Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mesmeri su shit... ja sam e/me i nema stvarno nekih magija koje bi iskoristio, ja barem ne volim taj nachin igranja, baci magiju i bezhi, ali onaj Archane Echo je STVAAAARNO gotivan (kako je lepu baciti 2 searing flames ili 2 meteora kad te opale jedan za drugim :D)! A ja bi prvo ishao na NightFall zbog heroja (neshto mi je steva rekao da ih dobijash kako napredujesh kroz igru :confused:)

mesmeri su shit... ja sam e/me i nema stvarno nekih magija koje bi iskoristio, ja barem ne volim taj nachin igranja, baci magiju i bezhi, ali onaj Archane Echo je STVAAAARNO gotivan (kako je lepu baciti 2 searing flames ili 2 meteora kad te opale jedan za drugim :D)! A ja bi prvo ishao na NightFall zbog heroja (neshto mi je steva rekao da ih dobijash kako napredujesh kroz igru :confused:)
nemoj da se ljuiš,ali:
nemaš pojma,majke mi!
Ćuti malo i gledaj šta će drugi da kažu!

Video sam build sa mesmerom gde stalno primash o dmg;) 105hp prot spirit i shielding hands ( ono shto smanjuje dmg za oko 10) i mantra of recovery sa oruzhjem sa ench modom mozhesh da drzhish shielding hands stalno:D
Radije bi prosho NF zbog necrosis i cry of pain , imba skillovi za PvE , bar za mene.

@! Somebody else !:
Imam jedan Proph/Eotn acc koji delim sa bratom i NF koji cu prodati drugu za 2k dinara , odushevio se onim trialom za NF

@strajo:
Na jednom forumu se skupljaju timovi od samo i samo mesmera koji rade svashta zajedno. Ponekad rade i "purple way" gde koriste samo mesmerske skilove i mozhda PvE

Za PvP u RA opali power block na eleu i odma stoji miran;) Za HA ne znam jer ga nisam igrao:(

kazhem da ne volim to... baci i bezhi... to je shit... pichkasto, ako se bijesh tuci se, a ja ni jednom do sad nisam u PvP video nekog dobrog mesmera... uvek neki shto im sa meteorom bulju pocepash :lol:

ma daj bre..mesmeri su KEVAAAA!!!!
znaci ako se desi u PvP da ima meser u timu..majko..tesko tom protivnicokm timu :D
pogotovo stance-e..ja dok sam radio solo uw korisitio sam onaj stance(zaboravio ime) sto daje +40 armor vs psychical dmg..
@elctirc
ja bi pre presao NF zbog heroja sto kaze strajo..mnogo ce biti lakse da factions predjes kad imas heroje..
ja sam se sa assom mucio dok nisam uzeo nf..a sa dervom sam ceo factions presao sam,sem shira..
@strajo
heroje dobijas kako napredujes u igri bre..primer..radis neki quest,i kao reward tog questa ti je da otkljucas nekog heroja kojeg mozes da koristis..

Radio sepulchre of dragrimmar , juche furao neki fire nuker build i pizdio sam kolko je teshko bilo , danas sam stavio 4 interrupta , poveo Gwen sa 4 interrupta i Zho henchmana , pao boss ko od shale;) Nije bacio nijednu magiju:D Al mi zato nije bio urachunat da sam ga ubio za quest "anything you can do" i moram opet ><
Za farmanje ponekad farmam one kamene ispred askalona oko 1k na run od 10 minuta , ali mene mnogo mrzi da farmam elei i monkovi najjachi za farm.
P.S. modovi , obrishite mi zadnji post zeza me net

Radio sepulchre of dragrimmar , juche furao neki fire nuker build i plakao sam kolko je teshko bilo , danas sam stavio 4 interrupta , poveo Gwen sa 4 interrupta i Zho henchmana , pao boss ko od shale;) Nije bacio nijednu magiju:D Al mi zato nije bio urachunat da sam ga ubio za quest "anything you can do" i moram opet ><
Za farmanje ponekad farmam one kamene ispred askalona oko 1k na run od 10 minuta , ali mene mnogo mrzi da farmam , elei i monkovi najjachi za farm.

wepova ko vode :lol:
kako to konachno krecesh u shkolu?! i ovu elementalistkinju cu da OBRISHEM majke mi... 5 pute me udare i pa pa... il sam ja debilan ili moji iz tima... uvek "nekako" ja na kraju tank i primam sve udarce iako stojim iza u PM i bacam magije (koje naravno nikom nishta nemogu jer svi imaju 5k armora :S) :lol:

Back