Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne razumem zashto ne igrash O.o

ili najjache kad se neki istripovao neki njab neznam kako se zove da sam haxor... vijam ga ja isto tako po GHu i pojedem onu torticu i pochnem da trchim kad on... aaaa omg cheater xD

ne razumem zashto ne igrash O.o

ili najjache kad se neki istripovao neki njab neznam kako se zove da sam haxor... vijam ga ja isto tako po GHu i pojedem onu torticu i pochnem da trchim kad on... aaaa omg cheater xD

Jes' pa da ne izlazim iz kuce po ceo dan..raspust je pa zato necu..wow igram ukupno 2 sata na dan..ali bi zato gw rokao po 6-7 sati na dan..:dash:

lepo ceo bozhiji dan laguje kao nenormalno, a i kad sam to napisao nisam mogao da udjem u igru kao ni ostali, a i kazhu iz guilda da je pre neki dan totalno pukao ali sad je MALO bolje laguje ko ludo, a u RA nemozhesh da nadjesh tim od 4 uvek nekoga izbaci dok uchitava mapu :lol:

Ne znam ja sam igrao i guild wars(i wow i gw sam u isto vreme krenuo ) ali sam se opredelio za wow jer guild wars mi se ne svidja toliko je stvari koje nisu ni prineti wowu tako da sam acc prodao za 1000din i kupio coca-colu za sve pare i prepustio se uzivanju i besanim nocima uz wow.Mozda gresim ali za sada je tako.Naravno iz tih razloga GW je besplatan a wow se placa (sve ima svoje zasto )

ti kao ele bez factionsa nema UWa.. bez SFa i Sliver armora, a bogami i bez "I am unstopable" i Ebon Vanguard stand of Honor, koja su oba iz EotNa....

sto nema :lol::lol::lol:sf capujes od bosa u turals proccesion povedes sa sobom monka 55 hp i necora ss i rokaj sine mili ;) bio sam par puta jednom sa nekim njabovima koji moroni ****** umesto svi da cepaju prvo jednu grupu oni svi idu odvojeno jos ja kazem uzmite monka oni neka netreba i pali smo za 5 min a posle sam sa guild leaderom(koji je mnogo dobar monk) i sa jos nekim likovima is guilda i ostali smo ko 45 min uzeo sam oko 5k i imao sam dobar drop pa sam zaradio oko 7-8 k;)

Back