Guns'n'Roses

Sergi0:
pa pitam samo, znam ja dosta fanova koji nemaju pojma kako se zove slash :D... :lol: rekla si da ne znash da se ljutish... pa reko ajd da priupitam......:D ;)
naravno da ne znam da se ljutim , nego mi smeshno . . . znash za mene je to normalno , da znam neke najnebitnije stvari o njima . . . :D , a kamoli kako se zovu i kad su rodjeni itd . . .
sad slusham skid row , pa palim , vidimo se sutra , bole me ochi od ovog monitora vishe . . .

i samo za tebe :

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

e kakav ti net imash... ?? da ti uploadujem nekih 15ak mb... u pitanju je you could be mine '93 iz Argentine... ako nisi chula to morash poslushati... to je po meni mozda i najbolje izveden ycbm ikada

tyra:
naravno da ne znam da se ljutim , nego mi smeshno . . . znash za mene je to normalno , da znam neke najnebitnije stvari o njima . . . :D , a kamoli kako se zovu i kad su rodjeni itd . . .
sad slusham skid row , pa palim , vidimo se sutra , bole me ochi od ovog monitora vishe . . .

i samo za tebe :

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

eee pa lepo od tebe... drago mi je da naletim i na nekog takvog.. :D

:lol: i ja sad palim.. odslusham josh 2-3x ovaj YCBM i palim, laq notj :D

ooooo pa 'fala za :mrgreen: :D

eve ih i za tebe... jer sam i tebe navukao na njih :D

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sergi0:
e kakav ti net imash... ?? da ti uploadujem nekih 15ak mb... u pitanju je you could be mine '93 iz Argentine... ako nisi chula to morash poslushati... to je po meni mozda i najbolje izveden ycbm ikada
poslatju ti moju mail adresu na private , pa mi nabaci YCBM , opushteno tju da skinem , brz mi je net , imam adsl is sve shto treba . . . :mrgreen:

Sergi0:
pa da imam 440 pesama :D.. ... mislim da to znachi zaludjenik .. ?? ;) :D
koliko ti imash??
440- pretpostavljam razlichite verzije jednih te istih pesama, poshto su Gynsi poznati po tome da vole da imaju po nekoliko verzija jedne iste pesme. Ja imam diskografiju- zajedno sa Slashom Snakepitom (bez Velvet revolvera) i Izzy Sgtradlinom- oko 160 pesama (Mp3 format). Prvi njihov spot koji am videla bio je You could be mine davne '93. koliko se secam. Imala sam tada 8-9 godina.

i kod mene je ta cela gunsnroses stvar pochela sa you could be mine .
kako klinka , setjam se , gledala ja terminatora , i mislim da sam ih tad prvi put videla u zivotu . . . eh , kako je to lepo , zar ne . . . tad sam imala oko 3 - 4 godine . . . il ' sam videla spot , pa sam htela da gledam terminatora . . . tako neshto , jedino znam da su me vetj tada privukli , ali sam mnogo kasnije pochela da ih slusham . . . pre neke 2 - 3 godine . . .

I ja sam ih videla u vreme Terminatora, ali sam ih onda mrzela, jer sam volela N.K.O.T.B. (New kids on the block), a oni su njih mrzeli i pljuvali su po njima. Sada su mi N.C.O.T.B. smeshni, ali volim Gunse...

ancika:
440- pretpostavljam razlichite verzije jednih te istih pesama, poshto su Gynsi poznati po tome da vole da imaju po nekoliko verzija jedne iste pesme. Ja imam diskografiju- zajedno sa Slashom Snakepitom (bez Velvet revolvera) i Izzy Sgtradlinom- oko 160 pesama (Mp3 format). Prvi njihov spot koji am videla bio je You could be mine davne '93. koliko se secam. Imala sam tada 8-9 godina.

440 pesama.. tu ima 100 verzija nekih pesama... i live i demo verzije i sve moguce :D....al ovo mi je samo chisto guns n' roses... posebno Slash Snakepit i Izzy Stradlin i naravno VR posebno :)

pa da svi smo skoro pocheli s YCBM....

koju ste to pesmu chuli kada ste rekli - da , ovo je to , ja guns - e obozavam . . . ?
uz koju pesmu ste shvatili velicinu benda , i genijalnost njihovih pesama i textova ?
kod mene je to uz - civil war - . . . imam utisak da sam tad shvatila neke stvari . . . a i dan danas se najezim kada cujem cuveni rif . . .

E sad evo mene konacno! Za Gunse cu mozda tebe Tyra da ugusim kad ti budem poslala slike(nesto tipa kompenzacija :D )... Razmisljala sam da smorim Sergia posto bi sad trebalo da se gledamo u subotu(mislim ako on bude nasao mesta za mene u svom jeli prepunom rokovniku) al mi je on i ranije rezao nesto pa reko necu u potpunosti da ga iskoriscavam... :D Al mi sad dade ideju tako da cu mu mozda u subotu ipak poslati neku cep prk gde ga ponizno molim... :lol: :lol: :lol: 8-) ;)

winnie pooh:
E sad evo mene konacno! Za Gunse cu mozda tebe Tyra da ugusim kad ti budem poslala slike(nesto tipa kompenzacija :D )... Razmisljala sam da smorim Sergia posto bi sad trebalo da se gledamo u subotu(mislim ako on bude nasao mesta za mene u svom jeli prepunom rokovniku) al mi je on i ranije rezao nesto pa reko necu u potpunosti da ga iskoriscavam... :D Al mi sad dade ideju tako da cu mu mozda u subotu ipak poslati neku cep prk gde ga ponizno molim... :lol: :lol: :lol: 8-) ;)
evo , poslacu ti sad mail adresu pa mi ti salji slike i usput napisi sta ti sve treba ;)
a sto se tice sergia . . . slobodno mu trazi , on je dobrica , dace ti sve . . . i znas , on UOPSTE NE ZAJEBAVA LJUDE . . . :mrgreen:

@miljana

pazi kad sam znao da tjesh se toga setiti... :D
ne znam, ako nadjem mesta za tebe... mozda ti josh i narazem gunse i jagode.... al mislim da netju nikako natji mesta za tebe.... :lol: :lol: :lol: shalim se, ajdee... narezatju ti i to pa da budesh happy... i da mi neqkash da imash samo 10pesama u kompu od gunsa i da nemash jagode.. ;) :mrgreen:

@seka

pa naravno da tju dati.. :D ee... nemoj sad da pochnem da ZAJEBAVAM LJUDE... pa tjesh shvatiti da ipak NE ZAJEBAVAM LJUDE :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

khm..... seko.. posto ti imash koncerata...el mozhesh lepo ti to da narezhesh.. i da preko miljane... (winnie pooh) poshaljesh bati ?? :D :mrgreen: i taman ti ona da slike i tako to :D :P
i ako ti neshto treba.. mogu ti ja narezhem neshto i poshaljem... jest da bi ona bila u tom sluchaju poshtar... al ako otje gunse i jagode... mora :mrgreen: :D

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . . . . . skinula sam YCBM ! hvala ti puno ! ! ! i sta reci - fantasticno je :p
nego , reci ti meni , je l ' si gledao ti koncert - welcome to the riot ? ono , kad je axl skocio u publiku i pobio se sa onim likom ?

:shock: Vi ste jedini ljudi na ovoj planeti koji me zovu po imenu! :shock: Nevera...
Ae sad da vidimo dalje... Tyra ak oces da budem postar(izgleda da tela ne tela moram, ali za gunse bi spavala sa nekim tako da je ovo relativno mala cena :) ) moramo se naci danas odnosno veceras ili sutra da dodjes u X u 10h ujutru najkasnije...
E sad za slike drugarica mi je poslala neke ali to sam uglavnom ja kako pijem, skacem,itd. 8-) A to znam da te ne zanima tako da cu ti ih proslediti cim mi ona posalje drugi krug! ;)
A tebi sreco ako mi to stvarno narezes bicu duzna... Ako nista drugo bar te necu po centru blamirati! :D

tyra:
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . . . . . skinula sam YCBM ! hvala ti puno ! ! ! i sta reci - fantasticno je :p
nego , reci ti meni , je l ' si gledao ti koncert - welcome to the riot ? ono , kad je axl skocio u publiku i pobio se sa onim likom ?

jes chula solo u pesmi... skroz drugachiji...ko zna na chemu je slash bio na tom koncertu.. :D... a i onaj njegov solo posle pesme.. :P

eee.. nisam gledao taj koncert.. al sam video taj klip kad je skakao i pobio :D
ma Axl je lik za medalju... 10000x je prekinuo cert :D... bash sam juche gledao klip kad je na YCBM prekinuo pesmu pred solo... jer su ga gadjali nekim metalom il tako neshto... samo reko Stop za 1sec su svi stali :lol: vetj bili uvezhbani :D i tu im se nachestitao mile nove godine :lol: i nastavili dalje pesmu.. ko da nista nije bilo :mrgreen:

winnie pooh:
:shock: Vi ste jedini ljudi na ovoj planeti koji me zovu po imenu! :shock: Nevera...
Ae sad da vidimo dalje... Tyra ak oces da budem postar(izgleda da tela ne tela moram, ali za gunse bi spavala sa nekim tako da je ovo relativno mala cena :) ) moramo se naci danas odnosno veceras ili sutra da dodjes u X u 10h ujutru najkasnije...
E sad za slike drugarica mi je poslala neke ali to sam uglavnom ja kako pijem, skacem,itd. 8-) A to znam da te ne zanima tako da cu ti ih proslediti cim mi ona posalje drugi krug! ;)
A tebi sreco ako mi to stvarno narezes bicu duzna... Ako nista drugo bar te necu po centru blamirati! :D

hehe.. eto vidish da te neko zove i po imenu :D

aa tako znachi.... poshtar ti znachi negine :mrgreen:

hmmmm dug mozhe lako da se prebije.... :D samo dash kartu za rhcp :twisted: ... i ja sam tebi ondak duzhan :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Sergi0:
jes chula solo u pesmi... skroz drugachiji...ko zna na chemu je slash bio na tom koncertu.. :D... a i onaj njegov solo posle pesme.. :P

da , najludje je na kraju . . . odusevila sam se .

@riot

vec su uvezbali i navikli na axla . . . e nasmejao si me do suza . . . pa da znas i jeste tako . . . axl je lood na svoj nacin . . .

ne kapiram samo jednu stvar :
kako cete se ti [ winnie ] i sergi0 natji ?

a ne mogu ni sutra ni veceras da stignem jer su ' certi na dvd - u , a ja nemam dvd rezac , pa trebace mi vremena da se snadjem tj . da odem do druga da mi on to nareze .
tako da sergi0 racunaj tokom sledetje nedelje nekako . . . ok ?
a ti meni kreni da rezes sve live i demo verzije koje imas . . . ok ?????? :mrgreen:

@ winnie
ti mislila da se nadjemo kod 10 . gimnazije ? nisam skontala ono x :mrgreen:
ja idem u osmu , ha ha ha ha . . .

tyra:
ne kapiram samo jednu stvar :
kako cete se ti [ winnie ] i sergi0 natji ?

a ne mogu ni sutra ni veceras da stignem jer su ' certi na dvd - u , a ja nemam dvd rezac , pa trebace mi vremena da se snadjem tj . da odem do druga da mi on to nareze .
tako da sergi0 racunaj tokom sledetje nedelje nekako . . . ok ?
a ti meni kreni da rezes sve live i demo verzije koje imas . . . ok ?????? :mrgreen:

@ winnie
ti mislila da se nadjemo kod 10 . gimnazije ? nisam skontala ono x :mrgreen:
ja idem u osmu , ha ha ha ha . . .

pa ona sutra dolazi u NS.. pa tako tjemo se natji.. :)

pa kako bwe seko nemash dvd rezach...
pih... kako tjemo ondak.. ?? :(
ne dolazi ona svake nedelje ovde u NS :D
ajd vidi nekako da sredish..... :mrgreen:

a odg od winnie je DA... :D ;)

Back