Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
čekaj...
Imaš 2 kampanje i 2 accounta?
Ako je tako,onda je čudno ^^
trebao si odma' da dodaš NF kampanju na stari acc ;)
Na jednom imam proph i eotn , a na drugom NF jer mi se mnogo igralo sa paragonom. I dabi mogli sa braletom da pikamo malo zajedno pvp. Ali sam se neshto oladio za NF i pocheo da igram na starom acc-u sa mesmerom. Ne znam mnogo mi se vishe svidja predeo , dizajn likova mi se vishe svidja. Pa neznam jel bi mogao da spasim situaciju i da stavim NF sa stari acc.

Na jednom imam proph i eotn , a na drugom NF jer mi se mnogo igralo sa paragonom. I dabi mogli sa braletom da pikamo malo zajedno pvp. Ali sam se neshto oladio za NF i pocheo da igram na starom acc-u sa mesmerom. Ne znam mnogo mi se vishe svidja predeo , dizajn likova mi se vishe svidja. Pa neznam jel bi mogao da spasim situaciju i da stavim NF sa stari acc.

da se brat ili ti ne potpisujete rumil ili tako nesto?
ako jeste..sa vama sam igrao nekoliko puta..:D:D:D

onda sam te pomesao..posto sam igrao sa nekim likom koji takdje ima proph i nf odvojeno da bi igrao sa bratom :D:D
e pocela cnthan new year..shing ja monestery,kamadan i LA su dekorisani :D:D
i petak pocinje event :D:D
ima neka fora za nekog novog peta RAT :D:D
trebas da imas mini pig da bi ga zamenio kod kolektora za rat-a..inace sad je cena svinje 20ectosa :D:D
*** ala je porasla..do juce je bila 1-2k :D

Koji bug!
Ulazim u igru jednom u 3-4 dana
i danas ušao i rešim da uradim "Elementalist's path"
I uradim i dobijem 2 skill-a iz Fire magic i 2 skill-a iz ENERGY STORAGE -.-'
BTW
Energy storage nemam kao atribut (nisam Ele primary),a imam 2 skill-a iz tog atributa...
Mislim...lepo piše na GW Wiki-ju da se dobiju ti skill-ovi,ali...koja logika :?

Koji bug!
Ulazim u igru jednom u 3-4 dana
i danas ušao i rešim da uradim "Elementalist's path"
I uradim i dobijem 2 skill-a iz Fire magic i 2 skill-a iz ENERGY STORAGE -.-'
BTW
Energy storage nemam kao atribut (nisam Ele primary),a imam 2 skill-a iz tog atributa...
Mislim...lepo piše na GW Wiki-ju da se dobiju ti skill-ovi,ali...koja logika :?

logika je decko, da se ti skilovi mogu koristiti (neki od njih i super kao Glyph of Lesser energy koji smanjuje 2 spela za 10 energ sa 0 energ storage) cak iako nemas promary atribiute:D

Back