Sappy
Domaćin
- Poruka
- 3.081
aooo gde ih nadje
.....pre sam bila bas zaludjena....al bese to davno lol...ne secam se kad sam poslednji put poslusala neku njihovu pesmu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
VisionOfDisorder:taj album kasni 15 godina
koga zabole sada za gnr
lenshtina
Sappy:aooo gde ih nadje.....pre sam bila bas zaludjena....al bese to davno lol...ne secam se kad sam poslednji put poslusala neku njihovu pesmu...
slazem se sa tobom,mada mislim da album nece izaci 6 martaSergi0:igorsr... dobro je sto di podigao temu iz mrtvih.... inache GnR je moj omiljen bend
i to sto si stavio te nove stvari su izashle odavno.. ti demo-i.. i po meni su EXTRA !! a album je najavljen za 6.mart ... ako o5 ne pomere..
a ovaj bend u ovom novom sastavu se meni jaaako svidja... Brian (bubnjar) je po meni mnogo bolji od Soruma, a za gitariste (Finck, Ron Thal, Fortus) nemam rechi extra su....
igorsr:slazem se sa tobom,mada mislim da album nece izaci 6 marta
Mnogi pljuju novi bend,i ja sam dok ih nisam gledao u budimpesti ove godine
ma nova postava je sranje nema Slasha,nema Duff-a nema Sorum-a...mislim samo se yovu Gunsi jer je Axl dobio pravo da koristi ime....SHITMnogi pljuju novi bend,i ja sam dok ih nisam gledao u budimpesti ove godine
bo!:ma nova postava je sranje nema Slasha,nema Duff-a nema Sorum-a...mislim samo se yovu Gunsi jer je Axl dobio pravo da koristi ime....SHIT
pa polako brate...ipak su gunse obelezili slash i duff....da je axl mog'o sam sto nije uspeo,sto nije stvorio neki priblizno prokleto dobar band kao GNR ...sve na staru slavu....a poslushaj album contraband od velvet revolver,pa da vidis sta chini prisustvo pomenutih chlanova..uostalom Scott Weiland ima odlican glasSergi0:khm khm... jesi ti slushala novu postavu... ???????
prvo dobro poslushaj i pregledaj i onak govori dal je sranje il ne....
a ako otjesh da slushash Slasha, Duff-a i Soruma imash Velvet Revolver pa napred...![]()
Sappy:pa polako brate...ipak su gunse obelezili slash i duff....da je axl mog'o sam sto nije uspeo,sto nije stvorio neki priblizno prokleto dobar band kao GNR ...sve na staru slavu....a poslushaj album contraband od velvet revolver,pa da vidis sta chini prisustvo pomenutih chlanova..uostalom Scott Weiland ima odlican glas![]()
kako mozes da tvrdis to kada jos nije izasao?milicaanchy:Meni se lichno ne svidja novi album...nikad necje biti kao stari.......
Sappy:pa polako brate...ipak su gunse obelezili slash i duff....da je axl mog'o sam sto nije uspeo,sto nije stvorio neki priblizno prokleto dobar band kao GNR ...sve na staru slavu....a poslushaj album contraband od velvet revolver,pa da vidis sta chini prisustvo pomenutih chlanova..uostalom Scott Weiland ima odlican glas![]()
igorsr:Malo si pozurila,jer duff i slash su snimali sve ove godine a i velvet revolver je tu,i oni su rekli svoje.
Axl jos nista nije izdao,tako da cemo tek videti sta je on to uradio.
Mada meni su "better","madagascar","the blues" mnogo mnogo bolje stvari od onih na contabandu
Ako su slash i duff gnr zasto onda oni ne pune arene po evropi u usa nego to radi axl,bez ikakvog albuma.
to sto su ubacili onu narkomancinu da peva je najobicbnije sranje,mnogo je bolje da su uzeli sebastijana baha
kada budes nover gnr gledala uzivo promenices misljenje,a za sada pogledaj ona dva snimka koja sam ja ostavio
pozdravljam vas oboje
milicaanchy:Jok i nije izashao.Ja skinula s neta.Live snimci.
milicaanchy:Aaaaa.
e pa...ovo shto imam...ne dopada mi se...
axl puni arenu kao sto sam vec rekla na staru slavu,kao sto reche bez albuma otpeva dve tri nove pa se vrati na pesme gnr-a...a kad vi to mislite da objavi neki album axl kad napuni 100-tu...a za narkomanchinu ....hmm mogu samo ovo reci da je axl bas ziveo zdravim zivotom...yeah,right....pozzigorsr:Malo si pozurila,jer duff i slash su snimali sve ove godine a i velvet revolver je tu,i oni su rekli svoje.
Axl jos nista nije izdao,tako da cemo tek videti sta je on to uradio.
Ako su slash i duff gnr zasto onda oni ne pune arene po evropi u usa nego to radi axl,bez ikakvog albuma.
to sto su ubacili onu narkomancinu da peva je najobicbnije sranje,mnogo je bolje da su uzeli sebastijana baha
pozdravljam vas oboje