Chernobill
Domaćin
- Poruka
- 3.389
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odvratan si!rastamann:Samo ti ruchkaj...
Chist rachun (chitaj PUNA USTA), duga ljubav...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jock, samo je realan...Chernobill:Odvratan si!rastamann:Samo ti ruchkaj...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahaha zna rasta šta je dobro ... nije on od vazduha onolikirastamann:Samo ti ruchkaj...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
blondi:hahaha zna rasta šta je dobro ... nije on od vazduha onoliki![]()
![]()
Incognito:jooooooj... duso, kissssssssssssssssssssschina od mene za ovakav komentar... buahahaha...
nego pazi, ovakvim komentarima ces srusiti masku 'glupe plavuse'![]()
Tako je- u pravu si...bravo...zivela sperma !!!!kflip_@indy:to je prava stvar cero!!!ako dozvolis decku da ti se istrese po guzi,grudima i ledjima....vecno je tvoj!!!Veruj mi na rec,musko sam i znam sta volim 8)
atrijum:volim.....volim.....e pa sta.....
Hmmmmmmmmm:zao mi je ali izgeda da ces i ostati tu gde si hahaha gde ti zivis danas je pusenje lizanje gutanje normalna stvar,ili ti to zapali svecu i pomolis se bogu pre nego je kresnes ?
UVEK BICU TU...:Hmmmmmmmmm:zao mi je ali izgeda da ces i ostati tu gde si hahaha gde ti zivis danas je pusenje lizanje gutanje normalna stvar,ili ti to zapali svecu i pomolis se bogu pre nego je kresnes ?
Hmmmmmmmm,cim si se jedini nasao prozvanim u svemu onom.....razmisli malo u koju grupu ljudi spadas...
Ja palim svecu samo likovima poput tebe...
Mnogo si *....kad karas s misem u desnoj ruci, zar ne?
mile kuronjic:Izvinite, sto se tice samoga gutanja sperme mislim da je bolje kada ga muskarac "strcne" iz daljine u usta.Ovako ako ga prilikom ejakulacije bude imala u usta moze se desiti da se zena ugusi ili zagrcne.
![]()