Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Taj Droknar's Scythe je prvo bio moje vlasnistvo :D

lol da..to ide sa kolena na koleno..
kao sto si cuo strajo(vrovatno) ja,dubi,mateja smo kickovani iz crew-a xD
tako da smo nas troje i leukos napravili nas guild :D
posto smo u alijansi napravili haos nema teorije da se prikljucimo tamo lol
tako da..markoca,strajo,electric i svi ostali..ajde te kod nas!!!!!!:D
strajo sutra cu te whisp ako hoces kod nas..

auuu reche mi neshto onaj Ill Grim Ill Reaper da ste neshto *****li :D ja sam sad u SFRJ... a shto su vas kikovali i da razmislim malo pa cu ti reci, jer mi se ovaj SFRJ svidja :D

lol da..to ide sa kolena na koleno..
kao sto si cuo strajo(vrovatno) ja,dubi,mateja smo kickovani iz crew-a xD
tako da smo nas troje i leukos napravili nas guild :D
posto smo u alijansi napravili haos nema teorije da se prikljucimo tamo lol
tako da..markoca,strajo,electric i svi ostali..ajde te kod nas!!!!!!:D
strajo sutra cu te whisp ako hoces kod nas..

crew suxa malo zesce xD ne budi tuzan za kick :mrgreen:

ne placa se, placa se samo igra sama i nema pretplate ;) i nemozhe se igrati sa pijachnom verzijom ;)
Imaju 3 posebna dela (Prophecies, Factions, Nightfall, poredjane su po redu) i jedna expanzija (Eye of The North) za koju je potreban BILO KOJI od ona tri dela, a svaki od ta 3 dela se mogu posebno igrati i kombinovati svaki sa svakim (znachi mozhe Prophecies i NightFall, mozhe Factions i Nightfall, mozhe Prophecies i Factions i tako dalje....) !

@stevamustaine
Sto ste kickovani?

zato sto smo hteli da napravimo nas guild i da se prikljucimo u alijansu..i onda nam je malaikian(lider alijanse) poceo ***** nesto i onda smo poceli da *****mo nesto kako je ceo guild sranje i onda kick..pa odemo u bkjv cisto da bi smo ih malo napusili lol..ma meni je od pocetka jedini u guildu bio gotivan dubi,sorab,ti i alex..ostali su svi bila bagra..posle su dosli mateja i nikola..a ovi ostali su bas bili smradovi..mi pocnemo da se zezamo na aly kanalu i oni odma..aaaaa ako nastaviti sledi kick,samo jos jednu rec kazi odma sledi kick itd..ma neka mi ga duvaju..
ako hocete kod nas uvek ima mesta..i niko vam nece *****ti o tome da ne psujete itd..markoca jel umes ti da pravis sajt?recimo forum?

meni je chuvar hrama rekao da ste kikovani jer ste spamovali po ally kanalu :S
meni je ovaj SFRJ skroz gotivan... juche su mi pomagali oko nekih misija, ali sve su izgleda neki malo stariji ljudi ;)

Pozdrav svima...
Imao sam priliku da probam GW Nightfall, pa sam hteo sa drugarom da uzmem igru. Znaci delili bi account, posto on retko igra. Sad me zanima da li je to moguce da igramo preko jednog naloga (naravno ne u isto vreme) a da imamo dva razlicita lika? Da li uopste moze da se instalira igra na dva racunara?

Pozdrav svima...
Imao sam priliku da probam GW Nightfall, pa sam hteo sa drugarom da uzmem igru. Znaci delili bi account, posto on retko igra. Sad me zanima da li je to moguce da igramo preko jednog naloga (naravno ne u isto vreme) a da imamo dva razlicita lika? Da li uopste moze da se instalira igra na dva racunara?

moze,moze moze :D
osim da igrate u isto vreme..
sa jednim delom igre dobijas 4 slota za charove..a sa svaki sledecim jos 2..osim za eotn..

Back