Guns'n'Roses

vazi,ja sam pedofil(nisam,al bicu)i onda cu za tebe da se udam,jer ovaj previ je zauzet(mnome:lol:..kam srece):hahaha:

pa Tea,duso moja,ti si mi najdobrija od sviju iz te nd Vojvodine...tebe mlogo volem da obozavam:)..a muz ti e bolesTan,nem ga u ckoli:(

ljudi slash nema pojma da svira,al ima dobre solaze.covek zna 3 akorda(delimicno)al zato zna da se kurci

Ova tema gubi svaku poentu i smisao, pored ljudi koji ostavljaju ovakve postove...

Covek koji u jednom momentu hvali Slasha, u drugom pljuje... tako i za sve. Do juce se kunuo u rock i gunse, evo ga danas Aca Lukas, zvezde granda. Nemam ja nista protiv toga da slusas i rock i folk, ali zamolio bih te da prekines sa ovako bezveznim postovima...

Mada pretpostavljam da si bolji gitarista od Slasha, pa zato i mozes da se kurcis ;)

Poslednja izmena:
Ova tema gubi svaku poentu i smisao, pored ljudi koji ostavljaju ovakve postove...

Covek koji u jednom momentu hvali Slasha, u drugom pljuje... tako i za sve. Do juce se kunuo u rock i gunse, evo ga danas Aca Lukas, zvezde granda. Nemam ja nista protiv toga da slusas i rock i folk, ali zamolio bih te da prekines sa ovako bezveznim postovima...

Mada pretpostavljam da si bolji gitarista od Slasha, pa zato i mozes da se kurcis ;)

nisam bolji gitarista,sviram svake trece godine.al cinjenica je da je slash truba uzivo(al je svejedno car) I sta fali zvezdama granda i aci lukasu.
gnr and grand rules

Nisam rekao da im fali nesto... Nego smaras sa onakvim postovima i dobar je Slash uzivo, kad nije nadrogiran (ovo je naravno bila sala, dobro svira u svakom slucaju) xD

Poslednja izmena:
po meni su gunsi jedan totalno nebitan bend... DOBRI SU! ali nekako... nemam reci za to... da sam ih obisao ne bi propustio nista novo, jer sami ni nisu stvorili nista novo, sve je to kopija ranijih bendova samo 1000W+ :D
mislim nemojte sad da me razapnete na krst, al to je moje subjektivno misljenje, ne smatram ni ja moj post kao neki general truth... cisto malo da cujemo i drugu stranu priche...:D

Saro ja sam napisala nije neki gitarista po tehnici. Na koncertima cesto okida pogresne zice a i sam je rekao u intervjuu da ne zna akorde. Sad sto si ti zaljubljena u njega nije ni cudo da ti je najbolji. Opet ponavljam da ima talenta i mnogo dooobre solaze ali to su dve razlicite stvari.

Ova tema je odavno izgubila svaki smisao...sve se svodi na to ko ima najbolju "ribu", ko se drogira,....

Slash sigurno nije uzeo knjigu i izucavao molske i durske lestvice....ali, mora se priznati, ima talenta i voli to sto radi...sto je bitnije....od toga koliko akorda (ne)zna:lol:

Sto volim ljude koji vole da pametuju ko je dobar gitarista a ko nije, a gitaru u ruke nikad nisu uzeli :)
Zapravo meni uopste nije vazno da li je dobar, meni se sidja sta on svira, kako svira (na koncertima je jos veca uzivancija gledati ga kako svira, mislim na koncerte koje sam gledao na dvd-u ne uzivo, u svakom slucaju isto mu dodje, verovatno je jos bolje uzivo). Za mene je on legenda, omiljeni gitarista, definitivno najcool gitarsita i ima najbolje solaze i iskreno zabole me da li zna akorde ili ne. Sad vi poznati profi gitaristi mozete samo da nastavite da kenj*te, ali realno vi nikada necete uspeti ono sto je on.

Poslednja izmena:
Sto volim ljude koji vole da pametuju ko je dobar gitarista a ko nije, a gitaru u ruke nikad nisu uzeli :)
Zapravo meni uopste nije vazno da li je dobar, meni se sidja sta on svira, kako svira (na koncertima je jos veca uzivancija gledati ga kako svira, mislim na koncerte koje sam gledao na dvd-u ne uzivo, u svakom slucaju isto mu dodje, verovatno je jos bolje uzivo). Za mene je on legenda, omiljeni gitarista (nisam zaljubljen u njega), definitivno najcool gitarsita i ima najbolje solaze i iskreno zabole me da li zna akorde ili ne. Sad vi poznati profi gitaristi mozete samo da nastavite da kenj*te, ali realno vi nikada necete uspeti ono sto je on.

jesi ti normalan???

kako neki fan gunsa moze da bude tako dzangrizav,opusti se malo covece.obuci se ko axl,zajebavaj se,kurci se,ide to uz gunse

joj....joj:lol:

Nisam znala da muzika koju slusas ili tvoj omiljeni bend tebe cine (ne)dzangrizavom ili kakvom vec osobom.....
Nikada za sebe necu reci "ja sam rokerka"....muziku slusam zbog sebe, a ne zato sto mi je stalo da se razlikujem od vecine mojih prijatelja....U ormaru nemam nista sto oblace rokeri....zaboga, moj modni i muzicki ukus ne moraju da imaju veze.....ne "crnim" oci, a ni nokte....vecina mojih prijatelja slusa popularnu muziku.....i nekada cak i uspeju, i kada se ja jako tome protivim, da me nateraju da odem u diskoteku...Nisam ni IN, a ni OUT....
Ne pijem, ne pusim, ne drogiram se.....a to radi vecina muzickih grupa koje slusam...i sta..mozda sam ja sada manji fan od tebe......ne verujem.....jer, ti si u svojim postovima pokazao zasto slusas ovu muziku...

Poslednja izmena:
joj....joj:lol:

Nisam znala da muzika koju slusas ili tvoj omiljeni bend tebe cine (ne)dzangrizavom ili kakvom vec osobom.....
Nikada za sebe necu reci "ja sam rokerka"....muziku slusam zbog sebe, a ne zato sto mi je stalo da se razlikujem od vecine mojih prijatelja....U ormaru nemam nista sto oblace rokeri....zaboga, moj modni i muzicki ukus ne moraju da imaju veze.....ne "crnim" oci, a ni nokte....vecina mojih prijatelja slusa popularnu muziku.....i nekada cak i uspeju, i kada se ja jako tome protivim, da me nateraju da odem u diskoteku...Nisam ni IN, a ni OUT....
Ne pijem, ne pusim, ne drogiram se.....a to radi vecina muzickih grupa koje slusam...i sta..mozda sam ja sada manji fan od tebe......ne verujem.....jer, ti si u svojim postovima pokazao zasto slusas ovu muziku...

nemoj slucajno da budes darkerka(fuuuuuuuuuj),oblaci se kako hoces, radi sta hoces,izlazi gde hoces ma uzivaj bre! ne brini ne slusam ja rock da bi se razlikovao od drugih

Back