Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vishe se isplatiti koristiti elemental mod protiv Warriora nego portiv paragona. Warrior ima 80 armor + 20 za physical dmg. Protiv elemental damage ima samo 80 dok za physical ima 100. Dok paragon ima isti armor za obe vrste napada kolko ja znam. Za one koji ne znaju 60 armor znachi da uopshte ne redukujete damage dok na 100 armor primate duplo manje nego sa 60 armor , 80 je negde izmedju. To je kako sam ga ja ukapirao od GW wiki;)

uche se ljudi uce.....eh....ja sam to morao uciti u praksi :lol::lol::lol:

imas dungeone u oetn..kakve veze ima da li ih vidis ili na van grada..ti ionako imas svoj tim sa kojim pricas..to je i meni bilo malo trulo u pocetku..a sad me zabole..
@markoca
konacno sam se smilovao da uzmem pirmeval armour..ja i sorab iz guilda razbili abbadona na HM i dobili master sa herojima..:D:D

Posle dugog premisljanja sam kupio platinum edision uspesno instalirao primetio sam da nema Eye Of North a dzaba je onda platinum edision a meni isgleda kao obican Guild war dal sam ja pogresno prijavio ili sam lose instalirao ili su mi prodali rog za svecu ili ima jos nesto sto treba da uradim a nisam molim za savet
I koja je najaca clasa cuo sam da su dervisi najaci a koji su najtrazeniji za party i jos sam noob i ako neko moze da mi pomogne bicu od veceras biti od 19 casova unapred zahvalan.
U igri se zovem Blacksmith Lord

Na oficialnoj stranici igre stoi da pakovanje platinum edision ima 2cda za instalaciju a ja imam samo 1 ili su me zavrnuli ili tako treba biti (mozda su spoili u 1cd) igru sam legalno kupio u game playu u decanskoj 12 na nekoj akciji i kostala me je 2.999 dinara.da nije zbog te akcije mi neko drpio jedan cd.Sada vas ja pitam sta da radim kome da se alim (verovatno nikome)
Fala za savet i izvinte a smaranje i unapred se zahvaljujem za pomoc koju ce te mi veceras dati.
:) :) :)

Platinum Edition sadrzi Guild Wars Prophecies (prvi deo) i Eye of the North (ekspanzija) i kosta oko 4000 dinara. Proveri ako imas dva CD-Keya, svaki za oba dela. Mozda si iskoristio samo jedan. :S

Platinum Edition sadrzi Guild Wars Prophecies (prvi deo) i Eye of the North (ekspanzija) i kosta oko 4000 dinara. Proveri ako imas dva CD-Keya, svaki za oba dela. Mozda si iskoristio samo jedan. :S
Nazalost,
uz orginal zapakovan cd dobio sam samo jednu karticu za registraciju i nju sam iskoristio i to izgleda da sam kupio samo prvi osnovni deo a platio sam platinum editionna nekoj akciji (http://www.game-s.co.yu/component/p...acturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,1/(
i izgleda da sam bacio kintu dzabaka !!!
Ima li leka ovome i sta da radim!
Pozdrav hvala

Zaboravih,
sinoc sam napravio nalog dao podatke (prave) i jos uvek nisam dobio povratni mejl da sam registrovan i prijavljen na sistem vec kad se konektujem na server moram izabrati srednju opciju: ime i lozinka su pravi ali nisam dobio validation mejl i pusti me da igram ..... sta da radim
Pozdrav

Ja sam igrac WoW-a i posto me je WoW extra smorio odlucio sam da napravim veliku promenu u zivotu tako da cu da predjem na GW gledao sam probao sam i odusevljen sam tako da kupujem...Samo imam jedan problem nikad nisam instalirao i interesuje me koji deo prvo da uzmem cuo sam da ima NIghtfall,Prophecies i Factions e sad da li je sve jedno koji cu ili ima neki red thx unapred:)

@Loockeed
uz platinium edition dobijas 1dvd i dobijas samo jednu acc card za aktiviranje acounta..tj jedan za proph i eotn zajedno..nisu ti nista drpili sve ti je tu..trebas da nabije lvl20 da bi otisao u eotn(cuo sam da mozes i sa lvl10)..i ne moras da aktiviras acc preko maila..to je cista glupost..ja cim sam napravio acount odma sam krenuo da igram..valjda ce da se sretnemo negde u igri..pozz
@Strelok
uzmi nightfall definitivno..najbolji je..i prica i nove klase..dervish je kevaaaaa :D:D:D

Back