GUNS N ROSES U BEOGRADU!! AAAAAAAA!

Ja sam pre par godina gledao velvet revolver, i kad su odsvirali mr browstone, sad video da je Axl srce gunsa. ne znam otkud ovoliko hejtera, idite pa pljujte po karleusi i slicnima a ne po jednom od najvecih frontmena koje je rnr imao...kako ce arena eksplodirati na ''dunno where the **** you are''? P. S.''vodim i moje cerke tinejdzerke, da vide poslednju istinsku rnr zvezdu

***, sto vi svi smarate na ovoj temi. Nisu Gn'R pa nisu Gn'R. A sta su? Axl je smislio ime benda, Axl ima pravno vlasnistvno nad istim. Znaci, ipak jesu Guns N' Roses!
Postava nije ista u potpunosti, pa sta. Ionako 90% vas sto tripuje ovde neko svoje poznavanje starih Gunsa u stvari nema pojma o njima.
Cenim da je dosta vas sa teme u tih godina da su bili u mogucnosti da ih gledaju u Madjarskoj '92-e. Zasto niste isli tada? Ti Gunsi vise ne postoje i mozete ih gledati samo na disku. U stvari ne mozete, jer nemate, zar ne. Vi ste fanovi koji znaju par pesama od Gunsa zajedno sa rifom za SCOM.

Ko nece da ide na koncert nemoj da ide, ali nemojte da dosadjujete ovde. Mada, zasto da ne!? Udrite po tastaturi, ja sam lud sto sam se iznervirao od citanja vasih postova. Odoh sa ove teme for good.
Ala,seres pa razbijas!
Idi na koncert ko te ****...

Ja sam pre par godina gledao velvet revolver, i kad su odsvirali mr browstone, sad video da je Axl srce gunsa. ne znam otkud ovoliko hejtera, idite pa pljujte po karleusi i slicnima a ne po jednom od najvecih frontmena koje je rnr imao...kako ce arena eksplodirati na ''dunno where the **** you are''? P. S.''vodim i moje cerke tinejdzerke, da vide poslednju istinsku rnr zvezdu

da,ne trosim tastaturu reci cu samo ROFLMAO, kraj
....najsmesniji post koji sam skoro cuo

Kako vi serete!

A da je otisao Axl, a ostao Slash, onda bi *****li : STO NIJE TU AXL, ON JE BIO KRALJ, SLASH JE DEBIL bla bla bla!

Samo trazite razlog da serete!!!

Ko vas **** bre, nemojte da idete!

Aj malo smiri zivce....
Nije bitno koji od njih nedostaje, ako vec hoce da naprave koncert gnr, nek okupe bar deo stare ekipe, a ne ovako samo axl..il nek ne prave nista, a ne ovako da vacare ljude za kintu sa nekom žnj varijantom... Kao kad su Queen i Pol Rodzers imali koncert...Nije bilo lose, al nije to to... jedan je F.Mercury.....Mada je i to bila mnogo bolja kombinacija nego sto su ovi napravili.

Aj malo smiri zivce....
Nije bitno koji od njih nedostaje, ako vec hoce da naprave koncert gnr, nek okupe bar deo stare ekipe, a ne ovako samo axl..il nek ne prave nista, a ne ovako da vacare ljude za kintu sa nekom žnj varijantom... Kao kad su Queen i Pol Rodzers imali koncert...Nije bilo lose, al nije to to... jedan je F.Mercury.....Mada je i to bila mnogo bolja kombinacija nego sto su ovi napravili.

a jel tebe neko tera da ides ?

Aj malo smiri zivce....
pa upravo to ti i pricam, mogu duff i slash da sviraju sa velvet revolver mr browstone, ali jedan je axl rose

Back