Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bllade:
ne mogu da vjerujem ...... danas sam bio kod dobavljaca a on kaze sigurno ce doci pri kraju sedmice....lol sta je sljedece !? sljedeceg mjeseca lol
more dodji ovako
o7powjfgiyc5duo2sqyzznucu3-1.jpg

da vidimo onda :lol:

Ma bre zezam se... Iz Tomb-a sam dobio, nesto Koles i sl. cista sam napisao )
Nego ovo... Imam zlatni bow, i rek'o daj da stavim jedan upgrade... Vidim posle da to moze dobro da se budzi.... Jel' mogu od nekog ele stuff sto daje npr. +15 energy da stavim na bow? (100% ne moze )) Koliko mogu tako da budzim bow??? Da li mogu da stavim npr Duaration poision.... 33% i Duaration Dazed...33% na jednom bow-u?
Eto za sada ;P

Imao sam green bow al sam prodao......imam jos par gold itema sto mi ostalo sa vikenda.....imam za elea gold Frost Artifact, Energy +15 a trazi 9 Water Magic.......2k......
I imam gold Rt Spawning Wand.....
Neam pojma za upgradeove, nisam ih jos stavljao.....

Goku:
Ma bre zezam se... Iz Tomb-a sam dobio, nesto Koles i sl. cista sam napisao )
Nego ovo... Imam zlatni bow, i rek'o daj da stavim jedan upgrade... Vidim posle da to moze dobro da se budzi.... Jel' mogu od nekog ele stuff sto daje npr. +15 energy da stavim na bow? (100% ne moze )) Koliko mogu tako da budzim bow??? Da li mogu da stavim npr Duaration poision.... 33% i Duaration Dazed...33% na jednom bow-u?
Eto za sada ;P
naravno da ne mozes u oba slucaja
a posto je gold on vec ima 2 upgrades-a
na bow mozes samo da stavis string i grip
ove imate sve upgrades-e za bow http://www.rpgexpert.com/4626.html

Winterfest 2006 je poceo!
Kamadan i Lion's Arch su dekorisani.
Snowball Fight PvP event je extra, igrao sam 4 sata :)
Jos samo da sakupim dovoljno Candy Shard-a i da dobijem Xmas hat......
Ubacena je jedna novina u igru - Party Search - koja omogucava trazenje druzine za misije ili questove a da su u drugom districtu.......
Inace, osim Candy Sharda koji se dobijaju pobedom u Snowball Fight mecu, oni koji su izgubili dobijaju utesnu nagradu - Spiked Eggnog - alkoholno pice, gomila ljudi je bila ozderana :)

Back