistvo.....
KAKO KOME

Stvar i jeste u tome da više nije na dobrovoljnoj osnovi. Tj. jeste, al' si onda konzerva?
Ne pričam gluposti, i pričam, da, o klincima..... da li će sutra biti normalno da se neko pokaki po tebi i razmaže zarad užitka? Oa, ja se potpuno slažem da i to nekoga pali i da smo različiti, ali ako taj neko, ko je to radio, kaže tebi da si konzerva što nećeš?! I da ti polako skontaš da je to skoro svaka probala :confused:
A probala je jer je dovoljno tunjava da joj to "konzerva" bude uvreda..... da, klinke.

gosca bese do juce ona mala sto je prepisivala savete iz udzbenika
o sto o ponasanju sto o moralu
a sad bi da ga guta celog
da li sam ja poludela ili je kojot dobio pristup nalogu?
ili nije zlato sve sto sija
nije sija nego vrat
i na tarabi pise chka pa nije

Ja ne kapiram teoriju koju ti zagovaras... to jest, sta zelis da kazes...

Ukusi su razliciti i svako ima izbora i prava da nesto odbije ili prihvati, a da li ce za to biti osudjen ili shvacen od strane osobe s kojom je... to je neizvesno...

Rekla sam ti gore da bih ga nekad celog progutala, a ne samo njegovu spermu... kad me izludi svojim pogledima, dodirima, poljupcima... i ja sam to ozbiljno mislila...

Znaci, rec je o zeljama, ukusima, stilu, licnosti... itd... itd... razliciti smo svi...

Nema osude... to jest ne sme je biti... nesto hocu odmah, a nesto necu nikad... a za nesto ce morati da saceka da i ja pozelim...

Gossca je ona mala od 29 godina... dvoje dece i devet godina braka... hehehehe

Hoces da kazes da sam nemoralna ako ga gutam celog, ako progutam spermu?

Mozda... u krevetu...

Ja stvarno ne vidim nista lose u gutanju i ne kapiram celu ovu debatu.
Neko zeli,neko ne zeli i ok.

Lexa:
Stvar i jeste u tome da više nije na dobrovoljnoj osnovi. Tj. jeste, al' si onda konzerva?
Onda imas dublji problem od toga sto ces ispasti konzerva... Imas problem pogresnog izbora partnera... Odgovarajuci partner imace razumijevanja za tvoje potrebe i zelje, bas kao i ti za njegove... U krevetu i van njega...

Gossca niko tebe ne osuđuje, gutaj do mile volje.....
Samo razmisli šta se dešava kada vas 30 "teta u braq" dođe i kaže kako to radi, al' jeste stvar izbora, ali vi ste to sve uradile..... I onda ovaj mali montenigers to pročita :)
Njegov nastup pred devojčicom sutra?!
A kakvi su klinci kao klinci, ne ovi danas nego uopšte..... prvom prilikom, već tokom prvog odnosa sa nekom sutra pitaće čuveno "a što ti nećeš, što si konzerva?!"

gossca:
Gossca je ona mala od 29 godina... dvoje dece i devet godina braka... hehehehe

Hoces da kazes da sam nemoralna ako ga gutam celog, ako progutam spermu?

Mozda... u krevetu...

Ja stvarno ne vidim nista lose u gutanju i ne kapiram celu ovu debatu.
Neko zeli,neko ne zeli i ok.
ISKUSTVO CINI SVOJE :lol: :lol:

a ne ne !
jos dok smo radili na slucaju vesela zena beogradska i svi njeni ljubavnici rekli smo da nema osudjivanja
mozemo da se cudimo, becimo, ali da osudjujemo necemo

ko nece ne mora, ko hoce nek' guta, samo imajte na umu da je kaloricno

Lexa:
Gossca niko tebe ne osuđuje, gutaj do mile volje.....
Samo razmisli šta se dešava kada vas 30 "teta u braq" dođe i kaže kako to radi, al' jeste stvar izbora, ali vi ste to sve uradile..... I onda ovaj mali montenigers to pročita :)
Njegov nastup pred devojčicom sutra?!
A kakvi su klinci kao klinci, ne ovi danas nego uopšte..... prvom prilikom, već tokom prvog odnosa sa nekom sutra pitaće čuveno "a što ti nećeš, što si konzerva?!"
Prvo ja nisam teta... hehehe... daleko od toga... teta nije neko sa 29 godina... teta sam za malisane od pet godina...

Drugo... znaci zenska zelja je na prvom mestu? A sta je s njegovom zeljom da mu neko proguta spermu? Nista. On svoje zelje nek gurne pod tepih, vazno je samo sta ona zeli...

E, pa ne ide to tako...

On meni nesto ugodi, ja njemu nesto, nesto zajednicki probamo, nesto nikad ne probamo i sve tako...

Ne verujem da ce ijedan muskarac koji postuje zenu s kojom je izgovoriti tako nesto lose... ako mu je stalo imace razumevanja... i strpljenja...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back