Guns'n'Roses

nisi u pravu....jer ljudi ne kupuju chinese democracy zato sto ga nisu culi........ slazem se sa stefanom,ni ja ne kapiram zasto nemaju video za better,i zasto Axl ne reklamira album

Nemam pojma, ali ono kontam da Axl nikad nije imao neku zelju da se reklamira preko emisija i ostalih sranja. Verujem da ce album biti prodavaniji cim krene turneja i izadje neki spot .

Hm shto se tiche spotowa chula sam da Axl ne zheli da snima spotowe za Chinese...mada swashta je taj u zhiwotu rekao i porekao pa tje waljda i owo :lol: a shto se tiche prodaje albuma...polako...kad se pesme wishe prochuju kad ih wishe ljudowa chuje sigurno tje se album bolje prodawati (:

Ja sam ga downlodovao,a zatim mi drugarica u francuskoj kupila original cd....

ja mislim da niko ko voli rok muziku ne moze da ostane ravnodusan preme "sorry"..........mada je "this I love" ,pravi komercijalni adut.........

Axl je imao zajebano detinjstvo zato i jeste psihoneurotican. Nije on jadan kriv sto je malo poremecen, ali bas zbog toga i jeste legenda.
AXL RULES!

Kao prvo nije poremecen, znas ti sta su poremeceni ljudi? Ali ajde da kazemo da je poremecen u svakom slucaju nije zbog toga legenda, nego zbog muzike koje pravi. Ti decko cesto mesas neke stvari...

Ma jok nije, cini mi se.
Gunsi su svoju popularnost najvise stekli zbog skandala i idiotisanja na sceni.

welcome to the jungle,paradise city,sweet child of mine,rocket queen,nighttrain,patience,you could be mine,dont cry,kohd,november rain,estranged,breakdown,civil war.......

pre bih rekao da su im te stvari donele slavu

welcome to the jungle,paradise city,sweet child of mine,rocket queen,nighttrain,patience,you could be mine,dont cry,kohd,november rain,estranged,breakdown,civil war.......

pre bih rekao da su im te stvari donele slavu

:amen:mislim koliko god da je neko budala(u bilo kakvom smislu)ne moze biti popularan dva'es godina konstantno...ta vrsta slave brzo ispari:whistling:ipak moraju se imati neke druge vrednosti..

Sta je bre vama ljudi? Civil war, november rain i estranged su stvarno umetnicka dela a ovo ostalo sto ste naveli su cool rock pesme koje najvise upotpunjuju njihov imidz, kurcenje i skandale. Sta vi ocete meni da kazete da su oni skroz normalni likovi koji pred koncert piju guste sokice i svake nedelje idu u crkvu da se ispovede. Zar vi ne shvatate da ljudi na sceni zele da vide skandal majstore. A podrazumeva se da muzika pri tome mora da bude kvalitetna to nisam osporavao.

Sta je bre vama ljudi? Civil war, november rain i estranged su stvarno umetnicka dela a ovo ostalo sto ste naveli su cool rock pesme koje najvise upotpunjuju njihov imidz, kurcenje i skandale. Sta vi ocete meni da kazete da su oni skroz normalni likovi koji pred koncert piju guste sokice i svake nedelje idu u crkvu da se ispovede. Zar vi ne shvatate da ljudi na sceni zele da vide skandal majstore. A podrazumeva se da muzika pri tome mora da bude kvalitetna to nisam osporavao.

Nisu pili sokice i isli u crkvu, pravili su oni skandale i sva ostala sranja, ali sve je to "rock and roll". Svi rock bendovi to rade, neki manje neki vise, tako da se ne proslavljaju skandalima. Hoces da kazes da su oni od '94 - '00 godine bili slavni samo zato sto su pre toga pravili skandale? Ne. Skandale kad su pravili mozda su se u tom momentu ne proslavili vec eto tada se vise pricalo o njima. A muzika je ta koja proslavi bend. Ja, a kao i vecina smo culi za Gunse ne po skandalima vec prvo po pesmama, tek kasnije, ako te zanima saznas da li se oni drogiraju, kakve nastupe imaju (ja sam ih npr najvise zbog nastupa zavoleo) i sve ostalo.
I da se razumemo Gunse je najvise proslavio Appetite for Destruction, (prvo WTTJ spot (Civil War, November Rain i Estranged tek nekoliko godina kasnije)), samim tim to im je i najprodavaniji album i najprodavaniji debitanski album ikada. Pre toga se nije znalo za njih. A ljudi kada su kupovali album nisu bas znali da li su oni isli u crkvu ili se drogirali, nije ih uopste to zanimalo. Zar ne mislis isto? Skandali su samo sporedna stvar u njihovoj slavi, skandali idu uz svaku poznatu licnost.
Sad ja tebe da pitam... Sta je bre tebi?

Poslednja izmena:
Nisu pili sokice i isli u crkvu, pravili su oni skandale i sva ostala sranja, ali sve je to "rock and roll". Svi rock bendovi to rade, neki manje neki vise, tako da se ne proslavljaju skandalima. Hoces da kazes da su oni od '94 - '00 godine bili slavni samo zato sto su pre toga pravili skandale? Ne. Skandale kad su pravili mozda su se u tom momentu ne proslavili vec eto tada se vise pricalo o njima. A muzika je ta koja proslavi bend. Ja, a kao i vecina smo culi za Gunse ne po skandalima vec prvo po pesmama, tek kasnije, ako te zanima saznas da li se oni drogiraju, kakve nastupe imaju (ja sam ih npr najvise zbog nastupa zavoleo) i sve ostalo.
I da se razumemo Gunse je najvise proslavio Appetite for Destruction, (prvo WTTJ spot (Civil War, November Rain i Estranged tek nekoliko godina kasnije)), samim tim to im je i najprodavaniji album i najprodavaniji debitanski album ikada. Pre toga se nije znalo za njih. A ljudi kada su kupovali album nisu bas znali da li su oni isli u crkvu ili se drogirali, nije ih uopste to zanimalo. Zar ne mislis isto? Skandali su samo sporedna stvar u njihovoj slavi, skandali idu uz svaku poznatu licnost.
Sad ja tebe da pitam... Sta je bre tebi?

:whistling: pusti ga...neces promeniti njegovo misljenje

Back