gost 77889
Aktivan član
- Poruka
- 1.106
Sta ces tamo?
Heh, ja ne idem u skolu sutra....bice kao sajam obrazovanja u So pa cu predstavljati svoju skolu...lul...
da vidim svet ^^
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ces tamo?
Heh, ja ne idem u skolu sutra....bice kao sajam obrazovanja u So pa cu predstavljati svoju skolu...lul...
E koliko kostaju Destroyer oruzja? Ocu da uzmem Scythe...
Umro mi lik na pochetku r2 survivora:mad:
Pozz.Sta se radi?Brate,ne kontam ljude kojima das primer izmedju wow-a i gw-a ...pr kako je pvp u gw-u bolje uradjen.Ljudi su bolji u gw-u nego u wow-u...prijateljski nastrojeni.Valjda zato sto gw pretezno igraju stariji likovi pa ono nemaju ponasanje deca.Dok wow od kako je izasao burning crusade igraju sami debili...daju pare na pretplatu,izlazi nova expanzija,pa ce onda nova i sve tako u nedogled...igrica je bila ok do levela 60 sve dalje je glupost.GW je zakon...aj pozz pa se vidimo tamo.Btw moj char je Dervish (pvp i pve) Sheyba Shakta.
Pozz.Sta se radi?Brate,ne kontam ljude kojima das primer izmedju wow-a i gw-a ...pr kako je pvp u gw-u bolje uradjen.Ljudi su bolji u gw-u nego u wow-u...prijateljski nastrojeni.Valjda zato sto gw pretezno igraju stariji likovi pa ono nemaju ponasanje deca.Dok wow od kako je izasao burning crusade igraju sami debili...daju pare na pretplatu,izlazi nova expanzija,pa ce onda nova i sve tako u nedogled...igrica je bila ok do levela 60 sve dalje je glupost.GW je zakon...aj pozz pa se vidimo tamo.Btw moj char je Dervish (pvp i pve) Sheyba Shakta.
@stevamustaine ja igram wow(ne po ceo dan) a igrao sam i gw ali me je smorio,mozda pocnem opet,ali pazi kad Sheyba kaze da izlaze ekspanzije za wow i tako ce u nedogled,a za gw?Svi dobro znamo za ekspanzije za gw! nego recite posto imam samo osnovni gw koju ekspanziju da kupim?
Да,вратимо се пар страница у назад кад си попио бан...јер се ниси свађао ни са кимmoguce..al pazi ja imam 17 godina pa sam opet sa svima dobar..ne dolazim u konflikte sa nikim
Ти,на пример,не знаш.Svi dobro znamo za ekspanzije za gw! nego recite posto imam samo osnovni gw koju ekspanziju da kupim?
Stevo,ja imam 22 god.A pod klinci sam mislio bukvalno klinci...10 - 13 .Pazi ,ja isto igram po ceo dan GW znaci ceo dan pvp samo pvp.Ali opet sto ti kazes ok sam sa svima.Bezveze mi da se ponasam kao debil.Pozz