Guns'n'Roses

sad mi je nekako dosao jadan,uopste se vise ne kurci i stav mu je pederski,ali sta ces godine su to

Kad se on kurcio? Ako mislis na prekide koncerata to je radio i na ovoj turneji,(mada meni to nije nikad bilo cool, ali radio je to iz razloga), i dalje izbacuje ljude sa koncerata koji bacaju gluposti na binu, totalno je isti.
I kazi mi kakav mu je sad stav to pederski?

Kad se on kurcio? Ako mislis na prekide koncerata to je radio i na ovoj turneji,(mada meni to nije nikad bilo cool, ali radio je to iz razloga), i dalje izbacuje ljude sa koncerata koji bacaju gluposti na binu, totalno je isti.
I kazi mi kakav mu je sad stav to pederski?

To ti dodje kao uzrecica:lol:.....kao "dobar dan" u modernom srpskom jeziku:lol:

A gernach:think:...:dash:

a ******...i meni je sad Axl odvratan(mislim fizicki)sa sve onim zlatnim "autfitom" i kajlama,al shtash....nije *****...a i da jeste

sto bi mi,vrsnjacki edukatori kaz'li:"Svi razliciti,svi ravnopravni!":klap:

Juce su fanovi mogli da chatuju sa Axlom i da mu postavljaju neka pitanja. Bilo je oko 80 pitanja na koje je Axl dao odgovor. *** neki nisu uspeli da postave pitanje xD

Inace ja zaista ne primecujem razliku na Axl sada i pre, ne znam u kom ste tripu, samo sto mu je sada vezana kosa i sto je sav nekako zut..xD
Cak sta vise mozda bolje sada izgleda :)
Bolji kvalitet fotografije :D Evo jos jednog poredjenja:
axl-rose.jpg

Bolji kvalitet fotografije :D Evo jos jednog poredjenja:
axl-rose.jpg

Uzeo si najgoru Axlovu sliku u istoriji njegovih slika, a u ostalom ta slika je is 2002 ;)

Stefane, kako da ti kazem,to se jednostavno vidi. Samo malo bolje pogledaj sliku s onom ribom,pogledaj kako mu glava stoji.

Tvoji glupi komentari bas umeju da me zasmeju, samo tako nastavi :) Njegov stav moze da se vidi po slici, naravno .

Izgleda cool, to sto covek vise nema onakav stil oblacenja kao pre, mada on je menjao cesto stilove. U svakom slucaju uvek je bio u nekom cool rock fazonu. Sad *** sto vise ne fura sorcice da se devojke pale na njega, mislim zaista ne bi ni islo uz njegove godine. Verujem da ni jedna devojka ne bi zelela da vidi coveka od 46 godina u koznim patalonama i sorcicima. Zamislite da se vas cale tako oblaci? Ne bi bilo cool xD
Aha bas je sjajno sto se tako lepo druzimo i zasmejavamo, mislim da mi postajes najbolji drugar.

Back