Guns'n'Roses

mj4ever in me:
pa ne bi rekao da je Gn'R najbolji bend!...
mislim oni su jako odbri ali ne mogu da se porede sa Deep Purplom ili Led Zeppelinom
.............................................
Ljudi ja stvarno ne razumem sta svi vidite u Deep Purplu,mene oni smaraju,pesme su im sve nekako slicne jedna drugoj i meni se ne svidjaju,dok su Gunsi jedinstveni .....Led Zeppelin nije los ali ni njima ne bih nametao titulu benda koji je bolji od Guns`n`Roses-a

Gunsi su jedan od mojih omiljenih bendova, a album Appetite For Destruction svakako jedan od najdražih, mogu da ga slušam do besvesti. Dve pesme koje posebno volim su:
Out Ta Get Me & Rocket Queen. :)

Od ostalih Gn'R pesama, kao omiljene, izdvajam:

Welcome To The Jungle
Sweet Child O' Mine
Think About You
Paradise City
One In A Million
You Could Be Mine
Don't Cry
Mr. Brownstone
It's So Easy
Patience
Civil War
14 Years

Zdravo, ja sam Marko, novi clan ovog prekrasnog foruma :D !!! Veliki sam fan Gunsa, ( kao i svi vi uostalom!!! :)) Gunsi su NAJBOLJIi bend u istoriji ROCK N' ROLL-a!!! Prvi album, Appetite for destruction je NEPREVAZIDJEN, a sve pesme sa njega su hitovi :D. Slash,Axl i Duff su majstori rockenroll-a, steta sto su se razisli.
Sviram stvari od Guns-a, ( lead giutar), ako je neko zainteresovan za pravljenje GN'R benda, neka JAVI!!!

Ocean_state:
Upisi te i mene u taj klub. Cisto da mogu da se pravim vazan.
Take me down to the Paradice city where the grass is green and the girls are all pretty.

uuuuuu take me home..... :D:D:D

love this song....
8.gif

Sta mislite o ovom velikom bendu?
Ja sam ih gledao u maju 2006 u Budimpesti,i mogu recci da je ovaj novi bend sa Axlom izuzetan.
Prastalo je na sve strane.
Mada sam bio dosta skeptican pre koncerta,a koliko vidim ni publika ih nije zaboravila,u areni je bilo preko 15000 ljudi.
axl je konacno najavio izlazak novog albuma za mart 2007,i mislim da je bas taj album nesto sto treba rock muzici.

Evo i dva videa sa novim bendom:

my michelle sa sebastianomiz skid row-a i izzy stradlinom

Back