Guns'n'Roses

Prvi tekst refrena, koji su smislili Duff i Slash,glasio je:

Take me down to the paradise city,
Where the girls are fat and they have big titties...
:lol:

:D:D:D
Za ovo jos nisam cula..Mada znam da se oko jednog Axl-ovog texta digla frka jer je opleo po crncima,imigrantima,homoseksualcima..itd...
Inace Paradise city mi je omiljena pesma od Gunnsa..
Mada tu je i Don't cry,Welcome to the jungle,Mr.Brownstone...

Da ima ona prica,kao kad je bila najveca frka u bendu,kad ih je par ozbiljno uslo u probleme sa drogom,Axl je na jednom koncertu izjavio nesto tipa "They are dancing with Mr.Brownstone"...

Ma da...to je rekao Slashu u fazonu "da malo oladi sa drogom".

Axl je bio predmet sprdnje u srednjoj
onako niskog svi su ga maltretirali
cak i muskarace suznale da ga potkace
nije mi zao,budala

Slash je jos gori,provereno,al ne treba da pametuju,samo da sviraju,to im ide dobro.

Ma da...to je rekao Slashu u fazonu "da malo oladi sa drogom".

Slash je jos gori,provereno,al ne treba da pametuju,samo da sviraju,to im ide dobro.

Da, dobro sviraju, ali kada su u bendu Slash, Izzy i Duff. Axl sa ovim svojim albumom ,, Chinese Democrasy ''.... Hehe ... Kad sam odslusala prvu pesmu bilo mi je jasno sta je Axl podrazumevao pod '' eksperimentisanjem zvuka''... Razocarana sam bila duboko. Ali ,dobro, i dalje ostaju prethodni albumi, koji su stvarno bez zamerki. Izostavljajuci one momente kad odlepe u bendu, pa napisu ,,One in a million'' i slicne pesme.

Ma da...Axl zeli drasticne promene u odnosu na prethodni album...Bice to tesko s***e... :?
Ostali furaju svoj fazon...Na prvo slusanje mi se bas i nije svideo novi album Libertad,ali polako menjam misljenje...Doduse ostajem pri onome da je Contraband bolji...

Axl je bio prelep,ima strava glas,slash je najbolji gitarista na svetu,duff je najbolji(i najlepsi) basista na svetu,,,Gunsi su bili najopasniji, najbolji bend na svetu...opsednuta sam njima.:D

Pa to donesena je odluka da nesnemo da otvaramo temu ni o axlu, ni o slashu..eto mogu da se bunim kolko hocu nista ne pomaze..gnr girl gde si?sta nas briga, mi mozemo ovde da udavimo sve pricom o axlu i njegovom dupetu

mm njegovo slatko lice,duga kosica, tamne oci mm axl a tek sto je extra zgodan ..u onaj koznoj jakni,i boxericama koje su taako prekratke i tako..aaaa! obozavam ga..njegovu guzu, njegovo ponasanje na sceni, njegov glas..on je savrsenstvo..ludim za njim..

axl my sexy boy..aaahaaaaah....svake noci zamisljam kako vodimo ljubav...gnr girl jer si provalila fotku gde nema nista na sebi...samo drzi neku lobanju gde mu je biiip...kako je tu tek sexy, samo ne vidi mu se ..steta..ehh vidis li ja kolko sam perverzna al sta cu kad sam mnogo napaljena na axla...

Meki znas sta je rex? Kad budem isao kod mojih probacu da ti nadjem jedan broj i da skeniram negde jedan clanak da ti posaljem da procitas. . . Mozda se tek ondak napalis na axela. . . Ili probaj sama da ga nadjes pa da procitas clanak u kome se pominje. . .

Meki znas sta je rex? Kad budem isao kod mojih probacu da ti nadjem jedan broj i da skeniram negde jedan clanak da ti posaljem da procitas. . . Mozda se tek ondak napalis na axela. . . Ili probaj sama da ga nadjes pa da procitas clanak u kome se pominje. . .

Rex? O cemu ti to pricas?To ima veze sa Axlom? Aj kazi zainteresovalo me...

Back