Guns'n'Roses

Jao. . . e dete. . . Rex je rock casopis koji je izlazio do pre nekoliko godina, s kraja 90-tih je bio zdravo citan i pokrenuli su tzv mex koje je prvi objavio da je Dikinson dosao nazad u Maiden-e ;) Inace zvao se Rock Express, a mex = Metal Express. . . Kanda za to znamo samo mi matori, a vi decurlija, samo za lili. . .

Jao. . . e dete. . . Rex je rock casopis koji je izlazio do pre nekoliko godina, s kraja 90-tih je bio zdravo citan i pokrenuli su tzv mex koje je prvi objavio da je Dikinson dosao nazad u Maiden-e ;) Inace zvao se Rock Express, a mex = Metal Express. . . Kanda za to znamo samo mi matori, a vi decurlija, samo za lili. . .

Eh,eh,nije tako.
Ja imam 15 godina ali sam chuo i za REX i za MEX,a i chitao ih.

evo i ja imam 17,pa sam i imao par brojeva....zasto to vise ne izlazi? isao sam par puta na njihov sajt i tu sve stoji zamrznuto ne moze skotati covek da li rade ili ne? Jel zna neko sta bi sa ovim casopisima?

axl my sexy boy..aaahaaaaah....svake noci zamisljam kako vodimo ljubav...gnr girl jer si provalila fotku gde nema nista na sebi...samo drzi neku lobanju gde mu je biiip...kako je tu tek sexy, samo ne vidi mu se ..steta..ehh vidis li ja kolko sam perverzna al sta cu kad sam mnogo napaljena na axla...

narawno da jesam stoji mi na pozadini od kompa kako je lep aaaaaa :) uhhhhh

axl my sexy boy..aaahaaaaah....svake noci zamisljam kako vodimo ljubav...gnr girl jer si provalila fotku gde nema nista na sebi...samo drzi neku lobanju gde mu je biiip...kako je tu tek sexy, samo ne vidi mu se ..steta..ehh vidis li ja kolko sam perverzna al sta cu kad sam mnogo napaljena na axla...

OMG...Devojko..Da l' si citava?Ono, bila sam ja OPASNO napaljena na Slasha, Villea, sada na Majkla..Ali *** SVAKE NOCI da zamisljam...Ufff, preterala si:lol::lol:
Daj mi posalji tu sliku na pp, bas me zanima sta je to uradio dok je biJo na drogama...:-|

uh sto volim kad mi pricaju da sam dete.. pa dobro nije greh ne znati..aj posalji mi to onda. ako je vezano za axla.jeste, upravu si, ja sam napaljena devojcica..jel to ruzno?:D

Kad ste vec kod spotova, koji vam je omiljeni?

Kad sam ih ja nesto vise slusala nego sada, omiljeni su mi bili Paradise City i Welcome to the jungle...

Ah, bejahu to dobra vremena.:-) Makar me niko nije dirao zato sto slusam hard rock.... Sad je sa heavy metalom potpuno drugacije.... :cry: Elem....

Spot za Don't cry mi je bio, pa... posle nekoliko gledanja urnebesno smesan. Primetila sam da u sceni gde Axl lezi i pricinjava mu se on sam, kako ima prljave carape... Onda, kako g-djica psihijatar nosi mini suknju (sta reci, pocetak devedesetih, osamdesete su jos uvek imale uticaja ).
Ali, mora da se prizna da Axl ima savrsenu kosu, sveze opranu i isfeniranu...

Back