Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne, nego zato sto je igra propala...sve...apsolutno sve
Nije propala , ali nema dovoljno sadrzhaja da se igra dugo. Shto nisi ishao za r12 hero da uzmesh fenixa:D Meni se u GW jedino ne svidja kako se balansira , neke stvari nerfuju zbog majmuna na forumima , a one najjache (chitaj Wounding Strike) ne diraju:dontunderstand:
Za vanquish su weakness , daze i prot spirit zakon:cool: A mozhe i barbs i mark of pain da se doda ako idesh sa minion masterima;)

Poslednja izmena:
sta mislis kako sam ja vanqovao 3 kontinenta ;)
3 necro vanq builda su nesto najbolje sto postoji za pve :)
a i zasto bi woundin strike nerfovali(to bese onaj elite za assu?)?
@bllade
*** mene pvp nikad nije toliko interesovao da znam te skracenice za pobede..mislio sam da si mislio na conse ;)

opa postade i lepljiva super:super: nego danas ja nasao nekog lika iz srbije lik je 16 lvl dervish ali nije skoro nijedan (sem onih tupavih npr. treba da odes da popricas sa nekim i to je to)quest resio sve grindovao kaze nerazume engleski ...koji car:lol:

***... vama je sve teshko i sve vas smara i nishta vam ne valja a eto sve ste uradili shto se mozhe uraditi... glupost... preozbiljno shvatate ovo... ovo je igra i treba da sluzhi za zabavu a ne za dostizanje nekih rezultata chije je dostizanje KRAJNJE glupo, zatupljujuce i dosadno !

Ko kaze da sam title grinder? Samo sam rekao da imam r10 Norn, tu titulu moze svako da uzme ako ime vremena i zeli je, posto volim Norn pve skillove (ne Ursan). Inace, PvP je zabavniji.

danas sam se malo smorio pa sam za promenu uradio ovo :mrgreen:

Lotus_Shield.png
Dual_Winged_Axe.jpg

promenio drugu profesiju nabuzdio axe mas i rolao :mrgreen:

PvE , je lak , jedino su DoA i UW glupo uradjeni da bi pruzhili neku tezhinu.
Shto se tiche ursana , ne koristim ga jer je efektivan tek kada ga koriste dvoje pa navishe , kada idem sa henchijima i herojima ursan i nije neshto , ali "Finish Him!" je*e kevu:D

Back