DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 53.541
Meni su zimske gume i dva seta cisto bacanje para .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne može kada je remontovan trap kod gige u šupu jbg stalno negde nešto ima lufta.Ne znam kako vam uspeva da predjete 40-50k km sa setom guma? Ok, neke mogu, poput Michelina, ali vecina ne moze. Meni su zimske gume nakon 15-20 hkm na 4mm. Letnje traju malo duze. 2 seta guma su prava stvar, sve ostalo je kompromis. Ok, jesu zine u poslednje vreme slabe, ali ja cesto idem na duza putovanja, a vozim i po planini, to mi je redovna ruta, tako da su mi zimske potreba.
Jeste ali ja tada kupio prvo zimske gume a posle naleteo na nov fabrički letnji set alu 16" za 150 evra ako se dobro sećam. I tako sebi natovario bedu da dva puta godišnje menjam.Meni su zimske gume i dva seta cisto bacanje para .
Pod uslovom da ne vozis tamo gde je normalno da ima bar pola m snega.Meni su zimske gume i dva seta cisto bacanje para .
Toliko o odrzavanju auta u ovlascenom servisu.Jeste ali ja tada kupio prvo zimske gume a posle naleteo na nov fabrički letnji set alu 16" za 150 evra ako se dobro sećam. I tako sebi natovario bedu da dva puta godišnje menjam.
Tvoja prica bi imala smisla kad bi trap bio remontovan kod gige u supi i kad gume ne bi bile ravnomerno potrosene.Ne može kada je remontovan trap kod gige u šupu jbg stalno negde nešto ima lufta.
Da zivim u planinskom delu onda bih ganjao nekog terenca .Pod uslovom da ne vozis tamo gde je normalno da ima bar pola m snega.
Uvek kada sam u EU idem u ovlašćeni servis dok u srbiji menjam ulje u kit komercu jer je ovlašćeni preskup. Ako si mislio na neku preporuku ne mogu ništa da ti kažem jer samo ulje i filtere menjam.Toliko o odrzavanju auta u ovlascenom servisu.
S koje je to strane gume slikano? Jesu li okrenute na suprotnu stranu možda? ?Evo Misko poslije +70k km ..
Prednja Pogledajte prilog 1166998
Zadnja Pogledajte prilog 1167002
Dve nove napred uskoro i to je to
. Zadnje će okrenuti sigurno 150k
Naravno čovek voli da vozi kombi u rikverc pa je tako montirao gume.S koje je to strane gume slikano? Jesu li okrenute na suprotnu stranu možda?![]()
Ili cute ili lazu, trece varijante nema. BTW, na Touranu nisu pukli, vec je omeksala guma i geometrija zbog toga nije bila dobra. Pola silenta je suplje, odnosno namenjeno je da radi. Poznata boljka VW vozila koju zna svaki ozbiljniji serviser.Ja u životu nisam čuo da su nekome sileni otišli na automobilu sem kod taksista koje poznajem
To Tigar proizvodi samo rebrendirano ,a Riken je japanski ..Ja trenutno imam neke Riken svesezonske i dosta su mi dobre, a nisu skupe.
Nisam nared ide saraS koje je to strane gume slikano? Jesu li okrenute na suprotnu stranu možda?![]()
Ja sam čuo da proizvodi Trajal, ali ne garantujem.To Tigar proizvodi samo rebrendirano ,a Riken je japanski ..
Varaju ljude i sa brendiranjem ,ja kad video i cuo za Riken prvi put ,rekao sam u sebi u jeee...nisu to lose gume za tu cenu ,vrse posao .Varaju ljude verovatno sa kvalitetom proizvoda, sastavom i materijalima.