Guns'n'Roses

meni je to omiljeni deo
i meni,nekako sam se nasao u tom delu :) samo ja ne bih bacao gitaru,ali tako kad neka riba smara,samo bih se zaleteo kolima pa nek onda zvoca :)

heheeh e da axla baca boxeritze josh bi i hwatala :P :P :P
i da Axl ode da pisa sa vrha litice, ti bi verovatno cekala sa nekom bocom da se nista ne prospe

Ja bih cekala sigurno:D
i ja bih cekao....ma ja bih cekao da bilo ko baca gitaru,nije Les Paul za bacanje ;)

e deco
ovo nije podforum ljubav i seks
podforum je muzika i o tome prichajte
vashi razgovori su za 18+ :shock:
imajte na umu da na forumu ima i mladjih i da ove priche svakako oni ne moraju da chitaju
[i molim Vas da ne bude replika odma' da ne chitaju jer ne ide to tako]
svaki sledecji post takvog sadrzhaja cje se obrisati, ili u krajnjem sluchaju i ova tema cje se zatvoriti.
Vashe fantazije prichajte na pp. poshtedite ostale forumashe ova skaradnosti.
Hvala.

e deco
ovo nije podforum ljubav i seks
podforum je muzika i o tome prichajte
vashi razgovori su za 18+ :shock:
imajte na umu da na forumu ima i mladjih i da ove priche svakako oni ne moraju da chitaju
[i molim Vas da ne bude replika odma' da ne chitaju jer ne ide to tako]
svaki sledecji post takvog sadrzhaja cje se obrisati, ili u krajnjem sluchaju i ova tema cje se zatvoriti.
Vashe fantazije prichajte na pp. poshtedite ostale forumashe ova skaradnosti.
Hvala.

Slazem se!Devojke, pricajmo o muzici, a ne o vasim fantazijama..Sta mene zabole gde biste vas dve volele da vam Axl..Mislim, bljak:roll:

Slazem se!Devojke, pricajmo o muzici, a ne o vasim fantazijama..Sta mene zabole gde biste vas dve volele da vam Axl..Mislim, bljak:roll:

pa volim ja gunse prvenstveno zbog muzike..meni je njihova muzika najbolja obozavm ih...obozavam slasha,obozavam duffa i axla:D...i izzija i stivena...ZAkon su, kad neko za njih kaze nesto lose ja ne mogu da se kontrolisem,pludim skroz skoro sam se pobila sa jednom curom zato sto jhe rekla nesto lose za ganse..tj ako mi se neko zameri za njih mrzecu ga do kraja zivota..priznajem da sam fanatik,da to moze da preraste u bolest, ali meni su gnr svetinja..

pa volim ja gunse prvenstveno zbog muzike..meni je njihova muzika najbolja obozavm ih...obozavam slasha,obozavam duffa i axla:D...i izzija i stivena...ZAkon su, kad neko za njih kaze nesto lose ja ne mogu da se kontrolisem,pludim skroz skoro sam se pobila sa jednom curom zato sto jhe rekla nesto lose za ganse..tj ako mi se neko zameri za njih mrzecu ga do kraja zivota..priznajem da sam fanatik,da to moze da preraste u bolest, ali meni su gnr svetinja..

kako smo ti i ja tako iste :D ja sam jednog fensera zakucala u glawu xD jel je reko da je axl ***** i da su gunsi oloshi i da im je muzika sr**e :/

Back