Sergi0
Domaćin
- Poruka
- 3.147
A Duff cak nosi majicu SLUT,to sve govori. Na koncertima se javlja posebna hemija izmedju njih dvojice koja je veoma primetna nama gledaocima.
Mislim da si malo smorio sa ovim....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Duff cak nosi majicu SLUT,to sve govori. Na koncertima se javlja posebna hemija izmedju njih dvojice koja je veoma primetna nama gledaocima.
1. Chinese DemocracyE, skinula sam neke pesme sa LimeWire-a,nekih 15 pesama i sad ne znam shta se od tih 15 pesama nalazi na albumu- sve su okarakterisane kao "Chineese democracy". Hoce li neko da postavi "set listu"?
Bas je zanimljiva tema![]()
A tebe bas pale ****** kad ti je to zanimljiva tema?
Stefane ako imas nekih problema u zivotu, nemoj da se iskaljujes na nama potrazi strucnu pomoc.
YOU THINK YOU'RE SO COOL
WHY DON'T YOU JUST
**** OFF
So, sta mislite jel se gitarista ugleda na Gilmoura(pink floyd), posto je zvuk gitare strasno floydovski
Stefane ako imas nekih problema u zivotu, nemoj da se iskaljujes na nama potrazi strucnu pomoc.
YOU THINK YOU'RE SO COOL
WHY DON'T YOU JUST
**** OFF
So, sta mislite jel se gitarista ugleda na Gilmoura(pink floyd), posto je zvuk gitare strasno floydovski

E, skinula sam neke pesme sa LimeWire-a,nekih 15 pesama i sad ne znam shta se od tih 15 pesama nalazi na albumu- sve su okarakterisane kao "Chineese democracy". Hoce li neko da postavi "set listu"?
Hvala1. Chinese Democracy
2. Shackler's Revenge
3. Better
4. Street Of Dreams
5. If The World
6. There Was A Time
7. Catcher In The Rye
8. Scraped
9. Riad N' The Bedouins
10. Sorry
11. I.R.S.
12. Madagascar
13. This I Love
14. Prostitute

Iako sam jedan od retkih koji je od pocetka podrzavao newgnr (us sergia i stefana ...) m0ram da priznam da me album svakim novim slusanjem ponovo odusevljava..
Na primer,this I love,mi je u pocetku bila ok,ali ljudi ova pesma je ubica (najemotivnija i najbolja balada Axl Rose-a).
Zatim sorry je ekstra stvar,kao i I.R.S.
Od brzih stvari mi se svidjhaju scraped i S.R.,a izdvojio bih i catcher in the rye.
Stvari koji me se ne svidjaju su if the world i riad.
Sve u svemu vrhunski album

hehehe......hehe praktichno si ceo album izvdojio
a ITW i Raid ce ti se najverovatnije isto svideti kasnije.... tako je bar meni bilo.. kad sam prvi put chuo ITW nije mi bio neshto... mada sad mi mnoogo dobra pesma![]()
Oduvek sam znao za onog Axla da je *****!!!A,nije ni da se ne primeti!!!![]()
...a vi momci ako ste ljubomorni na njegovu lepotu pa zato izmisljate...sta da vam kazem...
YOU THINK YOU'RE SO COOL
WHY DON'T YOU JUST
**** OFF
hehehe......
pogledajte ovo(jer moze neko da mi pojasni koliko je to u brojkama)
http://www.apple.com/euro/itunes/charts/top10rockalbums.html

Nemoj da mi diras stefana! Kad bi ti znao o gunsima pola od onoga koliko on zna mogao bi da se nazoves... velikim fanom.
Mene na primer ne zanima na koju nogu Wiliam ustaje, i koje su mu boje carape.Ja uzivam u njihovoj muzici![]()
Mene na primer ne zanima na koju nogu Wiliam ustaje, i koje su mu boje carape.Ja uzivam u njihovoj muzici![]()

Ne, ti uzivas u tome da se Axl i Duff merkaju na bini i u ostalim pederlucima... Koji su na tvoju zalost samo tvoja masta![]()
Jel se tebi neko obraca mozda? Tebi sam juce rekao sta mislim.