Magus
Aktivan član
- Poruka
- 1.264
dobri su oni.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi ja stvarno ne razumem sta svi vidite u Deep Purplu,mene oni smaraju,pesme su im sve nekako slicne jedna drugoj i meni se ne svidjaju,dok su Gunsi jedinstveni .....Led Zeppelin nije los ali ni njima ne bih nametao titulu benda koji je bolji od Guns`n`Roses-amj4ever in me:pa ne bi rekao da je Gn'R najbolji bend!...
mislim oni su jako odbri ali ne mogu da se porede sa Deep Purplom ili Led Zeppelinom
.............................................
Magus:e a di ti je u toj tvojoj listi November Rain??
Me too!!!!!!!!!!!nina_gov:upisujem se u listu G'N'R obozavalaca!!
NAJBOLJI!!
a monogo ih je tesko skupit+SpookyGirl+:ja obožavam appetite for destruction... imam sve albume, ali ovaj im je najbolji.....
u redu je to ,ali inace nije im bas toliko velik opus s obzirom od kad su....+SpookyGirl+:sve je lako kad imaš piratski mp3..........
_slipknot_girl_:ma joj, o njima nema rijeci. axl je idiot nad idiotima, sta si je pocinio, ali uvijek su tu slash, izzy, i ostali slatkisi
painkiller_girl, cokoladice...![]()
iskreno, on i jeste najbolji, dddddddddeeeeeeeeffffffffiiiinnnnnniiiiittttivvvvvnoooooo, al se naravno slag stavlja na kraju...Painkiller_girl:DUFF McKAGAN NAJJJJJJBOLJI
Ocean_state:Upisi te i mene u taj klub. Cisto da mogu da se pravim vazan.
Take me down to the Paradice city where the grass is green and the girls are all pretty.