Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Platinum Edition sadrzi Guild Wars Prophecies (prvi deo) i Eye of the North (ekspanzija) i kosta oko 4000 dinara. Proveri ako imas dva CD-Keya, svaki za oba dela. Mozda si iskoristio samo jedan. :S

Šta bulazniš?

@loockeed
Imaš 1 dvd
Imaš 1 cd-key koji ti otključava Prophecies kampanju i Eye of the north
EotN ne možeš odma' da igraš...
I nisu te zayebali....samo ne znam kakva je ta akcija jer Platinum Edition svuda košta 2.999 dinara :?

Šta bulazniš?

@loockeed
Imaš 1 dvd
Imaš 1 cd-key koji ti otključava Prophecies kampanju i Eye of the north
EotN ne možeš odma' da igraš...
I nisu te zayebali....samo ne znam kakva je ta akcija jer Platinum Edition svuda košta 2.999 dinara :?
Ama ne znam kako to ide...lupio sam...

Eye of the North mozes da zaigras kad ti li dodje do 10-og lvl-a, ali bolje prvo zavrsi Prophecies jer se EotN nadovezuje...

gz :-) fino je to za pocetak

moj je rekord 37 cons u TA 8-)
wow :o:o:o Ma hteli smo da ih razbijemo al su furali neki bild gde tri monka i warr se shadow -stepuju , signet of judgement , holy strike , stonesoul strike i deep wound i bezhanija. Nismo im mogli nishta:(. Imali smo monka koji lechi samo od divine favoura , ja power block mes , way of the master sin sa ranger secondary i valjda searing flames ele. Jedino mi malo glupo shto za HA ili GvG trebaju barem dve kampanje (proph i factions ili proph i NF).
btw jel mozhe da se dva accounta spoje ili ne , jer imam account gde imam samo NF?

Pozdrav,
Rmba se bogami junacki. Treba stici do 20 lvl pa da vidimo sta posle.
Kad ce neko od prekaljenih GW-plejera biti online da nas "neuke" malo uputi u forice i fazoncice.
Poz
:)

Pozdrav,
Rmba se bogami junacki. Treba stici do 20 lvl pa da vidimo sta posle.
Kad ce neko od prekaljenih GW-plejera biti online da nas "neuke" malo uputi u forice i fazoncice.
Poz

dodaj me na friend listu

Mala Monkica, Serbian Bllade, Nekro Sova.....ama bilo shta od toga...kada sam online feel free 2 ask....ako nisam zauzet pomocu kad god je to i kako moguce :smile:

Back