Guns'n'Roses

Sergi0:
HUPER:"moze da bude,ali ne mora da znaci...
...rezime je jos jedne price o ponovnom okupljanju originalne postave benda Guns'n'Roses.
ovaj put,iste je rasirio nekadasnji gitarista Slash,koji kaze da bi se na zajednickoj turneji mogli naci Guns'n'Roses i Stone Temple Pilots.buduci da pola clanova oba pomenuta benda muzicira sa Slashom u bendu Velvet Revolver,mozda on,za razliku od brbljivog Axla,i zna sta obecava."
OK!:"Slash,legendarni gitarista,obradovao je obozavaoce izjavom da bi ipak mogao da se pridruzi svom starom bendu Guns'n'Roses."nikad ne reci nikad",rekao je zagonetno."
ja se nadam da ovo nisu samo tracevi,mada zaista deluje nerealno...

hehehe..... neverujem ja tu nishta... ;) i mislim da Axl netje ni jednog od ovih gitarista (Fortus, Finck, BBF) izbaciti.... mada ne bi bilo loshe da dodje i Slash kao 4ti gitarista :D i Izzy na 4-5 pesama da svira i ta bude 5 gitara odjednom...:mrgreen: :lol:

Sergi0:
hehehe..... neverujem ja tu nishta... ;) i mislim da Axl netje ni jednog od ovih gitarista (Fortus, Finck, BBF) izbaciti.... mada ne bi bilo loshe da dodje i Slash kao 4ti gitarista :D i Izzy na 4-5 pesama da svira i ta bude 5 gitara odjednom...:mrgreen: :lol:
ma i ja nisam sigurna,ali bilo bi divno videti slasha,izzyja,duffa,stevena i axla zajedno :twisted:

Vodjena_snom:
ma i ja nisam sigurna,ali bilo bi divno videti slasha,izzyja,duffa,stevena i axla zajedno :twisted:

bravo za stevena... on je po meni mnogo bolji bubnjar od soruma....mnogo bolji zvuk bubnjeva je imao :)
bilo bi ih lepo videti na par koncerata zajedno... al za stalno, jock! kasnije bi bilo o5 isto sranje i nista od toga... oni su svoje odsvirali... sad tjemo videti kako tje se ovi pokazati, po meni su "novi" mnooogo dobri....;)

tnx za avatar :mrgreen:

nema od toga nista

1.video slash potencijal novog benda pa sad nudi saradnju
2.sta bi stara postava moglo novo da odradi,nista.oni su izdali 2 najbolja albuma u istoriji rock i to je to
3.new guys rocks

1 . najvishe na svetu bih volela da se slash vrati u gunse . axl&slash - simboli .
2 . . . . ali to se , nazalost , nece desiti .
3 . adler vs . sorum ? adler , bio je gotivniji , zao mi je shto je morao da leti .
4 . stari vs . novi gnr ? ne znam koji mozak moze da kaze da su bolji novi . i uvek cu biti za staru postavu . ne kazem da je nova ekipa losha , ali ne razumem kako mozete da kazete da stari ne bi mogli ponovo da naprave haos . ' ALO ??????
5 . je.beni novi gitaristi . . . bitno je da ih ima 16 . . . ne , ne najbitnije je , u stvari , to da onaj idiot sa gitarom ne izlazi na scenu bez kante na glavi . . . aaaaaaaah na shta li me ta kanta podseca . . . ??? da nije mozda SLASHOV CILINDAR , aaa ??? toliko o originalnosti novih chlanova . znajte , guns n ' roses ce uvek vuci prokletstvo stare postave . . . koliko god neki to ne priznaju .
6 . ponavljam , novi album ce biti fantastichan , ali sama grupa lichi na cirkus . gledam skoro YCBM live , snimak star oko godinu dana i kada krece deo - while you breakin ' down my back . . . , axl opushteno sheta okolo i ne peva , samo ide solo . i ja razmishljam - ****** , ja mashtam da chujem ovu stvar uzivo , da chujem bash taj deo , a axla zabole , samo gleda na sat kad ce da ce zavrshi nastup . uau . . . energija , strast , sve shto je lebdelo oko njih ranije sada je postao razjeban sistem , koji meni i josh hiljadama fanova rushi snove .

Treba da znas da taj sa kantom na glavi nije u bendu vise od 3 godine
Ja gnr slusam od 90-91,i to je bio najveci bend tada,ali sada kada bi se okupili popisali bi se sami na sebe
Jednostavno to su gunsi,pojavili se ni od kuda,postali zakon i onda se rsturili

Ja sam ih gledao u budimpesti i nije bilo tako kako ti kazes(Axl je trcao,vristao,skakao...)

tako je...
meni su stari gunsi...sta reci osim bogovi?
zaista mi je najveca zelja da se slash vrati u gunse,ali su to,kao i obicno,prazne price,samo sto ih je prvi put rasirio axl,a sada slash....
ja,naravno,necu prestati da se nadam da ce i to jutro osvanuti...mislim,axl i slash + cela "bivsa" postava,proteraju ove "balave",a onda...
mada...ne znam,stvarno...za mene bi bio najlepsi poklon koncert gunsa,ali u STAROJ postavi....
dakle:Axl,Slash,Izzy,Steven i Duff kako razvaljuju,al' je** ga!!!

igorsr:
Treba da znas da taj sa kantom na glavi nije u bendu vise od 3 godine
Ja gnr slusam od 90-91,i to je bio najveci bend tada,ali sada kada bi se okupili popisali bi se sami na sebe
Jednostavno to su gunsi,pojavili se ni od kuda,postali zakon i onda se rsturili

Ja sam ih gledao u budimpesti i nije bilo tako kako ti kazes(Axl je trcao,vristao,skakao...)
buckethead . . . ne zanima me ni kako se zove niti da li je i dalje u bendu . svi su oni meni isti .

Kapirate gnr su tada bilivise odmuzike,bili stil i nacin zivljenja i sto je najbitnije ostali su dosledni sebi odradili koncert pred 80000 ljudi,iznapusavali i vise nisu videli
zato su oni carevi

nisu hteli kao stonsi,u2,bon jovi da kenjaju sve ove godine i pisaju sami po sebi

Pazi Tyra ja mislim da cu uvek biti fan muzike gunsnroses i samog benda.
Bez obzira sto sada vise nisam klinac od 12-13 godina,u neku ruku gnr nacin zivljenja (da si dosledan sebi,da ides do kraja,da izguras svoje a da ti se **** sta drugi misle o tome) i dalje zivim.Mislim da sam zahvaljujuci gnr izgradio veoma jake zivotne stavove i da sam uspeo da svet vidim drugacije od vecine ljudi ovde,sto je ucinilo da zivim srecan zivot(normalno postoje mnogo drugih razloga koji mogu da ti uprosta sve,ali dane cuje zlo).

Ja imam 28 i porodicu ali mogu ti reci da trenutak kada sam cuo "do you know where the **** you are" u budimpesti prosle godine mogu uporediti sa vrlo malo stvari u zivotu.
Jednostavno covek zivi dok sanja

Poceo sam da filozofiram,profesionalna deformacija

Jednostavno hteo sam da kazem,da gunsi iako su zaradili mnogo love i sigurno da ih je ta lova promenila nisu dozvolili da prodaju dusu djavolu (kao na primer mik dzeger i bono voks)

Nisu jedan veliki bend pretvorili u cirkus sa zgrtanje love

Jer da se ne lazemo axl i slash sau mogli da se skupe pre 5 godina,snime jedan albumcic na fazonu apetite i pune stadione sirom sveta.Ali nisu.Zato su i najbolji.

igorsr:
Pazi Tyra ja mislim da cu uvek biti fan muzike gunsnroses i samog benda.
Bez obzira sto sada vise nisam klinac od 12-13 godina,u neku ruku gnr nacin zivljenja (da si dosledan sebi,da ides do kraja,da izguras svoje a da ti se **** sta drugi misle o tome) i dalje zivim.Mislim da sam zahvaljujuci gnr izgradio veoma jake zivotne stavove i da sam uspeo da svet vidim drugacije od vecine ljudi ovde,sto je ucinilo da zivim srecan zivot(normalno postoje mnogo drugih razloga koji mogu da ti uprosta sve,ali dane cuje zlo).

Ja imam 28 i porodicu ali mogu ti reci da trenutak kada sam cuo "do you know where the **** you are" u budimpesti prosle godine mogu uporediti sa vrlo malo stvari u zivotu.
Jednostavno covek zivi dok sanja

Poceo sam da filozofiram,profesionalna deformacija

Jednostavno hteo sam da kazem,da gunsi iako su zaradili mnogo love i sigurno da ih je ta lova promenila nisu dozvolili da prodaju dusu djavolu (kao na primer mik dzeger i bono voks)

Nisu jedan veliki bend pretvorili u cirkus sa zgrtanje love

Jer da se ne lazemo axl i slash sau mogli da se skupe pre 5 godina,snime jedan albumcic na fazonu apetite i pune stadione sirom sveta.Ali nisu.Zato su i najbolji.
ceo ovaj text kao da sam ja pisala . kao da mi chitash misli . ja chesto kazem kako su mi gunsi promenili zivot .
veruj mi , da ja sad , sa mojih shesnaest godina prolazim kroz ono shto si ti prolazio pre tih dvanaest .bash uz gunse i uopshte , furam zivot mladog rokera i boreci se protiv idiota sa svih strana , postala sam , kako ti kazesh dosledna sebi , i jednostavno I don ' t give a fu.ck za sve ostale , jer vremenom nauchish i prihvatish neke vrednosti za koje ostali smrtnici nikad nece saznati .
i ja sam pochela da filozofiram , ali sigurna sam da me razumesh [ mozesh da se poistovetish sa mnom ] .

tyra:
ceo ovaj text kao da sam ja pisala . kao da mi chitash misli . ja chesto kazem kako su mi gunsi promenili zivot .
veruj mi , da ja sad , sa mojih shesnaest godina prolazim kroz ono shto si ti prolazio pre tih dvanaest .bash uz gunse i uopshte , furam zivot mladog rokera i boreci se protiv idiota sa svih strana , postala sam , kako ti kazesh dosledna sebi , i jednostavno I don ' t give a fu.ck za sve ostale , jer vremenom nauchish i prihvatish neke vrednosti za koje ostali smrtnici nikad nece saznati .
i ja sam pochela da filozofiram , ali sigurna sam da me razumesh [ mozesh da se poistovetish sa mnom ] .

\Znas kako ja pripadam generaciji turbo folka,ali nikad nisam prihvatio tu kulturu,po bilo koju cenu.
ali normalno nikad nisam smatrao sebe boljim zbog toga
Paz i secam se da sam ja 1993 vec bio 2 godine i jace u rnr muzici,a moji drugari su tada ulazili i poceli da se loze na Nirvanu.Niko od njih vise ne slusa Nirvanu.
Mada su na mene snazan uticaj imala braca moga oca,koji su bili old rock school.
prvi rock bend koji sam slusao bio je domaci Kerber
A gnr sam poceo da slusam (ne secam se da li je bila 90 ili 91) kada sam cuo paradise city na kaseti moje drugarice.
Secam se kakva je euforija bila kada je treci kanal prenosio koncert u PArizu,a odmah zatim pustali prvideo koncerta u tokiju

Back