- Poruka
- 2.497
nece biti slesa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne kazem da se slazem sa svim njegovim postupcima, ali molim te, ne budi tako konzervativan.
To ti je ista ona teorija da su Srbi krivi za sva sranja koja su se desavala u bivsoj Jugi.
Niko od starih clanova nije bio cvecka. Pa to je Rn'R, oni su imali revolucionarnu ulogu u muzici, oni su bili "najopasniji bend na svetu"!
Uz sve hitove GnR i ova cinjenica je jedna od onih koja im je donela slavu.
Bend se raspao kada je Sles 1995. otisao da svira sa bendom Slash's Snakepit, tako da u to vreme nista nisu mogli da muzicki naprave. Takodje Sles nije hteo da pravi balade kao sto su Estranged, November Rain, Sweet Child..., a pogledaj ga sada. Svira sa Fergie i ostalim ruzicastim divama...
Inace, ovo sto si napisao, kakve ima veze sa koncertom u Beogradu?
Pa i ja sam pre 20 godina bio 20 godina mlađi, zar ne? Šta je tu problem? I šta smeta što Brus Dikinson 50 godina, IM je odličan i danas? Pa ne očekuje neko valjda da sad u Beograd dodju Slash i Axl i da obojica sad imaju po 20 godina?!?
Pročitao sam negde da je Sleš rekao da ne postoje te pare za koje bi ponovo svirao sa Ekslom. Šteta, sećam se da je svojevremeno, ako je podatak tačan, neki milioner keširao velike pare da se Roling Stones ponovo okupe, to je bilo negde oko 1990, i tako su izdali Steel Wheels, moj omiljeni njihov album.
Nadao sam se da ću za života videti GNR, jer smatram da me to što sam dva puta za života video Iron Maiden, npr, čini "bogatim".
Ko voli GNR, taj će doći na koncert. Tačno je da oni nisu ono što su bili pre 20 godina, ali to su oni i dalje. Kao što ni mi nismo ono od pre 20 godina.
Do sada im je bio Sebastian Bah iz Skid Row-a!
Ja sam vise za to da ostane kako je i bilo!![]()

„Guns N Roses“ u Beogradu!
Ponedeljak - 15.02.2010
Bogata koncertna ponuda biće dodatno pojačana jer slavna američka grupa „Guns N‘ Roses“ ovog leta prvi put dolazi u Srbiju, saznajemo ekskluzivno u dobro obaveštenim muzičkim krugovima.
Naime, ukoliko neko od domaćih promotera bude bio spreman da iskešira pola miliona dolara, koliko iznosi njihov honorar, rokeri predvođeni frontmenom Ekslom Rouzom u raspored gradova na svojoj svetskoj turneji uvrstiće i Beograd. Kao potencijalni datum pominje se 20. jun, a mesto predviđeno za rok spektakl je „Beogradska arena“, dok bi dan kasnije svirali i u Zagrebu.
Možda će nekom zasmetati što u ekipi „pištolja i ruža“ više nije čuveni gitarista Sleš, ali oni koji su ih čuli kažu da nisu izgubili muzičku ubojitost i oštrinu.
http://www.alo.rs/ljudi/24393/Guns_N_Roses_u_Beogradu
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

nece biti slesa![]()

nece biti nikog...samo rose...
grupa koja je osamdesetih i početkom devedesetih harala svetskom muzičkom scenom u Beograd dolazi u potpuno izmenjenom sastavu i od originalne postave tu je jedino neuništivi frontmen Aksel Rouz.

Najsmešnije mi je kada neko očekuje da Axl trči i peva kao pre 20 godina. Hbt, kada se samo setim šta sam ja sve bio u stanju pre 20 godina, a sada ne mogu ni pola od toga.
Da li vi, klinci, znate koliko je npr. Bruce Dickinson trčao i skakao na Powerslave turneji, a tek kakav je glas tada imao? Ne znate, jer tada niste bili ni u planu vašim mamama i tatama, a ja znam. Ja sam bio na tom koncertu.
Današnji Bruce nije ni senka onog iz 80-ih, ali meni to ne smeta, i nisam nerealan da očekujem da čovek živi u zamrzivaču, da ne stari. Meni, i danas, kao tada, srce zaigra kada odem na koncert Maiden-a, i super se osećam. Iron Maiden i ja smo skupa, u isto vreme, odrastali, sazrevali, a Boga mi i ostarili, i kao što ne mrzim sebe što više nisam klinac od 16-17 godina, tako ne mrzim ni njih što su im godine uzele danak. Oni su za mene i dalje samo Iron Maiden. Ništa manje i ništa više.
Tako i sa GNR. I oni su ljudi, i oni stare. Ali, ipak će mi biti drago da odem na njihov koncert.
Najsmešnije mi je kada neko očekuje da Axl trči i peva kao pre 20 godina. Hbt, kada se samo setim šta sam ja sve bio u stanju pre 20 godina, a sada ne mogu ni pola od toga.
Da li vi, klinci, znate koliko je npr. Bruce Dickinson trčao i skakao na Powerslave turneji, a tek kakav je glas tada imao? Ne znate, jer tada niste bili ni u planu vašim mamama i tatama, a ja znam. Ja sam bio na tom koncertu.
Današnji Bruce nije ni senka onog iz 80-ih, ali meni to ne smeta, i nisam nerealan da očekujem da čovek živi u zamrzivaču, da ne stari. Meni, i danas, kao tada, srce zaigra kada odem na koncert Maiden-a, i super se osećam. Iron Maiden i ja smo skupa, u isto vreme, odrastali, sazrevali, a Boga mi i ostarili, i kao što ne mrzim sebe što više nisam klinac od 16-17 godina, tako ne mrzim ni njih što su im godine uzele danak. Oni su za mene i dalje samo Iron Maiden. Ništa manje i ništa više.
Tako i sa GNR. I oni su ljudi, i oni stare. Ali, ipak će mi biti drago da odem na njihov koncert.

a jagger?
on isijava vise energije od mnogo mladjih pevaca..

a jagger?
on isijava vise energije od mnogo mladjih pevaca..
Ma **bes trcanje i skakutanje, nije u tome sustina...sta ste se uhvatili za to...jednostavno, ovo nisu GNR, vec neka hibridna varijanta, to nije taj bend! da li ce ovaj da trckara u sortsu, e bas me briga...samo da su to oni, pravi....a nisu...![]()
Hahahahha pa znam da nisu kao pre, ali ipak, treba ih videti!!![]()