Guns'n'Roses

Koliko ja znam oni su već nekoliko puta odložili izdavanje tog albuma... I opet će...

ti si bash hejterka... vidi se da te ni ne interesuje kako zvuche.. stoga idi i slushaj Velvet Revolver i tjao.. a mi cemo nove Gunse ;)
uostalom videtjesh koliko tje nova postava Gunsa imati bolje pesme i bolje proci od VR-a (gde ti je slash.... ) ;)

ti si bash hejterka... vidi se da te ni ne interesuje kako zvuche.. stoga idi i slushaj Velvet Revolver i tjao.. a mi cemo nove Gunse ;)
uostalom videtjesh koliko tje nova postava Gunsa imati bolje pesme i bolje proci od VR-a (gde ti je slash.... ) ;)

Nisam hejterka ako imam svoje mišljenje, biće mi drago ako Chinese Democracy uspe.... Ja sam samo konstatovala da su nekoliko puta odlagali, ako nadju bolju zamenu od Slasha, slušaću ih... A ipak mislim da je to malo teže...

Nisam hejterka ako imam svoje mišljenje, biće mi drago ako Chinese Democracy uspe.... Ja sam samo konstatovala da su nekoliko puta odlagali, ako nadju bolju zamenu od Slasha, slušaću ih... A ipak mislim da je to malo teže...

:roll:

е овако.......поента није у мом драгом мужу,већ у Гансима као групи......е сад,ти му дођеш као екстремна варијанта мене.....ја сматрам да неће бити оно што бејаху(:lol:)некада,али то не значи да нече бити добри,хајде да(ако не можемо да прихватимо)занемаримо чињеницу да су нови Ганси у ствари Аxl и да их волимо (или не) због музике коју стварају,и да заборавимо предрасуде.........

Realno nije Slash neki super mega giga gitarista... mislim ne znam ja to, ne umem da procenjujem ko je bolji gitarista, a ko losiji, ali znam da npr za Bucketheada (nije vise u gunsima ali je bio) svi kazu da je jedan od najboljih gitarista i definitivno bolji od Slasha, a i za Fincka govore da je bolji. Slash je po meni mozda naj cool gitarista, ali mislim da nije najbolji :)

P omeni je glupo ceniti ko je bolji gitarista,to je nemoguce.

Po meni je SLash vrhunski sluhista,i covek koji je pod uticajem heroina ili ne stvorio divne gitarske melodije na albumima gunsa.

Sto se tice onog sa korpom na glavi,meni se on ne svidja i divna je stvar sto nije vise u gunsima,i sto je Ron Thal odsvirao sve njegove deonice na albumu.Tako da Buckedheada nema na chinese democracy.

Takodje bih hteo da kazem,da kao sto gotivim Slash-a,gotivim i nove gitariste.

Robin Finck daje neki svoj sarm bendu
Richard Fortus je ocigledno good guy benda
Ron Thal je izuzetno darovit

bogami, slash nije tako dobar gitarista u tehnickom smislu kao BH, ali su zato njegove pesme mnogo lepse i dirljivije.
i najvaznije je to sto je on zasenio cak i frontmena grupe, sto mislim da nijednom gitaristi nije poslo za rukom pre ni posle njega...i to je po meni najbitnije za grupu:cool:

Realno nije Slash neki super mega giga gitarista... mislim ne znam ja to, ne umem da procenjujem ko je bolji gitarista, a ko losiji, ali znam da npr za Bucketheada (nije vise u gunsima ali je bio) svi kazu da je jedan od najboljih gitarista i definitivno bolji od Slasha, a i za Fincka govore da je bolji. Slash je po meni mozda naj cool gitarista, ali mislim da nije najbolji :)

de nije..slash je jedan od najboljih gitarista trenutno (koji su jos zivi :()

Al da nije istog tog Slasha..Gunsi nikad ne bi bili ono shto jesu niti postigli ono shto su postigli :mrgreen: a na dobar pochetak shto je najtezhe stworiti lako se nadowezati...bar lakshe nego stworiti :mrgreen:

bogami, slash nije tako dobar gitarista u tehnickom smislu kao BH, ali su zato njegove pesme mnogo lepse i dirljivije.
i najvaznije je to sto je on zasenio cak i frontmena grupe, sto mislim da nijednom gitaristi nije poslo za rukom pre ni posle njega...i to je po meni najbitnije za grupu:cool:

Ne kazem ja da je Slash los, vise volim njegovu muziku da slusam nego od Bucketheda... kao sto rekoh po misljenjima drugih ljud Bh je bolji, ja zaista ne umem to da odredim, po meni su i dalje Slashove solaze najbolje :) Samo sam hteo reci da ne prave ljudi od Slasha Boga i da ima boljih gitarista od njega.

Evo i prvi put se donekle slazem sa gnr girl :P

Al da nije istog tog Slasha..Gunsi nikad ne bi bili ono shto jesu niti postigli ono shto su postigli :mrgreen: a na dobar pochetak shto je najtezhe stworiti lako se nadowezati...bar lakshe nego stworiti :mrgreen:

Poslednja izmena:

Back