StefanGNR
Zainteresovan član
- Poruka
- 241
Nadao sam se da ces bar odgovoriti na onaj moj duzi post, da se nisam dzabe mucio da onoliko pisem

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu pili sokice i isli u crkvu, pravili su oni skandale i sva ostala sranja, ali sve je to "rock and roll". Svi rock bendovi to rade, neki manje neki vise, tako da se ne proslavljaju skandalima. Hoces da kazes da su oni od '94 - '00 godine bili slavni samo zato sto su pre toga pravili skandale? Ne. Skandale kad su pravili mozda su se u tom momentu ne proslavili vec eto tada se vise pricalo o njima. A muzika je ta koja proslavi bend. Ja, a kao i vecina smo culi za Gunse ne po skandalima vec prvo po pesmama, tek kasnije, ako te zanima saznas da li se oni drogiraju, kakve nastupe imaju (ja sam ih npr najvise zbog nastupa zavoleo) i sve ostalo.
I da se razumemo Gunse je najvise proslavio Appetite for Destruction, (prvo WTTJ spot (Civil War, November Rain i Estranged tek nekoliko godina kasnije)), samim tim to im je i najprodavaniji album i najprodavaniji debitanski album ikada. Pre toga se nije znalo za njih. A ljudi kada su kupovali album nisu bas znali da li su oni isli u crkvu ili se drogirali, nije ih uopste to zanimalo. Zar ne mislis isto? Skandali su samo sporedna stvar u njihovoj slavi, skandali idu uz svaku poznatu licnost.
Sad ja tebe da pitam... Sta je bre tebi?
Zabole mene uvo za njihove skandale- ja ih volim zbog muzike i nastupa. November rain sam prvi put chula 1993-1994. godine,a mozda i ranije, ne secam secem kanalu uveliko prikazivali spot. Moja omiljena je Patience i Don't cry alternative lyrics.Moze se to i tako posmatrati, al u svakom slucaju skandali i sva sranja koja su pravili su veoma vazan deo njihove karijere i samog imena gnr. Mada Axl je pravio sranja i pre nego sto je postao poznat, hapsen je vise od 20 puta hihihihii kakav car.Takvi su oni najludja rock grupa.![]()
Zabole mene uvo za njihove skandale- ja ih volim zbog muzike i nastupa. November rain sam prvi put chula 1993-1994. godine,a mozda i ranije, ne secam secem kanalu uveliko prikazivali spot. Moja omiljena je Patience i Don't cry alternative lyrics.
Moram priznati da i dalje ne znam zashto su se Slash i Axl posvadjali i ne prichaju toliko godina, niti me to interesuje.
PA ZATO STO SLASH IMA OVOLIKU ZENU
![]()
A AXL IMA OVAKVE RIBE
![]()
Pa naravno![]()
a da i za dead metalce
ahahahahahahahahahahahaha
od sad furam black metal imidz