Pishtolji i Ruze
Zainteresovan član
- Poruka
- 281
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

evo u poverenju:nemoj da brinesh nishta,recu ja sleshu da se on malo pozabavi tobom,da te nauci zanatu,samo kad osushi kosu.....ebg kad ima grivu,pricekacesh malo![]()

nisam siguran, niti mi ikad palo na pamet da se izdrzhavam s sviranjem gitare... ja najvishe sviram zbog sebe jer to je neshto shto najvishe volim... kako sam dogurao do fax-a... pa lakoe pa to je ako si siguran da cesh se sviranjem izdrzavati...ja ne znam kako si dogurao do faxa
ja sviram mozda 1,1 i po sat dnevno, ne vishe![]()
tako tje biti i ubudutje xD
nisam siguran, niti mi ikad palo na pamet da se izdrzhavam s sviranjem gitare... ja najvishe sviram zbog sebe jer to je neshto shto najvishe volim... kako sam dogurao do fax-a... pa lakotako tje biti i ubudutje xD
vremena za sviranje uvek nadjesh ako hotjesh... *** netju pogledati 2 filma nego tju svirati 3-4h i tako... i dosta puta bude da umesto sto sad k.enjam ovde i cheprkam po netu da uzmem da sviram....
dosta sam pichao i smarao... ajd pozz!
GnR Rules!![]()

to si bash u pravu....sad cu i ja tako
a shta znash sve od gunsa?

, KOHD, Live and let die... ma od njih bi sve mogao da skidam, sto se mene tiche pravio bi tribute to gnr, al ne znam koji bi to pevach mogao da uradi....
samo napred
shta znam.. pa nem pojma.. dosta dugo nisam svirao ni skidao gunse...
al chega se setjam da mogu oma da odsviram je Sweet Child, Patience, Civil War, You Could Be Mine, WTTJ, Don't Cry, Novembar Rain samo onaj zadnji solo nisam bash najbolje skidao improvizujem neke delove... mada to mi morao skoro da sredim, KOHD, Live and let die... ma od njih bi sve mogao da skidam, sto se mene tiche pravio bi tribute to gnr, al ne znam koji bi to pevach mogao da uradi....
najbolja pesma... to ne mozhe da se izdvoji
u poslednje vreme je to Civil War i mozda There Was A Time...

Ste slusali stvari sa unwanted illusions?
Vise volim kada je pevao (repovao) tu pesmu u sred Rocket Queena (npr Tokyo '92)