GnR GiRl
Primećen član
- Poruka
- 704
da ste vi meni zive i zdrave......moji slushaju isti ziq ko ja.....pa imam novincuga od osamdes druge,pa na dalje(jukebex,rock,itd,)..........jel sad jasnije?!
bog ti pomogo jeste

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da ste vi meni zive i zdrave......moji slushaju isti ziq ko ja.....pa imam novincuga od osamdes druge,pa na dalje(jukebex,rock,itd,)..........jel sad jasnije?!

eeeeeeee.....vidish kako je meni fino.snabdevam se bajatim posterima koje niko od vas nema![]()
daj koji od ac/dc i neki mega ultra giga od gnr xDma nemoj...............ja sam brev sebicna svinja......ili pre krmaca!!!!!!!!!!!!!
haaa
nedam.ali ako bi se ti potrudila pa doshla....mozda bih zrtvovala koji decimetar kvadratni svoga zida!!!!!!!!!!!

pa kad prihajash,ti vici.......
haha pa nemam ih ja nego kazhem da su mi nekako najpowerljiwije te iz doba kad su gunsi cepali 80-te 90-te kapish? xD![]()

aha.....znash kako mi je fino........keva se palila na morrisona,cale ima razne neke ploce i novine....milina!!!
a,da.....nikad ne moram da utishavam ziq....jedino kad se komshije zale da plashim decu
jedino oko cega se ne slazem s mojim(shto se tice musike)je Dugme......al aj'

Mora se, mora![]()
![]()
ajd se wratimo na temu predlozhi neshto