Guns'n'Roses

ehhhhhhhhhhhh, znash ti gde je NS....dalje od dobanovaca.
ali voleo bih da znam da imam tvoju moralnu podrshku pa ce da bude kroz 2,3 godine :orkestar:

eeee znam da gde je NS... ali...
Beograd je lepa varosh, ali daleko, chak 70 kilometeri od Novog Sada ;)

podrshku imash... ali od toga nemash nishta... zato lepo uzmi gitaru, sedi i sviraj..
bez rada i vezhbanja nemash nishta ;)
ja kad sam pochinjao da sviram, svirao sam po 6-7h na dan i tako skoro svaki dan ;)
i sad bi ali nema se vremena :(

vako:

uh oni su bili neka senzacija kad su se pojaili,al dobro su gruvali,sve se ribe palile na onog pevaca,onog ridjeg,neznam ima lazno ime,dobar je on,kresti zestoko,al o5 slusas,al posle se,da izvines prosr'o sa onim pederskim sorcevima ii peglanjem kose....a onaj slesh je legenda,bas je bila fora sto je dzao gitaru tako nisko,pre su to samo pankeri tako.....a onaj plavi,onaj sto se farba,basista ***** li ga,on je oke momak,covek ustvari,moje je godiste.......a onaj Izi je valjda napravio nov bend posle,al nije nesto uspeo,jel da?!a za ostale neznam,bubnjare i klavijaturiste su menjali ko carape.volim onog sto lici na mene(gilbi)

:worth::worth::worth::worth::worth::worth:
BOG POSTOJIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!:D:D
Moji ne znaju ni da su gunsi grupa. . . :sad2::mrgreen:

eeee znam da gde je NS... ali...
Beograd je lepa varosh, ali daleko, chak 70 kilometeri od Novog Sada ;)

podrshku imash... ali od toga nemash nishta... zato lepo uzmi gitaru, sedi i sviraj..
bez rada i vezhbanja nemash nishta ;)
ja kad sam pochinjao da sviram, svirao sam po 6-7h na dan i tako skoro svaki dan ;)
i sad bi ali nema se vremena :(

pa ti nisi ni u shkolu ishao?:mrgreen:
ja brate idem u Teslu, elektrotehnichku, mnogo teshka shkola....vec imam dva zeca:lol:
pa moram da uchim ko zmaj.

pa ti nisi ni u shkolu ishao?:mrgreen:
ja brate idem u Teslu, elektrotehnichku, mnogo teshka shkola....vec imam dva zeca:lol:
pa moram da uchim ko zmaj.

eee kamo sretje da sam pochinjao da sviram kad nisam ishao u skolu... :(

ishao sam ja u skolu... ali gitara je bila na prvom mestu pa onda skola... sad idem na fax pa ne mogu bash toliko da se zajebavam... sad kad uzmem da sviram sviram neshto malo po par sati.. 2-3 + sa bendom...

slashonja kad je pochinjao da svira nije imao ni sve zhice na gitari... pa je svirao :)

eee kamo sretje da sam pochinjao da sviram kad nisam ishao u skolu... :(

ishao sam ja u skolu... ali gitara je bila na prvom mestu pa onda skola... sad idem na fax pa ne mogu bash toliko da se zajebavam... sad kad uzmem da sviram sviram neshto malo po par sati.. 2-3 + sa bendom...

slashonja kad je pochinjao da svira nije imao ni sve zhice na gitari... pa je svirao :)

e pa to je ako si siguran da cesh se sviranjem izdrzavati...ja ne znam kako si dogurao do faxa:lol:
ja sviram mozda 1,1 i po sat dnevno, ne vishe:think:

Back