Guns'n'Roses

c,c,c...pa kako samo te pesme dobre?
preslushajte Night train, One in a million, Patience, Paradise City, Garden of Eden, Civil War, I Used to Love her i one kole me mrzi da nabrajam.
preslushajte!!:azdaja::mafijas:
da ih ne pustim na vas:lol:

c,c,c...pa kako samo te pesme dobre?
preslushajte Night train, One in a million, Patience, Paradise City, Garden of Eden, Civil War, I Used to Love her i one kole me mrzi da nabrajam.
preslushajte!!:azdaja::mafijas:
da ih ne pustim na vas:lol:

Nightrain ovako su gunsi krstili pesmu... ne notji voz :)

mada, pesma je dobila ime po pitju koje su rokali jedno veche...pa se malo dobili i napravili pesmu... i malo drugachije je krstili :)

nightrain01-1.jpg

vako:

uh oni su bili neka senzacija kad su se pojaili,al dobro su gruvali,sve se ribe palile na onog pevaca,onog ridjeg,neznam ima lazno ime,dobar je on,kresti zestoko,al o5 slusas,al posle se,da izvines prosr'o sa onim pederskim sorcevima ii peglanjem kose....a onaj slesh je legenda,bas je bila fora sto je dzao gitaru tako nisko,pre su to samo pankeri tako.....a onaj plavi,onaj sto se farba,basista ***** li ga,on je oke momak,covek ustvari,moje je godiste.......a onaj Izi je valjda napravio nov bend posle,al nije nesto uspeo,jel da?!a za ostale neznam,bubnjare i klavijaturiste su menjali ko carape.volim onog sto lici na mene(gilbi)

Back