Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bufla:
???????
sto on ne bi postojao ?????
ovde su svi na ... 4 servera
evropski, americki, koreanski i ........ nisam siguran da li su uveli japanski ili tek treba

joj bufla znam to nisi me razumio, e ovako prvi dio sadrzi warriora, a treci dervisha....
ja imam samo treci, a moj drug ima prvi drugi i treci. On ce mene vidjeti, a ja njega necu posto sam NF ne sadrzi podatke o warrioru ?

Sa NF-om imas sve Core profesije (W,R,Mo,Me,N,E) i dobijes Paragona i Dervisha.
Sto se tice drugih likova, moci ces ih videti.
Jos jedan zanimljivi vikend je poceo.....neprijatelji imaju 3 puta vecu sansu da dropuju kljuc, a kovcezi 2 puta vecu sansu da daju rare item.....ja sam dosad dobio jedan....
@Bllade
Kakvog ces lika praviti? Imam za svakog po nesto pa ti mogu dati......
Imam gold mac, jako dobar, pa ako napravis Warriora tvoj je......

I da, pukao sam sinoc 10k na green scythe
krezacz1.gif

Napravicu Dervisha :D
@ markoca ... ej hvala ti al cu poceti sam... ama kako da kazem ..... ne volim tu vrstu pomoci :D al ako mi nesto zatreba mozemo trampovati :D
ehh ovo za 2x drop na rare item shvatam, al sta su ti kljucevi ?

dobavljac me je zeznuo sljedeca NF narudzba dolazi tek u srijedu :( ovo ce vjecno trajati :(

Lol pa postuj nesto u WoW pa ce biti iznad GW-a...
Za GW igrace:
Sakupljate kljuceve u Eloni? Jos jedan Fun Weekend je u zamahu, a ja sam sakupio 2 kljuca i time dobio 2 rare itema.....cisto da opremim heroje.......

Jedva cekam novu dekoraciju!
Inace, ovaj Fun Weekend mi se siroko isplatio, prodao sam rare iteme koji mi nisu trebali za 20k i sada cu se nagraditi Varesh minipetom :)
Kako se dobijaju pokloni? Preko PvP okrsaja?

Back