Guns'n'Roses

igorsr... dobro je sto di podigao temu iz mrtvih.... inache GnR je moj omiljen bend

i to sto si stavio te nove stvari su izashle odavno.. ti demo-i.. i po meni su EXTRA !! a album je najavljen za 6.mart ... ako o5 ne pomere.. :D

a ovaj bend u ovom novom sastavu se meni jaaako svidja... Brian (bubnjar) je po meni mnogo bolji od Soruma, a za gitariste (Finck, Ron Thal, Fortus) nemam rechi extra su....

Sergi0:
igorsr... dobro je sto di podigao temu iz mrtvih.... inache GnR je moj omiljen bend

i to sto si stavio te nove stvari su izashle odavno.. ti demo-i.. i po meni su EXTRA !! a album je najavljen za 6.mart ... ako o5 ne pomere.. :D

a ovaj bend u ovom novom sastavu se meni jaaako svidja... Brian (bubnjar) je po meni mnogo bolji od Soruma, a za gitariste (Finck, Ron Thal, Fortus) nemam rechi extra su....
slazem se sa tobom,mada mislim da album nece izaci 6 marta

Mnogi pljuju novi bend,i ja sam dok ih nisam gledao u budimpesti ove godine

igorsr:
slazem se sa tobom,mada mislim da album nece izaci 6 marta

Mnogi pljuju novi bend,i ja sam dok ih nisam gledao u budimpesti ove godine

ajooj blago tebi.......

pa mnogi koji pljuju novi bend nisu ni chuli... chim chuju da nema Slasha u postavi oma je sran*e itd itb..... meni su iskreno ovi mozhda i bolji od stare postave....

ja sam chuo novi bend prvo sa Buckethead-om umesto Ron Thala (Bumblefoot) i skenjo sam se kako je bilo brutalno dobra gitara bila...tad bubnjar nije bio bash u najformi... al dobro to je bilo josh 2002...
ondak sam slushao Rock in Rio 2006 tu sam video da tje ovi novi da 'ebu kevu svima... i slushao sam vetjinu koncerata 2006 koje su drzali i taj u Budimpesti je bio osrednji...bilo je boljih koncerata posle toga... i mislim da tje ovaj album Chinese Democracy biti fenomenalan... poshto Axl-ov glas je extra.. a ovi sviraju besprekorno...
Prichalo se da tje biti 1 balada za koju je Axl rekao da tje biti mozda bolja i od don't cry... pa sad videtjemo.... :)
jbg nadam se da tje biti 6.marta....

bo!:
ma nova postava je sranje nema Slasha,nema Duff-a nema Sorum-a...mislim samo se yovu Gunsi jer je Axl dobio pravo da koristi ime....SHIT

khm khm... jesi ti slushala novu postavu... ???????
prvo dobro poslushaj i pregledaj i onak govori dal je sranje il ne....
a ako otjesh da slushash Slasha, Duff-a i Soruma imash Velvet Revolver pa napred... ;)

Sergi0:
khm khm... jesi ti slushala novu postavu... ???????
prvo dobro poslushaj i pregledaj i onak govori dal je sranje il ne....
a ako otjesh da slushash Slasha, Duff-a i Soruma imash Velvet Revolver pa napred... ;)
pa polako brate...ipak su gunse obelezili slash i duff....da je axl mog'o sam sto nije uspeo,sto nije stvorio neki priblizno prokleto dobar band kao GNR ...sve na staru slavu....a poslushaj album contraband od velvet revolver,pa da vidis sta chini prisustvo pomenutih chlanova..uostalom Scott Weiland ima odlican glas ;)

Sappy:
pa polako brate...ipak su gunse obelezili slash i duff....da je axl mog'o sam sto nije uspeo,sto nije stvorio neki priblizno prokleto dobar band kao GNR ...sve na staru slavu....a poslushaj album contraband od velvet revolver,pa da vidis sta chini prisustvo pomenutih chlanova..uostalom Scott Weiland ima odlican glas ;)

Malo si pozurila,jer duff i slash su snimali sve ove godine a i velvet revolver je tu,i oni su rekli svoje.
Axl jos nista nije izdao,tako da cemo tek videti sta je on to uradio.
Mada meni su "better","madagascar","the blues" mnogo mnogo bolje stvari od onih na contabandu

Ako su slash i duff gnr zasto onda oni ne pune arene po evropi u usa nego to radi axl,bez ikakvog albuma.
to sto su ubacili onu narkomancinu da peva je najobicbnije sranje,mnogo je bolje da su uzeli sebastijana baha

kada budes nover gnr gledala uzivo promenices misljenje,a za sada pogledaj ona dva snimka koja sam ja ostavio

pozdravljam vas oboje

milicaanchy:
Meni se lichno ne svidja novi album...nikad necje biti kao stari.......
kako mozes da tvrdis to kada jos nije izasao?
ja kazem,videcemo kada se pojavi.
sto se starih albuma tice kada sam bio teen apetite mi je bio zakon,aliu zadnjih par godina uvidjam da su uyi albumi zaista remekdela rock muzike

Sappy:

kao prvo gunse nisu obelezhili slash i duff... gunse su obelezhili svi zajedno...;)
kao drugo poslushao sam contrabend i nisam neshto odushevljen...novi demoi od novog GnRa su mu mnogo bolji nego contraband od VR-a... a Scott mi se uopshte ne svidja...

i da dodam VR nije ni blizu novom GnRu.. iako su i slash i duff i sorum (polovina bivsheg GnR-a) tamo nije to to sto je bilo...nije to taj zvuk ko u GnR-u sto su imali... nazhalost.. :(, a i kad izadje album GnR-a, VR se netje ni chuti.. jedino ako ne izdaju neki brutalno dobar album i da ima zvuk ko da je iz 80tih-pochetak 90tih... ;)

igorsr:
Malo si pozurila,jer duff i slash su snimali sve ove godine a i velvet revolver je tu,i oni su rekli svoje.
Mada meni su "better","madagascar","the blues" mnogo mnogo bolje stvari od onih na contabandu

Ako su slash i duff gnr zasto onda oni ne pune arene po evropi u usa nego to radi axl,bez ikakvog albuma.
to sto su ubacili onu narkomancinu da peva je najobicbnije sranje,mnogo je bolje da su uzeli sebastijana baha

kada budes nover gnr gledala uzivo promenices misljenje,a za sada pogledaj ona dva snimka koja sam ja ostavio

pozdravljam vas oboje

ovo si dobro rekao VR je reko svoje... a Axl tje tek da kaze ;)
pored better, madagascar i the blues bi dodao There Was A Time, Chinese Democracy a i I.R.S. mi se svidja.....
da su ubacili Sebastijana.. .bili bi mnogo bolji... al sad je sebastijan gost na svakom certu GnRu.. ;)

pozdrav i tebi ;)

milicaanchy:
Jok i nije izashao.Ja skinula s neta.Live snimci.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
album izashao nije ;) to sto si ti skinula sa neta to su sve demo-i.. i izvodili su live Better, I.R.S., The Blues, Madagascar, Chinese Democracy..... i to su sve josh uvek demo-i... album tje da izadje 6.marta.2007 ako Bog da.... ;)

igorsr:
pozdravljam vas oboje
axl puni arenu kao sto sam vec rekla na staru slavu,kao sto reche bez albuma otpeva dve tri nove pa se vrati na pesme gnr-a...a kad vi to mislite da objavi neki album axl kad napuni 100-tu...a za narkomanchinu ....hmm mogu samo ovo reci da je axl bas ziveo zdravim zivotom...yeah,right....pozz ;)

Back