Guns'n'Roses

E, skinula sam neke pesme sa LimeWire-a,nekih 15 pesama i sad ne znam shta se od tih 15 pesama nalazi na albumu- sve su okarakterisane kao "Chineese democracy". Hoce li neko da postavi "set listu"?

E, skinula sam neke pesme sa LimeWire-a,nekih 15 pesama i sad ne znam shta se od tih 15 pesama nalazi na albumu- sve su okarakterisane kao "Chineese democracy". Hoce li neko da postavi "set listu"?
1. Chinese Democracy
2. Shackler's Revenge
3. Better
4. Street Of Dreams
5. If The World
6. There Was A Time
7. Catcher In The Rye
8. Scraped
9. Riad N' The Bedouins
10. Sorry
11. I.R.S.
12. Madagascar
13. This I Love
14. Prostitute

Stefane ako imas nekih problema u zivotu, nemoj da se iskaljujes na nama potrazi strucnu pomoc.
YOU THINK YOU'RE SO COOL
WHY DON'T YOU JUST
**** OFF

Nisam ni ocekivao da ces mi dati odgovor na pitanje ;)

So, sta mislite jel se gitarista ugleda na Gilmoura(pink floyd), posto je zvuk gitare strasno floydovski

Ne bih rekao, zapravo zvuk gitare mi zvuci "floydovski" samo na par pesama... Mada ne znam na kog gitaristu mislis, ali ne verujem da se iko od njih ugleda na Glimoura :)

1. (00:04:43) Guns N' Roses - Chinese Democracy
2. (00:03:36) Guns N' Roses - Shackler's Revenge
3. (00:04:58) Guns N' Roses - Better
4. (00:04:46) Guns N' Roses - Street Of Dreams
5. (00:04:54) Guns N' Roses - If The World
6. (00:06:41) Guns N' Roses - There Was A Time
7. (00:05:52) Guns N' Roses - Catcher In The Rye
8. (00:03:30) Guns N' Roses - Scraped
9. (00:04:10) Guns N' Roses - Riad N' The Bedouins
10. (00:06:14) Guns N' Roses - Sorry
11. (00:04:28) Guns N' Roses - I.R.S.
12. (00:05:37) Guns N' Roses - Madagascar
13. (00:05:34) Guns N' Roses - This I Love
14. (00:06:15) Guns N' Roses - Prostitute

Ne znam jel ovde dozvoljeno da se postavljaju linkovi, imam za 100% kompletnu verziju u visokom kvalitetu (320 kbps), a ima na torrentima i image file originalnog diska.

Iako sam jedan od retkih koji je od pocetka podrzavao newgnr (us sergia i stefana ...) m0ram da priznam da me album svakim novim slusanjem ponovo odusevljava..
Na primer,this I love,mi je u pocetku bila ok,ali ljudi ova pesma je ubica (najemotivnija i najbolja balada Axl Rose-a).
Zatim sorry je ekstra stvar,kao i I.R.S.

Od brzih stvari mi se svidjhaju scraped i S.R.,a izdvojio bih i catcher in the rye.

Stvari koji me se ne svidjaju su if the world i riad.

Sve u svemu vrhunski album

Iako sam jedan od retkih koji je od pocetka podrzavao newgnr (us sergia i stefana ...) m0ram da priznam da me album svakim novim slusanjem ponovo odusevljava..
Na primer,this I love,mi je u pocetku bila ok,ali ljudi ova pesma je ubica (najemotivnija i najbolja balada Axl Rose-a).
Zatim sorry je ekstra stvar,kao i I.R.S.

Od brzih stvari mi se svidjhaju scraped i S.R.,a izdvojio bih i catcher in the rye.

Stvari koji me se ne svidjaju su if the world i riad.

Sve u svemu vrhunski album

hehe praktichno si ceo album izvdojio :)

a ITW i Raid ce ti se najverovatnije isto svideti kasnije.... tako je bar meni bilo.. kad sam prvi put chuo ITW nije mi bio neshto... mada sad mi mnoogo dobra pesma :)

hehe praktichno si ceo album izvdojio :)

a ITW i Raid ce ti se najverovatnije isto svideti kasnije.... tako je bar meni bilo.. kad sam prvi put chuo ITW nije mi bio neshto... mada sad mi mnoogo dobra pesma :)
hehehe......

ne stvarno,ljudi su se bez slusanja opredelili da album ne valja..... a ono Axl prevazisao sam sebe........

Jedino mi se ne svidja,sto jos nisu uradili vidfeo za neku stvar

pogledajte ovo(jer moze neko da mi pojasni koliko je to u brojkama)

http://www.apple.com/euro/itunes/charts/top10rockalbums.html

Oduvek sam znao za onog Axla da je *****!!!A,nije ni da se ne primeti!!!:)

Nisam znala koji post da citiram pa sam evo ovaj...ljudi bre nemojte vise da govorite da je axl ***** ...jer nije.ko imalo zna o njemu ne bi lupao ovakve gluposti:confused:.Axl voli zene...a i zene vole njega:P...a vi momci ako ste ljubomorni na njegovu lepotu pa zato izmisljate...sta da vam kazem...:lol:

Jel se tebi neko obraca mozda? Tebi sam juce rekao sta mislim.

Bolje i nemoj da mu se obracas jer ne mozete da razgovarate na istom nivou.ne mozes da znas vise od njega i to je to...Ja te ne krivim za to sto nemas pojima,imas vremena da naucuis...vazno je da volis da ih slusas i to je jako lepo...ali nemoj da tvrdis da je axl ***** kad nije...o tolikim ribama sa kojima je on sve bio ti mozes samo da sanjas...:cao:

Back