- Poruka
- 1.906
slash je dobar muzicar...ali ovako je totalni debil...ali koga briga...treba da svira...a ne da pametuje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@luka
taj "lik sa kantom piletine na glavi" se zove buckethead i on svira bar 5x bolje od slasha
a izzy i svira sa novom postavom.. tj dodje kao gost i odsvira do 5 pesama ....
@dadimar...
gitarE... i ne znam kako mogu 3 gitare da zvuche smeshno ? :S
nije mi jasno zashto svi kad chuju da nema slasha pljuju po sadashnjim gitaritima i omalovazhavaju ih... ? i odma se pricha kako su novi gusni sranje kako ovo, kako ono, dz bu....
da slash svira ne bi nishta bolje zvuchali nego sada... ali jbg.. slash je kao pojava vetji od ovih....
ja imam 10 pesama sa tog albuma
sranje
ona budala od gitariste ne moze 3 akorda da sklopi sam a da ne kopira sleša
steta sto Buckethead ne svira... lik nije normalan sta radi... mada nije ni Bumblefoot koji ga je zamenio...
a ako vetjemo vetj detaljnije aj... gitare sviraju Robin Finck, Richard Fortus i Ron Thal Bumblefoot... ja imam 7 studijskih pesama (ne rachunam "oh my god") od kojih su mi 5 pesama mozda i finalne verzije... pesme su drugachije jer nema slasha sa njegovim prepoznatljivim solazhama... mozda se zato svima ne svidja nova postava jbm li ga... meni su ovi sada brutalno dobri...
Ja sam gledao koncert u Rio de Zaneiru iz 2002, lik je odsvirao besprekorno... Ali neverujem da ce da se vrati ni on ni Slash, mada ni ovo nije lose...

mali sam fan gansa
omiljena pesma pradajiz

mali sam fan gansa
omiljena pesma pradajiz
Зар има више верзија?![]()

omiljena pesma garden of eden .
It's rock n roll 8-)
@luka
taj "lik sa kantom piletine na glavi" se zove buckethead i on svira bar 5x bolje od slasha
a izzy i svira sa novom postavom.. tj dodje kao gost i odsvira do 5 pesama ....
nije mi jasno zashto svi kad chuju da nema slasha pljuju po sadashnjim gitaritima i omalovazhavaju ih... ? i odma se pricha kako su novi gusni sranje kako ovo, kako ono, dz bu....
da slash svira ne bi nishta bolje zvuchali nego sada... ali jbg.. slash je kao pojava vetji od ovih....