Ljudi..zna neko o cemu ovaj prica,sta je rex??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao. . . e dete. . . Rex je rock casopis koji je izlazio do pre nekoliko godina, s kraja 90-tih je bio zdravo citan i pokrenuli su tzv mex koje je prvi objavio da je Dikinson dosao nazad u Maiden-eInace zvao se Rock Express, a mex = Metal Express. . . Kanda za to znamo samo mi matori, a vi decurlija, samo za lili. . .
Jao. . . e dete. . . Rex je rock casopis koji je izlazio do pre nekoliko godina, s kraja 90-tih je bio zdravo citan i pokrenuli su tzv mex koje je prvi objavio da je Dikinson dosao nazad u Maiden-eInace zvao se Rock Express, a mex = Metal Express. . . Kanda za to znamo samo mi matori, a vi decurlija, samo za lili. . .
axl my sexy boy..aaahaaaaah....svake noci zamisljam kako vodimo ljubav...gnr girl jer si provalila fotku gde nema nista na sebi...samo drzi neku lobanju gde mu je biiip...kako je tu tek sexy, samo ne vidi mu se ..steta..ehh vidis li ja kolko sam perverzna al sta cu kad sam mnogo napaljena na axla...
axl my sexy boy..aaahaaaaah....svake noci zamisljam kako vodimo ljubav...gnr girl jer si provalila fotku gde nema nista na sebi...samo drzi neku lobanju gde mu je biiip...kako je tu tek sexy, samo ne vidi mu se ..steta..ehh vidis li ja kolko sam perverzna al sta cu kad sam mnogo napaljena na axla...
јес .. ево позатвараше им теме понаособ за сваког чланаа џес ти Срђане..
Devojcice napaljenice, aj lepo da se translirate na temu o muskarcima pa tamo da pricate ko vam je lep, OK?
fala!
Devojcice napaljenice, aj lepo da se translirate na temu o muskarcima pa tamo da pricate ko vam je lep, OK?
fala!
OMG...Devojko..Da l' si citava?Ono, bila sam ja OPASNO napaljena na Slasha, Villea, sada na Majkla..Ali *** SVAKE NOCI da zamisljam...Ufff, preterala si
Daj mi posalji tu sliku na pp, bas me zanima sta je to uradio dok je biJo na drogama...:-|
Ako se ne varam to je "don't cry" ii tako nesto. . . Davno je to bilo non-stop na TV, a sada ne znam. . . Niti ih slusam, niti gledam TV. . .Meni se svidja jedan spotic gdje su oni kao u crkvi,Slash vozi kola sa nekom ribom,padaju u provaliju,on se dize i baca gitaru..........Kako se zove ta pesma???????????