1 . najvishe na svetu bih volela da se slash vrati u gunse . axl&slash - simboli .
2 . . . . ali to se , nazalost , nece desiti .
3 . adler vs . sorum ? adler , bio je gotivniji , zao mi je shto je morao da leti .
4 . stari vs . novi gnr ? ne znam koji mozak moze da kaze da su bolji novi . i uvek cu biti za staru postavu . ne kazem da je nova ekipa losha , ali ne razumem kako mozete da kazete da stari ne bi mogli ponovo da naprave haos . ' ALO ??????
5 . je.beni novi gitaristi . . . bitno je da ih ima 16 . . . ne , ne najbitnije je , u stvari , to da onaj idiot sa gitarom ne izlazi na scenu bez kante na glavi . . . aaaaaaaah na shta li me ta kanta podseca . . . ??? da nije mozda SLASHOV CILINDAR , aaa ??? toliko o originalnosti novih chlanova . znajte , guns n ' roses ce uvek vuci prokletstvo stare postave . . . koliko god neki to ne priznaju .
6 . ponavljam , novi album ce biti fantastichan , ali sama grupa lichi na cirkus . gledam skoro YCBM live , snimak star oko godinu dana i kada krece deo - while you breakin ' down my back . . . , axl opushteno sheta okolo i ne peva , samo ide solo . i ja razmishljam - ****** , ja mashtam da chujem ovu stvar uzivo , da chujem bash taj deo , a axla zabole , samo gleda na sat kad ce da ce zavrshi nastup . uau . . . energija , strast , sve shto je lebdelo oko njih ranije sada je postao razjeban sistem , koji meni i josh hiljadama fanova rushi snove .